A TFS Token meghódítja a szerencsejáték világát

-

A blokklánc technológia és a kriptovaluták (TFS Token) évek óta felforgatják a különböző iparágakat, és ez alól az iGaming sem kivétel.

Az online kaszinók drasztikus átalakuláson mentek keresztül, ami teljesen biztonságos, átlátható és tisztességes játékot eredményezett.

Emellett a blokklánc integrációja a szórakoztatóiparban forradalmasította a játék és a jutalom megszerzésének módját.

A szerencsejáték-projektek az ökoszisztémájuk alapjául szolgáló kriptókat fejlesztik – jelenleg az összes szerencsejáték-érme és token piaci kapitalizációja 9 820 095 395 dollárt tesz ki.

A Fairspin lett az első blokklánc kaszinó, amely bevezette saját digitális eszközét – a TFS Tokent, amely nagy visszhangot keltett az iparágban.

A TFS Token és a Hold to Earn program bemutatása

A TFS Token lehetővé tette a többszintű hűségprogramot és a szerencsejátékos keresést.

A játékosok azonnali TFS rakebacket kapnak minden tétre a Play to Earn programon keresztül.

De ez még nem minden, mivel a megszerzett tokeneket a Hold to Earn programon keresztül letétbe lehet helyezni, ami kockázatmentes passzív jövedelmet tesz lehetővé magas hozamú kamatokkal.

Magas hozamú Staking

A Hold to Earn program keretében a felhasználó 3 napra, 1 napra vagy 8 órára letétbe helyezheti TFS-eit.

A programon belül elért nyereséget az Ön által tartott tokenek száma és a Fairspin által a tétlekötési időszak alatt kapott jövedelem összege határozza meg.

A tulajdonosok átlagos éves hozama elképesztő, 500%-os. És ha történetesen a legjövedelmezőbb időt választja a letétbe (staking) helyezéshez, akkor sokkal többet fog keresni.

A valóság az, hogy a TFS Token nem csak a szerencsejáték területet rázza fel, hanem a hagyományos befektetés világában is egy óriási dolog.

Az 500%-os APR jelentősen magasabb, mint a hagyományos bankok és más pénzintézetek által kínált kamatlábak.

Az FDIC adatai szerint az átlagos megtakarítási számlák mindössze 0,39% APY-t keresnek, így a TFS Token máris túlszárnyalja az általuk kínáltakat.

Korlátlan rugalmasság a Liquidity Stakinggel

Ez a program teljes kontrollt biztosít a felhasználóknak a birtokukban lévő pénzeszközök felett, az ember kiválaszthatja, hogy mennyi eszközt szeretne letétbe helyezni, mennyi időre, és bármikor bármilyen összeget kivehet.

És a legjobb dolog az, hogy az ilyen stakingek tartósak, vagyis addig tartanak, amíg a felhasználó nem deaktiválja őket.

A Liquidity Staking program növeli a likviditást a TFS-USDT poolban a PancakeSwapon, így fokozva a TFS Token piaci teljesítőképességét.

A jutalmazási rendszer a Fairspin GGR-hez, a felhasználó poolban való részesedéséhez és egy időalapú szorzóhoz van kötve.

Azok, akik egy hónapig vagy annál hosszabb ideig tartják a tokeneket, élvezik a GGR nagyobb részét – 0,5%-ot. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a részleges kivonás visszaállítja a fennmaradó tokenek szorzóját a kezdeti szintre.

Kockázatmentes jövedelem

A TFS Token a magas kamatlábak miatt került a címlapokra, de ez nem minden, mivel ez teljes alap-biztonsággal párosul.

A staking időszak lejárta után a tulajdonos visszakapja az eredeti befizetését a kamatokkal együtt.

Azonban még akkor is, ha a kaszinó profitja a tétes időszak alatt nulla, a tulajdonos garantáltan visszakapja a pénzét.

A Trueplay Explorer biztosítja a folyamat átláthatóságát, mivel minden tranzakciót a megváltoztathatatlan digitális főkönyvben rögzítenek.

Hold to Earn vs. más iGaming projektek

A hasonló iGaming projektekkel összehasonlítva a Hold to Earn program nem csak kiemelkedik, hanem egyedül áll.

Magas hozamú befektetéseinek, kockázatmentességének és egyszerű használatának köszönhetően a Hold to Earn továbbra is a figyelem középpontjában áll.

A blokklánc technológiának köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy eszközeik biztonságban vannak, és a nyereség igazságosan kerül elosztásra.

Ugyanakkor a TFS Token bizonyítottan növekedési potenciállal rendelkező eszköz. A tavalyi évhez képest az értéke 2,5-szeresére nőtt, a token lehetővé teszi, hogy még egy csökkenő piacon is keresni lehessen vele.

Kölcsönös előnyök

A Hold to Earn program előnyei nem csak egyirányúak, hiszen a felhasználó és a kaszinó is profitálhat az innovatív rendszerből.

A kockázatmentes passzív jövedelem több embert vonz a platformra játszani, növelve ezzel a kaszinó össznyereségét.

Ráadásul a program még szórakoztatóbbá teszi a keresési folyamatot, lehetővé téve a játékosok számára a jutalmak hajszolását, a kaszinónak pedig azt, hogy kevesebb forrást kelljen bónuszokra fordítania.

A TFS Token megváltoztatja a játékot

A blokklánc integrálása az online szerencsejátékokba megváltoztatta a játékosok jutalomszerzési lehetőségeit, és a TFS tökéletes példája ennek az integrációnak.

A TFS Token és a Hold to Earn program kiváló lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy passzív jövedelemre tegyenek szert, miközben kedvenc játékaikat játsszák.

A program jövedelmező stakingje és kockázatmentessége miatt okos befektetési lehetőség azoknak, akik be akarnak lépni a szerencsejáték-iparba.

Csatlakozzon a TFS Token tulajdonosok közé, és kezdje el a stakinget most!

A Fairspinről:

A 2018-ban alapított Fairspin egy piacvezető online kaszinó, amely a technológiai innováció élvonalában áll.

A teljes átláthatóságot szem előtt tartó Fairspin játékosok a Trueplay Explorer segítségével ellenőrizhetik tétjeiket és egyéb műveleteiket a blokkláncon.

A Fairspin a világ első olyan kaszinója, amely saját fejlesztésű tokennel – TFS Tokennel – rendelkezik.

A Play to Earn és Hold to Earn rendszereken keresztül a játékosok TFS-t szerezhetnek, és a játék során a kaszinó legmenőbb játékai közül néhányat a kaszinóban használhatnak fel.

A több mint 5000 játék, a feltöltött promóciók, a kiváló ügyfélszolgálat és még sok minden más tette a Fairspint a 2023-as év legfelkapottabb kaszinójává.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!