A Solana (SOL) Saga telefon 500%-os áremelkedést mutat az eBay-en

-

Az év elején szerény 600 dolláros áron piacra dobott Solana Saga telefon elképesztő, 500%-os árnövekedést produkált az eBay-en, és most elképesztő 3.000 dollárt, sőt még ennél is többet kérnek érte.

A katalizátor e példátlan emelkedés mögött nem más, mint a Solana-alapú mém token, a BonkInu (BONK), amely október óta csillagászati, 19.103%-os emelkedésnek volt tanúja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Milyen kapcsolat van egy blokklánc telefon és egy mém token között? Kiderült, hogy minden egyes Solana Saga telefon tulajdonosát 30 millió BONK illeti meg, ami a készüléket váratlanul hatalmas nyereménnyé változtatja.

A BonkInu meteorikus emelkedésének csúcsán ez 1.000 dolláros győzelmet jelentett a szerencsés telefontulajdonosok számára.

A Solana és a BONK felfelé ívelő pályájának folytatásával további nyereséget remélve a rajongók felkapkodják a limitált kiadású telefonokat, abban a reményben, hogy a BonkInu csapata által idén év elején megrendezetthez hasonló token airdropot élhettek át.

Az őrületet tovább fokozza, hogy a Solend, egy kiemelkedő DeFi platform és a Samoyed Coin (SAMO) mém token exkluzív promóciókat jelentett be a Saga tulajdonosok számára, ami tovább fokozza a vásárlási hullámot.

Gyűjtői termék

A Solana Saga telefont a ritkasága teszi különlegessé – mindössze körülbelül 20.000 darabot gyártottak belőle.

Ez a korlátozott példányszám a Solana Saga készüléket áhított gyűjtői cikké tette, ami fokozta a vonzerejét, és ennek következtében az árát is megemelte.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a váratlan sikertörténet a hagyományos technológia és a fejlődő digitális gazdaság metszéspontjában sokakat meghökkentett.

Az eredetileg a Solana okostelefon-piacra való szeszélyes betörésének tartott Solana Saga telefon megcáfolta a várakozásokat, és bebizonyította, hogy a kriptopiacon még a legszokatlanabb vállalkozások is figyelemre méltó és nyereséges eredményekhez vezethetnek.

solana

Olvastad már? A lehetőségek felszabadítása: 5 legjobb kriptoprojektek 2024-re a növekedés potenciáljával

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!