A szakértők szerint a kriptovaluták készen állnak arra, hogy áttörjék az idei ATH-jukat

-

A régóta várt bikafutás és altcoin-szezon van a láthatáron, ami a kriptopénzek piacán potenciális fellendülést jelez.

A szakemberek azt jósolják, hogy a főbb kriptovaluták készen állnak arra, hogy idén túllépjék az eddigi csúcsokat.

Az általános piaci helyzet jelenleg továbbra is nyugodt, de kínzóan kiegyensúlyozott.

Az altok még mindig a mélypontjaikon tanyáznak, ami termékeny talajt teremt a hamarosan bekövetkező robbanásszerű növekedéshez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mind a befektetők, mind a rajongók lelkesen figyelik a grafikonokat, és kíváncsian várják, hogy melyik érme áll majd az élen.

Aki kíváncsi a kitörésre kész kriptókra, ez a cikk az iparági szakértők meglátásaiba merül, és kiemeli a figyelemre méltó növekedésre előkészített digitális eszközöket.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Egy a millióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez a legmodernebb DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező stakinget , exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A Toncoin előretörése: Az ellenállási szintek áttörése a cél

A Toncoin (TON) ígéretesnek tűnik a jelenlegi 6,84 és 8,10 dollár közötti árfolyamával, és a legutóbbi adatok emelkedő lendületet sugallnak.

A coin csak az elmúlt héten 4,5%-ot, az elmúlt egy hónapban pedig 18,72%-ot nyert.

A legutóbbi hathavi 226,85%-os emelkedése erős emelkedési potenciálra utal. Az 53,57-es Relative Strength Index (RSI) értékkel sem túlvett, sem túladott, ami további növekedési lehetőséget jelez.

Amennyiben a bikák képesek átlépni a legközelebbi ellenállást 8,70 dollárnál, a következő cél 9,97 dollár lenne, ami lenyűgöző potenciális emelkedést jelentene.

A folyamatos emelkedésre figyeljünk, mivel e szintek átlépése új magasságokba repítheti a TON-t.

A Polygon (MATIC) trendjei a medvék küzdelmének jeleit mutatják; a bikák feljebb lépnek

A Polygon (MATIC) árfolyama 0,51 és 0,62 dollár között mozog. A medvék az utóbbi időben lefelé húzták az érmét, az elmúlt héten -3,85%-os, az elmúlt hónapban pedig -21,12%-os változást mutatva. Azonban a bika feléledésének jelei mutatkoznak.

A jelenlegi ármozgás lehetséges növekedést jelez, ha a bikák áttörik a legközelebbi ellenállási szintet 0,67 dollárnál, ami körülbelül 15%-os emelkedést jelent.

Amennyiben a lendület folytatódik, a következő cél a 0,77 dollár, ami 25%-os emelkedési lehetőséget kínál.

Az egyszerű mozgóátlag 0,55 dollár közelében lebeg, az érme készen áll a visszatérésre, ha a vásárlási nyomás fokozódik. Az RSI azt sugallja, hogy nem túladott, és bikás lehetőségek is kialakulhatnak.

A Pepe (PEPE) vegyes jelzések közepette mutat potenciált

A Pepe (PEPE) jelenleg a 0,00000954 és 0,00001233 dollár közötti tartományban mozog, ami ingadozó, de stabil árakat jelez.

A medvékhez képest a bikák gyengének tűnnek, mivel az érme a 0,00001115 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag közelében lebeg.

Ugyanakkor jelentős növekedési lehetőség van. Ha áttöri a legközelebbi, 0,00001376 dolláros ellenállási szintet, a PEPE akár 0,00001655 dollárig is emelkedhet, ami 35%-os növekedést jelentene a jelenlegi sávhoz képest.

Bár az elmúlt hónapban volt egy enyhe, 21% körüli visszaesés, az érme hat hónapos, több mint 700%-os emelkedése arra utal, hogy nagy esély van a fellendülésre, különösen, ha a piaci feltételek javulnak.

A Cosmos (ATOM) ellenálló képességet mutat a piaci kihívások közepette, és növekedésre van kilátásban

A Cosmos (ATOM) egy nehéz piacon gázol át, 6,21 és 7,21 dollár között kereskedik.

A legközelebbi ellenállással 7,72 dollárnál a bikák némi erőt mutatnak, de a medvék még mindig a markukban vannak. A növekedési potenciál azonban ígéretes.

Amennyiben az ATOM át tudja törni a legközelebbi ellenállást, a következő szintet, a 8,72 dolláros szintet célozhatja meg, ami több mint 20%-os emelkedést jelenthet.

A 47,08-as Relative Strength Index (RSI) azt sugallja, hogy nem túlvásárolt, ami teret ad a növekedésnek.

Az 1 hetes, körülbelül 1,29%-os esés ellenére a Cosmos potenciált rejt magában, mivel a kriptopiac egy lehetséges bikafutásra készül.

Következtetés

A TON, MATIC, PEPE és ATOM rövid távon kevésbé ígéretesek. A figyelmet a CYBRO-ra, a színre lépő új DeFi játékosra kell fordítani.

A 2024 második negyedévére kitűzött első megjelenésével a CYBRO egyedülálló lehetőséget kínál a korai befektetők számára.

A CYBRO token előértékesítése kedvező belépési feltételeket kínál, így vonzó lehetőség azok számára, akik korán szeretnének beszállni egy potenciálisan jelentős projektbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!