Kína feloldja a kriptotiltást?

-

Az internetet jelenleg ellepik a hírek Kína állítólagos kriptotiltásának feloldásáról.

A technológiai úttörő Kyle Chasse a közösségi médián keresztül bejelentette, hogy a Bybit megnyitotta a regisztrációt a kínai felhasználók számára.

kína
Forrás: X

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Korábban a harmadik legnagyobb külföldi tőzsde szigorúan korlátozta a kínai felhasználókat a platform használatában.

Az állítólagos hírek közepette Dylan elemző a Crypto Banter csatornán jelentette be, hogy Kína ténylegesen feloldja a kriptotiltást, mivel több jel is erre utal.

Különösen a Bybit, amely eddig szigorúan tiltotta a kínai felhasználókat, most lehetővé tette számukra a regisztrációt és hitelesítést. Ez a hír erős bullish hangulatot váltott ki.

Az elemző szerint ez a fejlemény rendkívül pozitív, mivel egy olyan piac lép be a kriptokereskedelembe, amely eddig korlátozott volt.

Ez a tőke beáramlás különböző kriptovalutákat, beleértve az altcoinokat is, felpumpálhatja.

Elmagyarázta, hogy az első kriptovaluta, amelyre fókuszál, a NEO. Nemrég a NEO jelentős emelkedést mutatott április 8-án és 9-én, összhangban néhány kínai hírrel, ami 54%-os mozgást eredményezett az 50 napos mozgóátlagról.

 

Jelenleg a NEO ezen átlag alatt kereskedik, de ha lendületet kap, gyorsan emelkedhet.

kína
Forrás: CoinGecko.com

Következő a listáján a VET, amely első lépésként körülbelül 10%-os növekedést mutat, amit egy 18%-os mozgás követhet.

Ezek a jelenlegi lehetőségek két kedvenc kínai narratív tokenjei közül. Néha napokat vagy heteket kell várni egy token mozgására, mint például a SUI vagy a RENDER esetében.

Egy másik figyelemre méltó token a CFX, amely régi kedvenc a kínai narratív térben. Nemrég áttörte az 50 napos mozgóátlagot, ami potenciális emelkedő trendet jelez.

Az ilyen hírek és technikai indikátorok egybeesése gyakran jelentős mozgásokat eredményez ezekben a tokenekben.

Az elemző javasolta, hogy vegyünk egy pillantást a CFX-re, kiemelve annak múltbéli növekedését.

Például a CFX hatalmas, 210%-os növekedést mutatott január közepétől márciusig. Bár nem feltételezhetjük, hogy ismét ilyen nagy mozgás következik be, a token potenciálját mutatja.

Röviden megemlítette az XIBA-t is, egy új meme coint, amely a Shiba Inu-ra emlékeztet, és amelyet korán megvásárolt.

A piaci kapitalizációja körülbelül 250 ezer dollárról 1,4 millió dollárra nőtt. Ha ez a kínai narratíva folytatódik, az XIBA további növekedést mutathat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A DTX lehet a következő nagy dolog a DeFi-ben, a Notcoin és a Solana versenytársa

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!