Közeleg a Cardano Chang frissítése: Az ADA megtörheti a 0,3 dolláros stagnálást?

-

A Cardano (ADA) egy újabb hard forkhoz közeledik, egy olyan eseményhez, amely gyakran jelentős figyelmet vonz egy blokklánc-hálózatra, mivel frissítéseket és új funkciókat hajtanak végre.

Az ADA körüli jelenlegi hangulat azonban, amit az ADA-tulajdonosok állandó száma jelez, arra utal, hogy a befektetők és a felhasználók körében nem nőtt jelentősen az izgalom vagy a várakozás.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cardano felkészül a Chang frissítésre

A Cardano hamarosan esedékes Chang Hard Forkja, ahogy arról az IntoTheBlock beszámolt, érdeklődést vált ki a hálózat számára ígért jelentős változások miatt.

cardano
Forrás: X

A korábbi történeti adatok azt mutatják, hogy a korábbi hard forkok reakciókat váltottak ki az ADA árfolyamában. Ezúttal is hasonló hatások várhatók.

A Chang Hard Fork kapcsán az egyik kritikus fejlemény a közösség által vezérelt kormányzás bevezetése.

Ennek a váltásnak a célja a döntéshozatali folyamatok decentralizálása, ami lehetővé teszi az ADA-tulajdonosok közvetlenebb részvételét a hálózat irányításában.

Az ilyen lépés célja az ökoszisztémán belüli demokratikus elkötelezettség fokozása. Ez élesen szemben áll a jelenlegi központosított kormányzással.

A hard fork emellett egy Constitution Convention eseményt is kezdeményez. Ez jelentős lépés a hálózat irányításának és működési elveinek formalizálása felé.

A konvenció összehozza a különböző érdekelt feleket, hogy elkészítsék a Cardano Constitution-t . Emellett ez egy olyan alapdokumentumot is létrehoz, amely körvonalazza az összes résztvevő jogait és felelősségét.

A tervezetkészítési fázist követően a javasolt Cardano alkotmányt a közösség elé terjesztik, amely ezt követően szavazhat erről a kulcsfontosságú dokumentumról.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Cardano továbbra is küzd

A Cardano (ADA) árfolyam-tendenciaelemzése egy kihívásokkal teli évet jelzett, figyelemre méltó lefelé tartó pályával.

Az árfolyamgrafikon szerint az ADA az év eleje óta jelentős, több mint 41%-os csökkenést szenvedett el.

Az írás pillanatában 0,36 dollár körül kereskedtek vele, és nemrég több mint 1%-kal esett. Figyelemre méltó, hogy július 4-én az ADA jelentős csökkenést szenvedett el, több mint 11%-ot esett egyetlen hét alatt.

Az általános csökkenő tendencia ellenére van lehetőség a fellendülésre. Ezt a lehetőséget alátámasztja a Relative Strength Index (RSI) jelenlegi, 40 alatti helyzete.

Az ezen szint alatti RSI jellemzően azt jelzi, hogy egy eszköz túladott, ami arra utal, hogy az ADA medve trendben van, de készen állhat a fellendülésre, mivel a piaci hangulat a túlzott pesszimizmusból kiegyensúlyozottabbá válhat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A tulajdonosok változatlanul kitartanak

A Cardano hálózatán belül a birtokosok számának elemzése stabil tendenciát mutat, az elmúlt hónapokban alig változott.

Ezen írás időpontjában körülbelül 4,48 millió pénztárca rendelkezik legalább egy ADA-val. Ez az adat meglehetősen konzisztens maradt, a hónap eleje óta ez a szám körül mozog.

A korábbi három hónap történeti adatai is alátámasztják ezt a stabilitást, amelyek azt mutatják, hogy a birtokosok száma 4,47 millió körül volt ebben az időszakban.

Forrás: Santiment

A tulajdonosok számainak változatlan tendenciája arra utal, hogy az ADA áringadozásai ellenére a Cardano közösség mérete viszonylag változatlan maradt.

Ez a hosszú távú tulajdonosok szilárd bázisát jelentheti, akiket nem befolyásolnak a rövid távú piaci ingadozások.

Olvastad már? A Bitcoin függetlenedik a részvényektől: A német BTC eladása volt a kiváltó ok?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!