A Stripe új funkciót indít a Web3 felhasználók megsegítésére

-

A fizetési óriás Stripe bejelentette egy új fiat-kripto onramp elindítását, hogy egyszerűsítse a Web3 vállalatok számára a folyamatot, hogy lehetővé tegye az amerikai székhelyű ügyfelek számára a kriptovaluta vásárlást.

Az új szolgáltatás az összes Web3 felhasználó számára is elérhető lesz azokon kívül, akik az elmúlt hónapokban már csatlakoztak a várólistához.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az új Stripe szolgáltatás ellenőrzési funkciókat tartalmaz majd

A Stripe új onrampja – akár a vállalat webhelyére beágyazva, akár a Stripe által hosztolva – a konverziós és engedélyezési arány optimalizálását szolgálja.

Ezáltal valószínűbbé teszi, hogy a jogszerű vásárlások átmennek.

Beépített csalási eszközök és személyazonosság-ellenőrzés is szerepel a kínálatban, hogy támogassa a vállalatokat a KYC és a megfelelőségi ellenőrzések teljesítésében, amelyek a manipuláció és a csalás megelőzéséhez szükségesek.

A web3 termékek, amelyek a blokklánc technológiára épülő decentralizált alkalmazások, egyre népszerűbbé válnak, így a fizetési szolgáltatók számára elengedhetetlen, hogy kriptovaluta fizetési szolgáltatásokat kínáljanak.

A Stripe új ajánlata lehetővé teszi a Web3 vállalatok számára, hogy a felhasználók nagyobb csoportjának nyújtsanak szolgáltatásokat, akik még nem fedezték fel a kriptopénzek világát, valamint azoknak, akik már aktívan részt vesznek ebben a térben.

James Mudgett, a Brave Web3 termékekért felelős alelnöke a legújabb fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, hogy a vállalat nagyon örül a Stripe-pal való együttműködésnek, hogy bővíthesse szolgáltatásait és kínálatát a kriptotérben.

A Brave egy adatvédelemre összpontosító webböngésző, amely blokklánc technológiát használ az online adatvédelem és biztonság javítására.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A vállalat páratlan szolgáltatásokat kíván nyújtani a régi és új felhasználóknak

A Stripe új funkciója azt követően jött létre, hogy 2021 decemberében megjelent egy fiat-to-crypto widget, amely bármilyen kriptotermékbe beágyazható.

Ez a widget lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megadják a kártyaadataikat, és kriptovalutát szerezzenek, amelyet egy másik Web3 termékben használhatnak fel.

Az év elején a Stripe bejelentette, hogy megállapodásokat kötött több mint 6,5 milliárd dolláros tőkebevonásról 50 milliárd dolláros értékelés mellett a meglévő részvényesek, köztük az Andreessen Horowitz, a Baillie Gifford, a Founders Fund, a General Catalyst, az MSD Partners és a Thrive Capital, valamint az új befektetők, a GIC, a Goldman Sachs Asset and Wealth Management és a Temasek részvételével.

A Stripe közölte, hogy a bevételt az alkalmazottak likviditásának biztosítására fordítják, és a vállalatnak nincs szüksége a tőkére az üzletmenethez.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

A Stripe új onrampjának elindítása fontos lépés a kriptopénzfizetések szélesebb körű elterjedése felé.

Ahogy egyre több fizetési szolgáltató kínál kriptopénzfizetési szolgáltatásokat, a felhasználók számára egyre könnyebbé válik a kriptopénz vásárlása és használata a mindennapi életben.

Ez a kriptovaluták és a blokklánc-technológia fokozottabb elfogadásához vezethet, ami az innovációt és a növekedést ösztönzi a területen.


Olvastad már? A Ripple vezérigazgatója dicséri az XRP közösségét

Kiemelt kép: stripe.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!