Dogecoin technikai elemzés 05.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

A Dogecoin árfolyam elemzése azt tárja fel, hogy a kriptopénz ma csökkenő tendenciával néz szembe, mivel a medvés hangulat úgy tűnik, hogy átvette az uralmat a piacon.

A Dogecoin árfolyama több mint 2,87 százalékkal esett, és jelenleg 0,07708 dollár körül mozog, ami a 0,0797 dolláros történelmi csúcshoz képest csökkenést jelent.

Korábban a bikák irányították a piacot, de most a medvék váltották fel őket, ahogy a Dogecoin árát lefelé nyomják.

A napos Dogecoin árelemzés szerint úgy tűnik, hogy az áresést a piac medvés fordulata okozta.

A DOGE/USD pár a nap kezdete óta meredeken csökken, és úgy tűnik, hogy jelenleg nincs jele a fellendülésnek.

Ráadásul egyre nagyobb a medvés lendület, mivel a kereskedők arra spekulálnak, hogy az árfolyam a közeljövőben tovább eshet az eladási nyomás növekedésével.

A napi grafikon Bollinger-sávjai is azt tükrözik, hogy az ár lefelé irányuló trendben van, az alsó sáv lefelé és az ártól távolodva mozog.

Dogecoinra nehezedő eladási nyomást jelzi, ami a közeljövőben még lejjebb nyomhatja az árat.

A mozgóátlag (MA) szintén csökkenő tendenciát mutat, mivel az 50 napos MA és a 200 napos MA is lefelé mutat.

Az RSI jelenleg 42,31-es értéken áll, ami arra utal, hogy a piac semleges állapotban van.

Összességében a Dogecoin árelemzése azt mutatja, hogy a kriptopénz ma lefelé irányuló trenddel néz szembe, mivel úgy tűnik, hogy a piacot a medvés hangulat vette át.

A medvék megpróbálják lejjebb nyomni az árfolyamot, de rövid távon még lehet esély a fellendülésre, ha több vevő lép be a piacra.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!