Jön a BNB staking a BNB Chain hálózatán

-

A kriptoipar környezet egyik legnagyobb, okosszerződéseket futtató platformja, a BNB Chain bejelentette a staking bevezetését a BSC blokkláncon.

Az új funkció célja, hogy a validátorok biztonságossá tegyék a hálózatot és fenntartsák eszközeik likviditását, miközben az ökoszisztéma elhagyja a Beacon láncot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BNB Chain staking hálózattá alakul

A BNB Chain, a decentralizált főhálózatból és második rétegű megoldásokból összeálló hálózat-csoport kulcsfontosságú funkciókkal bővül a validátorok javára.

A vállalat sajtóközleménye szerint a lánc egy teljesen új funkciót tesz lehetővé a résztvevők számára: a natív likvid staking bevezetését a Binance Smart Chain (BSC) blokkláncán.

A likvid staking lehetővé teszi a delegátorok számára, hogy a letétbe helyezett tokenjeiket más protokollokba csoportosítsák át, ami további lehetőségeket nyit meg számukra a BSC-n végzett tevékenységeikért kapott érték növelésére.

Ez a maximális kitermelhető érték növelése révén további bevételeket biztosíthat számukra.

A funkció három kulcsfontosságú előnnyel jár az ökoszisztéma résztvevői számára:
  • Növekvő ösztönzők a delegátorok számára: A delegátorok (azok a résztvevők, akik tokenjeiket egy validátornak átadják) számára a hálózatban való részvétel ösztönzése. A delegáció folyamata a továbbiakban sokkal átláthatóbb lesz, és a delegátorok szavazati joggal is rendelkezni fognak. Ez korábban nem volt lehetséges számukra.
  • Hatékonyabb és rugalmasabb tokenhasználat: A BNB ökoszisztéma résztvevői számára hatékonyabbá és rugalmasabbá válik a tokenjeik használata, és ezen érték felhasználása más decentralizált protokollokban.
  • A validátorbázis bővítése: Ez az új funkció a blokklánc validátorbázisának bővítését is elősegíti, a frissen létrehozott ösztönzőket (mint a szavazati jog az új résztvevők számára és a likvid staking partnereknek) kihasználva a hálózati aktivitás, a felhasználói részvétel fokozása érdekében.

A BNB Chain fejlődése nem áll meg

A staking integrálása várhatóan április és május között zajlik le, az eredeti BNB lánc megszűnésének befejezése után.

Ez a folyamat magában foglalja a validátorok és funkciók migrációját a BNB beacon láncról a BSC-re a hálózat racionalizálása, a hatékonyság javítása, a biztonsági kockázatok csökkentése érdekében, emellett a BNB Chain architektúrájának összhangba hozása a jelenlegi technológiai igényekkel és a jövőbeli növekedési tervekkel szintén sokkal könnyebbé válik majd.

A BNB Chain a hónap elején bevezette a „Rollup-as-a-Service” funkciókat is, amelyek megkönnyítik a második rétegű platformok létrehozását a protokollon belül.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése csaknem elfogyott 750.000 dollár után, miért érdemes most beszállni!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!