A Solana ETF a láthatáron? Lehet, hogy egy igazi altcoin szezont indíthat el?

-


Vendégbejegyzés


A bikafutás várakozása és a közelgő altcoin-szezon pezsgést kelt a kriptoközösségben. A piac továbbra is nyugodt, mivel a befektetők várják a fellendülést, így az altcoinok csábítóan alacsony szinten maradnak.

A szemek a Solana ETF-re szegeződnek, amely katalizátora lehet a piac felfelé ívelő pályájának.

A vihar előtti csend még soha nem volt ennyire érezhető, ami a különböző digitális eszközök potenciálisan robbanásszerű növekedésére utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben az altcoin-felhajtás lehetőségeit járjuk körbe, és kiemeljük a jelentős nyereségre esélyes érméket.

Miközben felgördül a függöny a kriptopénzek számára átalakuló időszak előtt, élesedik a figyelem arra, hogy mely eszközök állnak készen a felszállásra.

A CYBRO előértékesítése megközelíti az 1 millió dolláros mérföldkövet: Egy befektetési lehetőség a millióból

A CYBRO a kripto bálnák figyelmét is magára vonzza, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan az 1 millió dollár felé robog.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

solana

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy július 15-ig aktív ajánlói programot is indított, amely 12%-ot kínál a közvetlen ajánlók tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű ajánlókból és 2%-ot a harmadszintű ajánlókból.

A jutalmakat hetente küldik USDT-ben, és a közvetítők dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO zsetonok birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó pénzvisszatérítést, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy óriási lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

Solana (SOL): Egy fényes csillag az altcoin égbolton fényesebben ragyog, mint valaha

A Solana (SOL) mindenki figyelmét magára vonja a kriptovilágban. Ez a gyors, hatékony blokklánc kiemelkedik a gyorsaságával és alacsony díjaival. Több projekt választja a Solana-t, ami növeli a vonzerejét.

A befektetők nagy potenciált látnak benne, ahogy az altcoin-piac felforrósodik. A SOL úgy tűnik, hogy lenyűgöző nyereségre van felkészülve, ami izgalmas opcióvá teszi a jelenlegi piacon.

Ethereum: A blokklánc és az intelligens szerződések jövője

Az Ethereum, közismert nevén ETH, egy vezető kriptopénz és blokklánc platform. Decentralizált alkalmazásokat és okosszerződéseket támogat, amelyek közvetítők nélkül automatizálják a tranzakciókat.

Az ETH technológia nagy innovációs potenciált kínál a pénzügyekben, a játékokban és azon túl is.

A közelmúltban végzett, a skálázhatóságot és a biztonságot javító frissítéseknek köszönhetően sok befektető úgy látja, hogy az Ethereum a növekedés erős versenyzője.

A jelenlegi piaci ciklusban az ETH bővülő ökoszisztémája és valós felhasználási esetei vonzó befektetési lehetőséggé teszik az ETH-t.

MATIC: A rejtett drágakő, amely készen áll a következő kripto-boomra

A MATIC, más néven Polygon hullámokat vet a kriptovilágban. Az Ethereum skálázási megoldása, amelyet arra terveztek, hogy olcsóbbá és gyorsabbá tegye a tranzakciókat.

A MATIC egyedülálló technológiájával olyan problémákat kíván megoldani, amelyek régóta gyötrik az Ethereum hálózatát.

Ahogy a hatékony blokklánc-megoldások iránti kereslet növekszik, a MATIC jelentős növekedést könyvelhet el.

A jelenlegi piaci ciklusban különösen vonzónak tűnik ez az érme, mivel egyre több felhasználó keresi a gyorsabb és költséghatékonyabb lehetőségeket.

Erős csapatával és innovatív megközelítésével a MATIC ígéretes szereplőként tűnik ki a közelgő altcoin-szezonban.

DOT: A következő altcoin szezonban jelentős növekedésre van esélye

A DOT, a Polkadot natív érméje egy olyan hálót kíván létrehozni, ahol az adatok és az eszközök szabadon mozoghatnak a különböző blokkláncok között.

Ez megkönnyíti a különböző digitális rendszerek együttműködését.

A DOT a különböző blokkláncok biztosítására és összekapcsolására való erős összpontosításával jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.

A jelenlegi piaci ciklus ígéretes jeleket mutat az altcoinok számára, így a DOT vonzónak tűnik a befektetők számára.

A Polkadot mögötti technológia, amely fokozza a blokkláncok interoperabilitását, olyan egyedi előnyöket kínál, amelyek jelentős elfogadottságot és árnövekedést eredményezhetnek.

Következtetés

A SOL, az ETH, a MATIC és a DOT körül nagy a felhajtás, de rövid távon korlátozottnak tűnik a potenciáljuk.

Az igazi izgalmat a CYBRO, a következő generációs DeFi projekt jelenti.

A 2024 második negyedévére tervezett első kibocsátás révén a CYBRO ígéretes lehetőséget kínál a korai befektetők számára.

A CYBRO tokent előértékesítéshez való csatlakozás kedvező feltételekkel teszi lehetővé a projektbe való belépést. Ez teszi a CYBRO-t kiemelkedő lehetőséggé a jelenlegi piacon.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!