Négyszer több aktív Ethereum-tárca van, mint a 2018-as bika piac során

-

Több mint 40 millió olyan cím van az Ethereum hálózatán, amely rendelkezik valamennyi etherrel. A Glassnode kriptopénzelemző cég szerint ez 350%-os növekedés az ETH 2018-as csúcsához képest.

A bitcoin- és ethercímek összehasonlítása

Az Ethereum már régóta a Bitcoin árnyékában van az alacsonyabb árfolyama és összértéke miatt, de annak ellenére, hogy sokak szerint nem lehet összehasonlítani a két kriptopénz a hálózati különbségek miatt, a piac általában hasonló módon vizsgálja a bitcoint és az ethert.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Ilyen kontextusban egy jó mutató lehet, hogy mennyi felhasználója van az egyes hálózatoknak. Mivel ezt pontosan lehetetlen lenne megbecsülni, így általában az aktív tárcákat szokták vizsgálni annak érdekében, hogy megtudják, körülbelül mennyien használják az egyes hálózatokat.
A Glassnode kriptopénzelemző cég adatai alapján az aktív bitcoincímek száma folyamatos emelkedést mutat az idén – május 21-én több mint 922 000 aktív cím volt a hálózaton.
A nem üres bitcointárcák száma szitén jelentősen emelkedett: január 1-én 28,2 millió ilyen tárca volt, ez április 14-re 29,8 millióra növekedett. A növekedés látszólag szembemegy a bitcoin árfolyamának csökkenésével.

Az elmúlt két év során nagyot nőtt az etherrel rendelkező tárcák száma.

A bitcoin növekedése is látványos, látszólag mégis eltörpül az Ethereum hálózatának növekedése mellett.
A Glassnode adatai alapján nemcsak hogy több olyan Ethereum-tárca van, amelyben van ether, de ez a növekedés még csak volatilis sem volt.
A bitcoinnal rendelkező tárcák száma általában összefüggést mutat a bitcoin árfolyamával: csökkenni kezd, ha lefelé tartanak a piacok.
Másfelől, az Ethereum hálózata az árfolyamtól függetlenül folyamatos növekedést tapasztal.
A Glassnode szerint több mint 40 millió olyan tárca van a hálózaton, amely birtokol valamennyi ethert.


A cég szerint ez a szám több mint 350%-ot emelkedett 2018 januárjához képest, amikor még csak 1300 dollár volt az ether értéke.

Olvastad már? Kriptobrókerek és kriptováltók – miben különböznek?

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!