Az altcoinok, amelyek minden kriptomilliomos portfóliójában szerepelnek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac fellendülőben van, és a hozzáértő befektetők igyekeznek kihasználni a kevésbé ismert érmékben rejlő lehetőségeket.

A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, így döntő előnyt jelenthet annak beazonosítása, hogy mely altcoinokat részesítik előnyben a legsikeresebb kriptomilliomosok.

Ebben a cikkben azoknak a portfólióiba merülünk bele, akik aranyat találtak a kripto birodalomban, és bemutatjuk, hogy milyen altcoinokra tettek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ő választásaik feltárása útmutatást adhat az olvasóknak, hogy megalapozott döntéseket hozzanak ebben a virágzó piaci környezetben.

A CYBRO előértékesítés: Ismerje meg a legelső Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,020 dolláros darabáron, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent.

A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan, fokozott jövedelemtermelésre alkalmas eszközökkel ruházza fel a felhasználókat, mint a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenykamatát fokozva a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek meg.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés MOST ÉLŐ<<

Az Ethereum árfolyamának elemzése: ETH jelenlegi piaci pozíciója

Az Ethereum árfolyama az elmúlt időszakban 2.920 és 3.327,68 dollár között ingadozott.

Ezen a héten 2,44%-ot emelkedett, de az elmúlt hónapban 12,50%-ot esett. Az elmúlt 6 hónap során az ETH 76,77%-kal emelkedett.

Az utóbbi időben a mozgások inkább korrekciósnak tűnnek, mivel az árak magasabb szintekről visszahúzódtak anélkül, hogy egyértelmű felfelé vagy lefelé irányuló trend alakult volna ki.

Előretekintve, az Ethereum némi ellenállással találkozhat a 3.506,41 dolláros szinten, további akadályok pedig a 3.914,08 dolláros szint körül lehetnek.

A támasz 2.691,07 dollárnál, vagy ha ez nem sikerül, akkor 2.283,40 dollárnál tarthat.

Bár a közelmúltbeli számok rövid távon erőtlen tendenciát mutatnak, a hat hónap alatt elért nyereség optimistább kilátásokat biztosít. Ez egy vegyes kép, az óvatos optimizmust mérsékli a további korrekciók lehetősége.

A Solana ármozgása és jelenlegi állapota

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyamsávja 131,62 és 161,13 dollár között mozog. Az elmúlt héten a SOL árfolyama 1,15%-kal változott, az elmúlt egy hónapban 24,54%-kal csökkent.

Hat hónapra visszatekintve azonban az érme hatalmasat, 354,32%-ot ugrott. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Solana árfolyama korrekciós fázisban van, mivel a 10 és a 100 napos átlagár alatt van.

Ha előre tekintünk, a SOL legközelebbi ellenállása 173,40 dollárnál van, és ha a lendület kitart, elérheti a 202,92 dollárt.

A legközelebbi támasz 114,36 dollárnál található, további csökkenés esetén a 84,84 dollárnál találhat padlót.

Figyelembe véve az RSI és a MACD vegyes jelzéseit, és feltételezve, hogy az érme követi a piaci trendeket, a SOL ingadozásokat, de esetleg némi fellendülést láthat, mivel a hosszú távú növekedés továbbra is erős.

Ne felejtsük el, hogy a jóslatok nem garantálják a jövőbeli árakat, és a piaci trendekkel kapcsolatos tájékozottság elengedhetetlen.

Az XRP kriptoárfolyam kilátásai: A finom egyensúly a mozgásban

Az XRP az elmúlt héten 5,43%-os emelkedést mutatott szerény emelkedést. Az elmúlt hónapban azonban 16,14%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónapban az árfolyama enyhén, 2,68%-kal csökkent. Jelenleg az XRP árfolyama 0,48 és 0,55 dollár között mozog.

Árfolyammozgása egyenletes, ami az impulzív és a korrekciós dinamika közötti egyensúlyra utal.

Az XRP árfolyama a jövőben a jelenlegi szintek körül mozoghat. Az érme 0,58 dollárnál talál ellenállást, ami korlátozhatja az emelkedő mozgásokat. Az ezen túllépés a 0,65 dolláros második ellenállást célozhatja meg.

Ha az XRP csökken, akkor a 0,44, majd a 0,37 dolláros támasz 0,44 dollárnál jelenthet padlót.

A helyzet egyensúlya miatt az árak bármelyik irányba billenhetnek a piaci hangulat és az általános kriptotrendek függvényében.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Az olyan kriptopénzek, mint az ETH, SOL és XRP gyakran megtalálhatóak a sikeres kripto befektetők portfólióiban.

Ezen érmék, amelyek a piacon való megalapozott jelenlétükről ismertek, nem biztos, hogy jelentős rövid távú növekedést biztosítanak az újabb projektekhez képest.

Ehelyett a hangsúly a CYBRO-ra, a Blast blokkláncon lévő egyedülálló platformra összpontosul, amely kihasználja a kereseti lehetőségeket.

A 2024 második negyedévében történő bevezetése megnyitja a kapukat a befektetők előtt, hogy a CYBRO tokenek előértékesítésén keresztül részt vegyenek a növekedésből.

Ezzel a lépéssel a résztvevők már a korai szakaszban bekapcsolódhatnak a CYBRO-ba.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!