A Solana 42-szeres bevételnövekedést ért el a második negyedévben: a harmadik negyedév is tarthatja a lépést?

-

A harmadik negyedév első hetét lezártuk, és több érme, például a Solana (SOL) negyedéves teljesítménye is megérkezett.

A frissen közzétett jelentés több fronton is megemlítette a blokklánc teljesítményét az elmúlt negyedévben. Nézzük meg, hogyan teljesített a SOL.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana második negyedéves teljesítménye

A Coin98 Analytics egy tweetet tett közzé, amelyben megemlíti a Solana teljesítményét több fronton is.

Először is a jelentés megemlítette, hogy a Solana díjai és bevételei jelentős növekedést tapasztaltak a második negyedévben, több mint 26 millió dollárt termelve.

solana
Forrás: X

Ez elismerésre méltó volt, mivel ez 42-szeres növekedés az előző évhez képest. A SOL teljes kereskedési volumene elérte a 292 milliárd dollárt, ami közel hétszerese az előző év azonos időszakához képest.

Emellett a Solana több mint 15,3 milliárd tranzakciót hajtott végre. A napi aktív címei meghaladták a 900 ezret, ami 499%-os növekedést jelentett az előző évhez képest.

Az ágazat, ahol a SOL teljesítménye rendkívüli volt, a DeFi terület volt.

A SOL TVL-je a jelentés szerint több mint 1000%-kal nőtt YoY. Emellett több mint 98 millió új NFT-t hoztak létre, ami 54-szeres növekedést jelentett az előző évhez képest.

A Solana egyedi NFT-vásárlói és -eladói száma 2024 második negyedévében 1,4 millió, illetve 678 ezer volt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A SOL állapota a 3. negyedévben

Nézzük most meg az Artemis adatait, hogy megtudjuk, hogyan teljesített a SOL a friss negyedév első hetében.

A második negyedévvel ellentétben a harmadik negyedév nem kezdődött jól, mivel néhány kulcsfontosságú statisztika csökkent.

solana
Forrás: Artemis

A SOL napi aktív címei például jelentősen csökkentek a múlt héten. Aminek köszönhetően a blokklánc napi tranzakciói is csökkentek.

Egy hasonló csökkenő tendencia figyelhető meg a blokklánc díjai és bevételei tekintetében is.

Ennek ellenére a SOL teljesítménye a DeFi területen továbbra is ígéretes maradt, mivel a TVL-je tovább emelkedett az elmúlt héten.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A SOL árfolyama egy szinten van

A múlt heti néhány napos csökkenés után a token árfolyama ismét emelkedő lendületet vett.

A CoinMarketCap szerint a SOL árfolyama az elmúlt hét napban több mint 3%-kal emelkedett.

A cikk írásakor a SOL 140,57 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja meghaladta a 65 milliárd dollárt, amivel az 5. legnagyobb kriptónak számít.

Ezután megnéztük a Solana napi grafikonját, hogy jobban megértsük, hogy ez a bikarally fennmarad-e.

A technikai indikátor MACD enyhe bikás felsőbbrendűséget mutatott a piacon. A SOL Chaikin Money Flow (CMF) emelkedést regisztrált, ami azt sugallta, hogy nagy az esélye a további árfolyam-emelkedésnek.

Mindazonáltal a Relative Strength Index (RSI) medvésnek tűnt, mivel lefelé haladt.

Olvastad már? 5 módja annak, hogy biztosítsd a pénzügyi jövődet a kriptovalutákkal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!