A Shiba Inu új frissítése véget vethet a FUD-nak

-

A FUD, amely a Shiba Inu (SHIB) ökoszisztémát a layer-2 blokklánc Shibarium tesztnet elindítása óta megragadta, hamarosan a múlté lehet.

Egy SHIB influencer által szolgáltatott legutóbbi frissítés szerint a Shibarium tesztnet, más néven ‘Puppynet’ láncazonosítója megváltozott.

Egy ugyanebben a témában közzétett képernyőfotó szerint az új láncazonosító 719 lett.

A FUD alapja

A Shibarium teszthálózat láncazonosítója már az indulásakor vita tárgyává vált.

Egy Shiba Inu discord csatorna tagja rámutatott, hogy a Shibarium láncazonosítója megegyezik a Rinia testnet blokklánc azonosítójával.

A tag arra célozgatott, hogy a Shibarium talán lemásolta a genesis fájlt a Rinia tesztnetről, és megváltoztatta a nevét Shibariumra anélkül, hogy a lánc azonosítóját megváltoztatta volna.

Bár a Shibarium fejlesztői ezt véletlen egybeesésnek nevezték, a felfedezés nagy felháborodást okozott a SHIB közösségben, és a SHIB árfolyama több mint 8%-kal esett.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az új láncazonosító bejelentése után azonban a FUD talán alábbhagy. És erős pozitív jelek érkeztek a Puppyscan, a Puppynet explorer részéről is.

A hálózat napi tranzakciói március 24.-én 718-ra szöktek fel, miután az elmúlt napokban nyugodtak maradtak.

A Shibarium csapata emellett a faucet frissítésén is dolgozott. A faucets a tesztnet blokklánccal való interakcióhoz szükséges tesztkriptopénz megszerzésére használják.

A Shibarium faucet egy BONE tokent fog használni annak érdekében, hogy a felhasználók és a fejlesztők teszteket végezzenek a hálózaton.

A bálnák újra a piacon vannak?

Eközben a SHIB a cikk írásakor 0,00001055 dolláron cserélt gazdát, ami 1,21%-os esést jelent az előző naphoz képest a CoinMarketCap szerint.

(Csatlakoztunk a CoinMarketCap közösségéhez! Mostantól a CoinMarketCap Community feedjében is találkozhatunk! Segítsétek munkánkat és kövessetek minket, hogy magyarország kriptoközösségét erősítsük ezen a platformon is!)

A láncazonosítás tisztázásával a nagy címeket vonzotta a SHIB.

A Santiment szerint a nagy címek által birtokolt kínálat a teljes kínálat százalékában nőtt az elmúlt két napban.

Ennek oka lehet, hogy a bálnák nagy mennyiségben halmoztak fel SHIB-et, mivel az 1 millió dollárnál nagyobb összegű tranzakciók száma nőtt.

Forrás: santiment.net

A tranzakciószámok növekedése ellenére azonban a Shibburn adataiból kiderült, hogy az elmúlt 24 órában az égési arány több mint 92%-kal csökkent, és valamivel több mint 1,34 millió tokent vontak ki a forgalomból.

Olvastad már? A Monero bikás kitörése, megvalósítható a rally második szakasza?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené. A BTC egy...

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!