Az AI innovátor az Algotech (ALGT) masszív keresletet tanúsít a Dogecoin és a BOME bálnák részéről

-


Vendégbejegyzés


A piaci spekulációk ellenére a Dogecoin és BOME tokenek felhalmozásának ugrásszerű növekedése a bálnák részéről egy sokkal jobb befektetési protokoll, a jelenleg a 3. előértékesítési szakaszban lévő Algotech, amely forradalmasítja a befektetési stratégiákat az AI technológiával.

Olvasd el, hogy milyen lehetőségeket kínál az Algotech a Dogecoin és a BOME előtt.

algotech

A Dogecoin bálnák több mint 1 milliárd DOGE-t halmoznak fel az árnövekedésről szóló spekulációk közepette

A Dogecoin, a kutyás mém érme jelentős figyelmet kapott, mivel a bálnák több mint 1 milliárd DOGE-t halmoztak fel mindössze egy hét alatt, ami a piacon uralkodó bikás hangulatot jelzi.

A Santiment adatai szerint a 100 millió és 1 milliárd DOGE közötti mennyiséget birtokló bálnák 31,15 milliárd DOGE-ra növelték állományukat, ami 5 milliárd dollárt ér a jelenlegi 0,163 dolláros DOGE árfolyamon.

A felhalmozás ilyen mértékű növekedése a DOGE lehetséges árfolyam-emelkedésére vonatkozó spekulációk közepette következik be, az elemzők szerint az érménkénti 1 dolláros árfolyam fölé emelkedhet.

A technikai elemzés azt sugallja, hogy a DOGE megismételheti a korábbi közel 100%-os emelkedését, és elérheti a 2024 márciusában látott 0,22 dolláros régiót.

Mindezek ellenére a Dogecoin bálnák közelmúltbeli bikás aktivitása növekvő bizalmat mutat a mém ihlette kriptopénz hosszú távú potenciáljába.

A bálnák a piaci visszaesés közepette erősítik a BOME tokeneket

A jelentősen csökkenő kriptopiacon a Solana blokklánc bálnái stratégiai felvásárlások révén bizalmat mutattak a kiválasztott tokenek, köztük a BOME iránt.

Nevezetesen, a bálnák az általános piaci visszaesés ellenére stratégiailag megvásárolták a BOME tokeneket, ami a Solana mémcoinok körében bikás hangulatot jelez.

Az ügyletek magas rangú befektetők jelentős befektetéseiről árulkodnak, ami a BOME növekedési potenciálja iránti figyelemre méltó bikás érdeklődést jelzi. A BOME árfolyama az elmúlt hetekben 34%-kal emelkedett, ami a bálnák érdeklődését bizonyítja.

E fejlemények láttán a bálnák folyamatos felhalmozása a BOME tokenekből alátámasztja bizalmukat és hosszú távú kilátásaikat az eszköz potenciáljával kapcsolatban.

Miközben a befektetők a bizonytalan piaci körülmények között navigálnak, a BOME tokenek bálnák általi stratégiai felvásárlása betekintést nyújt a kiválasztott tokenek rugalmasságába és potenciáljába a piaci volatilitás közepette.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az Algotech (ALGT) előértékesítése növekvő befektetői érdeklődés közepette lendületet kap

Az Algotech, a következő bikafutás egyik legjobb altcoinja, a technológiai ipar éllovasaként tűnik fel, és célja, hogy a mesterséges intelligencia (AI) alkalmazásával átalakítsa a befektetési stratégiákat.

A piacelemzéshez és az automatizált kereskedési stratégiákhoz fejlett eszközöket kínáló innovatív platformjával az Algotech a jelenlegi piaci környezetben kiemelkedő kezdeti érmekibocsátásként (ICO) hívja fel magára a figyelmet.

Miközben az Algotech az előértékesítés utolsó bónuszfázisába lép, a befektetők érdeklődése megugrik, amit a platformnak a kriptokereskedelmet forradalmasító potenciálja vezérel.

Az előértékesítés 2 nap alatt már több mint 1,1 millió dollárnyi befektetést vonzott, ami az Algotech jövőképébe és képességeibe vetett növekvő bizalmat jelzi.

Az ALGT tokenek az előértékesítési fázisban vonzóan 0,08 dolláros áron vannak árazva, a befektetők 87,50%-os potenciális nyereséget várnak, mivel a tokenek várhatóan elérik a 0,12 dollárt a bevezetéskor.

Az Algotech decentralizált algoritmikus kereskedési platformja egyedülálló élményt ígér a kereskedőknek, kihasználva az AI-t a kereskedési stratégiák és döntéshozatali folyamatok javítására.

Miközben a kriptopiac az altcoin-szezonba lép, az Algotech innovatív megközelítése és korai sikerei ígéretes versenyzőként pozícionálják a kriptopénz-kereskedelem fejlődő területén.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!