A Telegram végleg kukázza a Gram tokent

-

A Telegram visszavonta fellebbezését az amerikai szövetségi bíróságon, amely megtiltotta a Gram token kiadását, ezzel pedig leállította a TON projektet.
Május 22-ei dokumentumok szerint a Telegram visszavonta fellebbezését az amerikai szövetségi bíróságnál, amely elrendelte a Gram token kiadásának lefagyasztását.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Ezt azt sugallja, hogy a cég teljesen feladta a TON terveit. Ahogy arról korábban a Kriptoworld is beszámolt, Pavel Durov, a Telegram vezérigazgatója korábban bejelentette, hogy véget ér „az aktív részvétel”-ük a projektben. Bejegyzésében azzal vádolta az amerikai törvényhozókat, hogy visszaélnek hatalmukkal.
A Telegram TON blokkláncprojektjét eredetileg 2017-ben jelentették be. Céljuk az volt, hogy a gram tokenekkel létrehozzanak egy fizetései rendszert és decentralizált alkalmazásokat futtassanak.
Két privát tokeneladást is tartottak – így szedtek össze 1,7 milliárd dollárt, amely már a hatóságok figyelmét is felkeltette.
2019 októberében az Amerikai Értékpapír és Tőzsdefelügyelet (SEC) pert indított a Telegram ellen, törvénytelen értékpapír eladás vádjával.
2020 márciusában az amerikai szövetségi bíróság egy rendeletben megtiltotta a Telegram számára a gram tokenek kiadását. Nem sokkal ezután a Telegram fellebbezett a bíróságon, úgy tűnik azonban, hogy most  mindezt visszavonták.

Tovább élhet a TON?

Mivel a TON egy nyílt forráskódú projekt és a teljes kódbázisa elérhető a GitHubon, így több olyan TON-alapú projekt is indult, mint a Free TON és a NewTON.
A múlt héten a Free TON három közösségi versenyt is indított, hogy tovább erősítsék hálózatukat.

Olvastad már? A csökkenő forgalomtól tartanak a kriptobefektetők

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!