Az „Ethereum: The Infinite Garden” című projekt 1036 étert gyűjtött össze a projektje befejezéséhez.

Ebből az összegből fogják finanszírozni az első Ethereum-dokumentumfilmet, amelyben a közösség tagjai és az Ethereum Alapítvány kulcsemberei, köztük az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin is szerepet kapnak.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A kezdeményezés célja a 2023-as megjelenés.

Az „Ethereum: A The Infinite Garden” projekt, amelynek célja, hogy elkészítse az első dokumentumfilmet arról, hogyan született meg az okosszerződések projektje, teljesítette a nemrég indított adománygyűjtő kampányának célját.

A kezdeményezésnek mindössze három nap alatt több mint 600 támogatótól sikerült 1036 étert összegyűjtenie, ami nagyobb összeg, mint amit eredetileg célként kitűztek (750 éter).

A csapat most az Ethereum Alapítvány embereivel való kapcsolatfelvétel révén az előgyártási fázisba lép.

Az Ethereum blokklánc innovatív valós alkalmazásait, a rajongók és fejlesztők lelkes közösségét, valamint az alkotóját, Vitalik Buterint mutatná be, akinek az internetre vonatkozó víziója képes megváltoztatni a világot.

A csapat felkérte a híres NFT-művészt, pplpleasr-t is, hogy készítsen egy NFT-animációt, amely a produkció stáblistáján szerepel majd, amint elkészül.

Olyan filmek digitális effektjeinek létrehozásában dolgozott, mint a „Batman Superman ellen”, a „Wonder Woman” és a „Star Trek Beyond”.

Inspiráció és eredet

A dokumentumfilm inspirációja abból az ötletből ered, hogy az Ethereum egy “végtelen kert”, nem pedig egy decentralizált világszámítógép. Ezt Aya Miyaguchi, az Ethereum Alapítvány ügyvezető igazgatója gondolja így, aki az Ethereumot egy örökké növekvő gépként képzeli el.

A filmet Chris Temple & Zach Ingrasci rendezi, akik a Netflix, az HBO, a Hulu, a National Geographic és a The Atlantic számára forgattak már játékfilmeket, amelyeket világszerte a legnagyobb filmfesztiválokon vetítettek.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A film gyártását a Los Angeles-i székhelyű Optimist független stúdió végzi. A csapat célja, hogy 2022 nyarára elkészüljön a film nyers vágása, a film premierje pedig 2023 telén lesz.

Az éter árának közelmúltbeli csökkenése azonban hatással lehetett a dokumentumfilm költségvetésére; a Coingecko adatai szerint az éter 12,5%-kal 1800 dollár alatti árra esett az elmúlt 7 napban.

Olvastad már? Kína a Bitcoin segítségével pumpálja ki a pénzt az USA-ból

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!