Ripple (XRP) árfolyam elemzés 12.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) piac válaszút előtt áll, és egy kritikus ellenállási szinthez érkezett, amely meghatározhatja a rövid távú pályáját.

Az XRP/USDT grafikonon a közelmúltbeli ármozgás azt sugallja, hogy a bikás lendület és a medvés ellenállás közötti potenciális patthelyzet áll fenn.

A mellékelt grafikon azt jelzi, hogy az XRP egy erős ellenállási zóna áttöréséért küzd.

Az árfolyam egy felfelé irányuló időszakot követően olyan szintre jutott, ahol az eladási nyomás erősödni látszik, ami potenciálisan megakasztja a további nyereséget.

Azért kritikus ez az ellenállás, mert olyan csomópontot jelent, ahol a piaci hangulat megváltozhat, ami vagy az emelkedő trend folytatásához, vagy a medvés területre való visszaforduláshoz vezethet.

Az XRP bikák számára aggasztó jel az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alá csúszás, amelyet a kereskedők általában a középtávú piaci trendek felmérésére használnak.

Az 50 EMA alá esés gyakran jelzi, hogy a piac veszít a felfelé irányuló lendületéből, és a medvék erősödnek.

Ha az XRP nem tudja visszaszerezni ezt a szintet, akkor további csökkenésnek nézhet elébe.

A jelenlegi ellenállás ellenére vannak olyan forgatókönyvek, amelyek szerint az XRP emelkedhet.

Az ellenállás fölé törés és megtartás: Ha az XRP át tudja törni a jelenlegi ellenállást, és e felett tud zárni, különösen az 50 EMA felett, az erőt jelezne, és a magasabb ellenállási szintek teszteléséhez vezethetne, esetleg a 0,70 dolláros szintet célozva meg, ahol a korábbi helyi csúcsok alakultak ki.

Bikás piaci hangulat: Egy szélesebb körű piaci rally, amelyet a kriptopiacokon belüli pozitív hírek vagy hangulat vezérel, felfelé viheti az XRP-t. Ebben a forgatókönyvben a 0,65 dolláron túllépve a 0,75 dolláros zónát tesztelhetné, megkérdőjelezve a közelmúltban megfigyelt magasabb csúcsokat.

Technikai fordulási minták: Ha az XRP a jelenlegi szintek körül bikás technikai mintázatot alkot, például dupla feneket vagy fordított fej-váll alakzatot, az vonzhatja a technikai vásárlókat.

A figyelni való támaszszintek ebben az esetben a 0,60 dolláros tartomány körül lennének, a potenciális rallyk pedig a 0,80 dolláros ellenállást céloznák meg, ahol jelentős eladási megbízások csoportosulhatnak.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!