A szakértők 2024-ben az AI-érmékre teszik a voksukat

-


Vendégbejegyzés


A szakértők a legjobb AI érmékre figyelnek, amelyek 2024-ben jelentős növekedést várnak.

Egyes blokkláncprojektek figyelemre méltó ígéretet mutattak. A befektetőket érdekli, hogy melyek lesznek az élen ezen az izgalmas piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bikás trend máris elindult, ami tovább fokozza a várakozást. Ebben a cikkben azokat az érméket vizsgáljuk meg, amelyek nagy hatással lehetnek.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token-előértékesítéssel hívja fel magára a kriptobálnák figyelmét.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármely piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

AI-érmék

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy kivételes lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

Internet Computer (ICP) árfolyam áttekintés és előrejelzés

Az Internet Computer (ICP) árfolyama 11,46 és 12,42 dollár között mozog. Az elmúlt héten 0,67%-os emelkedést mutat, de az elmúlt hónapban 2,90%-os csökkenést. Hat hónap alatt 115,77%-kal emelkedett.

Mivel az RSI 39,10 és a MACD -0,05, az árfolyam korrekciós mozgásban látszik.

A 12,97 dollárnál lévő legközelebbi ellenállás áttörése további emelkedést eredményezhet. A 11,05 $ alá történő csökkenés azonban további áresést eredményezhet.

Worldcoin (WLD) AI-érme áttekintés: Felfelé ívelő trend korrekciós fázissal

A Worldcoin (WLD) a 4,39 és 5,07 dollár közötti tartományban kereskedik, enyhe korrekciós fázissal, amit az egyhetes 0,36%-os áresés és az egyhavi 16,79%-os csökkenés jelez.

A rövid távú csökkenés ellenére a hat hónapos változás erős, 97,56%-os növekedést mutat.

Az érme RSI értéke 55,47-nél és a Stochastic értéke 83,26-nál potenciális mozgásra utal. A WLD jelenleg az 5,46 dolláros ellenállási szintje alatt és a 4,11 dolláros támasza felett van.

Render kripto árfolyam áttekintése: Bika hangulat konszolidációs fázis közepette

A Render (RNDR) jelenleg 9,57 és 10,47 dollár között kereskedik. Enyhe bullish tendenciát mutat, egyhetes árfolyamváltozással 4,00% és egyhavi 1,28%-os emelkedéssel.

Hat hónap alatt jelentős, 179,20%-os emelkedés tapasztalható.

A 46,89-es RSI, a 44,39-es Stochastic és a -0,055-ös MACD szint arra utal, hogy az árfolyam korrekciós mozgásban van.

A legközelebbi ellenállás 11,00 dollárnál van, míg a támasz 9,21 dollárnál található.

NEAR Protocol (NEAR) árfolyam-áttekintés

A NEAR Protocol (NEAR) jelenleg a 6,86 és 7,76 dollár közötti tartományban kereskedik, az RSI értéke 53,10, a MACD szintje pedig -0,036-os.

Az elmúlt héten a NEAR árfolyama 2,11%-kal, az elmúlt egy hónapban pedig 4,29%-kal emelkedett.

Az elmúlt hat hónapban az árfolyam 206,52%-kal emelkedett. A jelenlegi mutatók és az árfolyamsáv alapján úgy tűnik, hogy a NEAR inkább korrekciós fázisban van, mint impulzív mozgásban.

Következtetés

Az ICP, WLD, RNDR és NEAR rövid távon korlátozott potenciált mutathat.

A CYBRO azonban kiemelkedik a Blast blokkláncon lévő egyedülálló piacterével. Az első kibocsátás 2024 második negyedévében várható.

A korai befektetőknek lehetőségük van csatlakozni a CYBRO token előértékesítéséhez, és kedvező feltételekkel belépni a projektbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!