A Solana telefonjához kapott airdrop többet ért, mint maga a készülék

-

Két macska-témájú memecoin airdropja, amelyet a vásárlók kaptak, rövid időre meghaladta a Solana Chapter 2 névre keresztelt mobiljának az előrendelési árát.

A MEW és a MANEKI tokenek airdropját azok a felhasználók kapták meg a tárcájukba, akik a 450 dolláros telefonra előrendelést adtak le.

solana
Forrás: Solana Floor

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Memecoin airdrop a Solana telefonjaihoz

Április 1-jén a MEW csapata 37.600 tokent ajándékozott minden előrendelőnek airdrop formájában.

A tokenek airdrop után új árfolyam-rekordot értek el, 0,0089 dollárra emelkedve, így a kapott tokenek értéke a CoinGecko adatai szerint elérte a 334 dollárt.

Hasonlóképpen, április 24-én 5199 MANEKI-t airdropoltak minden előrendelőnek, amely árfolyama pedig április 25-én 0,269 dollárra emelkedett.

Más memecoin projektek, köztük a WUFFI, amely 114 000 tokent airdropolt a Chapter 2-t megrendelő tárcákba, ezek szintén ingyen pénzt jelentettek a jövőbeni tulajdonosoknak.

A tokenek 480 dollárt hoztak volna a felhasználóknak, ha mindenki a csúcsárfolyamon adja el azokat, lehetővé téve számukra, hogy kifizessék az eszközt, és akár 30 dolláros nyereséget is tegyenek, a twoloot.com airdrop-elemző weboldal szerint.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Szeretjük a viccet, de az árfolyamok lefelé is mehetnek

A memecoinok azóta visszaestek, a MEW jelenlegi árfolyamon csak 220 dollárt ér, míg a MANEKI 124 dollárra esett.

A Chapter 2 telefonok előrendelésekor a vásárlóknak egy Solana tárcacímet is meg kellett adniuk, ami azt jelenti, hogy az airdropolt tokenek a telefon megérkezése előtt elérhetőek voltak a tulajdonosok számára.

A Solana első mobilkészülékének, a „Sagának” a tulajdonosai is ugyanannyi Maneki-t kaptak a tárcájukba.

Az eredeti Solana Sagát 2023 májusában adták ki, kis felhajtás mellett, ráadásul számos felhasználói értékelésben a készülékek technikai problémáiról és használhatósági nehézségekről számoltak be.

Ingyen token, ingyen telefon

Azonban a telefonok decemberben hamar elfogytak a polcokról, amikor a spekulánsok rájöttek egy furcsa arbitrázslehetőségre, amit a BONK memecoin árfolyamának emelkedése jelentett.

2023 november 15. és december 15. között a BONK ára több mint 1100%-kal emelkedett.

Csúcsárfolyamon a 30.000 BONK token airdrop, amelyet a Saga vásárlói kaptak, meghaladta az 1150 dollárt – 551 dollárral többet, mint a Saga telefon eredeti 599 dolláros ára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Nagyot nőtt a decentralizált applikációk szektora

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!