A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

-

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját.

Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható volatilitás és bizonytalanság időszakát követte.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CoinMarketCap adataiból kiderül, hogy a Cardano piaci kapitalizációja 15,8 milliárd dollárról 17,5 milliárd dollárra emelkedett a mai kereskedés során, ezzel megszilárdítva pozícióját a 10. legnagyobb kriptopénzként a piaci kapitalizáció alapján.

Kiemelendő, hogy ezzel a Cardano megelőzi az Avalanche-t (AVAX), de lemarad a Dogecoin (DOGE) mögött, amely jelenleg a kilencedik helyet foglalja el, 23,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A piaci kapitalizáció megugrása mögött elsősorban az ADA, a Cardano natív tokenjének, az ADA árfolyamának az emelkedése áll.

Az ADA árfolyama az uralkodó geopolitikai bizonytalanságok miatt bekövetkezett jelentős, 32%-os csökkenés után 4,3%-kal visszaerősödött, és a mai kereskedés során 0,49 dollárt ért el.

cardano
Forrás: CoinMarketCap

A jelenleg 17,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval a Cardano nemcsak megerősíti pozícióját a kriptopénzpiacon, hanem egyre közelebb kerül a világ legnagyobb vállalatainak birodalmához is.

A Companies Market Cap globális rangsora szerint a Cardano olyan befutott vállalatok mellett helyezkedne el, mint a Warner Music Group, a Subaru és a Snapchat.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az ADA-nak az újbóli felemelkedése a kriptopénz rugalmasságát és potenciálját tükrözi a piaci ingadozások közepette.

Ahogy a befektetők és a rajongók figyelemmel kísérik a teljesítményét, a piaci kapitalizáció közelmúltbeli növekedése aláhúzza a Cardano pályájába vetett megújult bizalmat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!