A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban.

Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket az ígéretes érméket.

A növekedési lehetőségeket kereső befektetők számára ez az olvasmány értékes betekintést nyújthat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élenjáró Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4,7 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

kripto

A BlastUP mottója: „Gyorsabban növekedj, többet kereshetsz„. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP tokennel, amely a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking juttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és keress többet a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket vehetnek igénybe, mint az Airdrop-hozzáférés, az IDO-k különleges jutalmai, valamint a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

A Chainlink volatilis kereskedést tapasztal a piaci mozgások közepette

A Chainlink kereskedelmi aktivitása az utóbbi időben hullámvasútra került.

Az árak széles spektrumon belül ingadoznak, kemény akadályokkal szembesülnek felfelé vezető útjukon, de az alacsonyabb szinteken is erős lábakon állnak, amikor eladási nyomással szembesülnek.

Az utóbbi időszakok átlagárai továbbra is konzisztensek, ami a kereskedők bizonytalan állapotát mutatja. A Chainlink piaci iránya válaszúton van, a hangulat vegyes, és a befektetők egyértelmű jeleket keresnek.

Az eszközt jellemző technikai mérőszámok semleges képet festenek, ami a piaci szereplőket résen tartja.

E kilengések közepette a Chainlink hasznossága és az okos szerződések megbízható adatátvitelét biztosító partnerségek kulcsszerepet játszhatnak.

A funkciójának stabilitása ellensúlyozhatja a kereskedési nyomást, potenciálisan pozitívabb kilátások felé billentve a mérleget, ha a szélesebb körű elfogadás kerül a középpontba.

Az Arbitrum piaci hangulata: A mélyreható elemzés

Az elmúlt időszakban az Arbitrum árfolyama emelkedések és visszaesések keveredését látta, ami a turbulens piaci hangulatot tükrözi.

Az ára egy bizonyos alacsony és magas tartományon belül mozog, az elmúlt héten és hónapban csökkenés volt tapasztalható, bár az elmúlt hat hónapban összességében emelkedett.

Az Arbitrum valahol középen helyezkedik el erejét és lendületét tekintve a népszerű piacelemző eszközök szerint.

Az Arbitrum árfolyamának teljesítménye nagyban befolyásolhatja a keresletet és a befektetői bizalmat.

Az Ethereum kettes rétegű skálázási megoldásaként értéke szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy gyors és olcsó tranzakciókat tudjon kínálni.

A piac jelenlegi bizonytalansága befolyásolhatja az elfogadási arányát a hatékony és költséghatékony blokkláncplatformokat kereső felhasználók körében.

A befektetőknek is mérlegelniük kell a közelmúltbeli ármozgásait, amikor az Arbitrumot fontolóra veszik portfóliójukba.

A Pyth Network egyenetlen piaci dinamikával találkozik

A Pyth Network az utóbbi időben a volatilitás időszakán megy keresztül, árai széles tartományban ingadoznak.

A piaci hangulat úgy tűnik, hogy óvatosan optimista, mivel az eszköz nem esett le az alsó támaszszintre, de a közvetlen ellenállási jelet is nehezen nyomja túl. A befektetők éles szemmel figyelik, ahogy az árfolyam némi lefelé irányuló mozgás után különböző időkeretekben próbál stabilizálódni.

Mivel a Pyth Network szerepe a valós idejű on-chain piaci adatok szolgáltatásában rejlik, a jelenlegi piaci hangulat befolyásolja a hasznosságának megítélését.

A kereskedők és a fejlesztők egyaránt úgy tekinthetnek a stabilitására, mint az adattovábbítások megbízhatóságának tükrére.

Miközben a hálózat a jelenlegi körülmények között megtalálja a helyét, növekedési és szélesebb körű elfogadottsági potenciálja a piaci megítélés függvénye.

A Starknet változékony piaci körülményekkel találkozik

A Starknet értékét a közelmúltban jelentős hullámvasút jellemezte, rövid távon jelentős visszaesésekkel, amelyek ellensúlyozták az előző hónapokban tapasztalt hatalmas emelkedést.

A kriptovaluta pillanatnyi piaci hangulata óvatos egyensúlyt sugall, a befektetők látszólag bizonytalanok, mivel a Starknet a korábban megállapított csúcsok és mélypontok között lebeg.

A Starknet fundamentális aspektusainak megértése, beleértve a skálázható blokklánc-alkalmazások lehetővé tételében játszott szerepét, világossá teszi, hogy a hosszú távú potenciál vonzó lehet a befektetők számára, akik az azonnali árfolyammozgásokon túlra tekintenek.

A piac hezitálása tükrözheti a Starknet technológiai hatásának és az alapjául szolgáló ökoszisztéma szélesebb körű elfogadásának várakozását.

Következtetés

A vita több kriptovalutát is kiemel, köztük a LINK, az ARB, a PYTH és a STRK-t, de azt sugallja, hogy ezek a kriptovaluták rövid távon korlátozottabb növekedési kilátásokat kínálnak.

Helyette a BlastUP emelkedik ki, mivel a Blast ökoszisztéma része, és egyedi koncepciójával lenyűgöz.

A 2024-es bikafutás már érezteti hatását, a BlastUP a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptopénzként pozícionálódik, ami ígéretes jeleket mutat a piacon lehetőségeket kereső befektetők számára.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!