A bálna 3,5 millió dollárt veszít a PEPE-n: mi történhetett?

-

A Spot On Chain blokkláncelemző cég friss jelentése szerint jelentős veszteséget szenvedett egy nagy kriptopénz befektető, aki jelentős mennyiségű Pepe Coin (PEPE) érmével rendelkezett.

A befektető, akit „bálna” néven emlegetnek a birtoklásának mérete miatt, 519 milliárd PEPE tokent helyezett el a Binance-on, körülbelül 5,11 millió dollár értékben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az eladás pontos okai nem tisztázottak, de az adatok szerint a befektető körülbelül 207.000 dolláros veszteséget szenvedett el, ami 3,9%-os csökkenést jelent az eredeti befektetéséhez képest.

A PEPE tokeneket még azelőtt vásárolták, hogy a kriptopénz május végén elérte az eddigi legmagasabb értékét.

Ha a bálna a csúcs idején adta volna el, akkor 3,47 millió dolláros potenciális nyereségre tehetett volna szert.

A Spot On Chain további elemzése arra utal, hogy a befektető további pénzügyi nehézségekkel nézhet szembe.

pepe
Forrás: X

A jelentés kiemelte a nem realizált veszteségeket, összesen 6,68 millió dollárt más kriptopénz-állományokon, köztük az AAVE és az YFI esetében.

Mindeközben a népszerű „béka” mém tokent továbbra is 0,0000092 dolláron jegyzik Pepe érménként.

A hét eleje óta a digitális eszköz több mint 23%-ot veszített, a csúcson pedig mind a 36%-ot – ilyen árakra május eleje, azaz két hónappal ezelőtt óta nem volt példa.

Hogy a továbbiakban milyen sors vár a „béka” mém tokenre, az nyitott kérdés. Legalább egy nagy szereplő számára azonban úgy tűnik, hogy nincs remény, ha a PEPE-ről van szó.

Olvastad már? Közeleg a Cardano Chang frissítése: Az ADA megtörheti a 0,3 dolláros stagnálást?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!