A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt.

A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott altcoinokra irányul, amelyek készen állnak arra, hogy a rövid távú nyereségek élére álljanak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben elmerülünk azokban az ígéretes jelöltekben, amelyek hasznot húzhatnak a jelenlegi piaci élénkülésből, és betekintést nyújtunk azoknak, akik megalapozott kereskedési döntéseket szeretnének hozni.

A CYBRO előértékesítése: Ismerje meg a legelső Earn Marketplace-t a robbanás során

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett invitálja a korai befektetőket az előértékesítésre.

altcoin
Forrás: X

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,015 dollártól darabonként, ami elképesztő, 75%-os kedvezményt jelent.

A tokenek birtokosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a fokozott jövedelemtermeléshez, mint például a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenyző kamatlábainak fokozásával a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés jelenleg élő<<

A Solana kripto árfolyammozgás és stabilitás

A Solana jelenlegi árfolyama 118,70 és 184,63 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten a SOL értéke körülbelül 14,68%-ot esett, míg a havi csökkenés valamivel magasabb, 16,74%.

Fél évre visszatekintve azonban hatalmas, 539,46%-os emelkedés tapasztalható.

A SOL ármozgásai az impulzív és a korrekciós viselkedés keverékét jelzik, a közelmúltbeli tendenciák a magasabb árfolyampontokról való visszavonulást mutatják.

A SOL árfolyam-előrejelzésének mind a közelmúltbeli csúszást, mind a hat hónappal korábbi jelentős nyereséget figyelembe kell vennie.

A legközelebbi ellenállással 217,68 dollárnál a SOL-nak van helye az emelkedésre, ha a piac kedvez neki, ugyanakkor a 85,82 dolláros támasz felett kell maradnia, hogy megőrizze felfelé irányuló potenciálját.

A vegyes mutatók, mint az RSI és a Stochastic mérsékelt lendületet sugallnak, míg a mozgóátlagok stabil kilátásokat nyújtanak, esetleg egy konszolidációs fázisra utalnak, mielőtt bármilyen jelentős árváltozást tapasztalnánk.

Az Aptos (APT) ármozgásai és kilátásai

Az Aptos (APT) az elmúlt hetekben jelentős esést szenvedett el. Az APT árfolyama az elmúlt héten több mint 29%-kal, az elmúlt hónapban pedig 36%-kal esett.

Azonban fél évre visszatekintve az árfolyam valójában nagyjából 93%-kal emelkedett. Az érme ára jelenleg 6,03 és 13,79 dollár között mozog.

Az ármozgás korrekciósnak tűnik egy korábbi emelkedő tendencia után, amit ezek a csökkenések is bizonyítanak.

Az APT a jövőre nézve potenciális fellendülést mutat, de kihívásokkal is szembe kell néznie. Az ár a 9,48 dolláros 10 napos átlag felett és a 10,33 dolláros 100 napos átlag alatt van, ami némi tétovázásra utal a befektetők körében.

A pozitív hangulat erősödése esetén a 17,98 dolláros ellenállást tesztelhetjük, de további esések esetén az árak megközelíthetik vagy akár tesztelhetik a 2,46 dolláros támaszt.

Az RSI mérsékelt, ami azt jelzi, hogy mind felfelé, mind lefelé van mozgástér.

Az Optimism ármozgás és előrejelzés

Az Optimism (OP) kriptó élénk árfolyammozgást látott. Az elmúlt héten körülbelül 25%-ot esett az értéke, a múlt hónaphoz képest pedig több mint 37%-ot esett.

Fél évre visszatekintve azonban majdnem megduplázódott az ára. A jelenlegi ár 1,64 és 3,22 dollár között mozog, ami azt sugallja, hogy a közelmúltban felfelé és lefelé váltakoztak az árak.

Előretekintve, az Optimism (OP) árfolyamának van esélye az emelkedésre, az ellenállás 4,10 dollárnál van, ami áttörés esetén potenciálisan megnyitja az utat az 5,68 dollárig.

De eshet is, hiszen a támasz 0,95 dollárnál van. A piacok most melegnek tűnnek az OP iránt, de okos dolog figyelni a jó és a rossz lehetőségeket is.

A Polkadot altcoin árfolyamának áttekintése és előrejelzései

A Polkadot változatos mozgásokat tapasztalt az utóbbi időben. Az elmúlt héten 18,39%-kal esett az értéke. Az elmúlt egy hónapot tekintve a csökkenés meredekebb, 34,32%.

Az elmúlt hat hónapban azonban lenyűgöző, 93,46%-os emelkedés volt tapasztalható. Az árfolyam jelenleg 5,36 és 8,74 dollár között ingadozik.

Az árfolyammozgás impulzív kiugrásokat és korrekciós mélyedéseket egyaránt mutat.

A DOT jövőbeni árfolyamának előrejelzése trükkös lehet. A jelenlegi lendülete a legutóbbi tartomány felső végéhez áll közelebb, ami arra utal, hogy a legközelebbi ellenállás elérésének lehetősége 10,62 dollárnál van.

Ha ezt átlépi, a következő célpont a 14,01 dollár lehet. Ha viszont visszafordul, akkor a 3,84 dolláros támaszszinteket tesztelheti, és esetleg tovább eshet, ha a piac ellene fordul.

A technológiája iránti lelkesedés és a piaci trendek egyaránt meghatározzák a DOT további útját.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint a SOL, az APT, az OP és a DOT a piac fellendülésével egyre nagyobb figyelmet kapnak, de az új és egyedi platformhoz, a CYBRO-hoz képest talán kevesebb lehetőséget kínálnak a rövid távú nyereségre.

A CYBRO a Blast blokklánc natív hozamlehetőségének innovatív felhasználásával tűnik ki, és 2024 második negyedévében indítja el első kiadását.

Aki előre szeretne lépni, annak a CYBRO token előértékesítése vonzó lehetőséget kínál a korai befektetéshez és a platform potenciális növekedésének kihasználásához.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!