A SHIB a legnépszerűbb kriptó az Egyesült Királyságban

-

22 nappal ezelőtt a Bitcoin.com News írt a Coin Insider trendekről szóló tanulmányáról, amely a Google Trends adatait fésülte át az Egyesült Államokban.
A jelentés szerint a dogecoin volt a legtöbbet guglizott kriptopénz az országban. Egy másik tanulmány – amelyet az askgamblers.com tett közzé – hasonló adatokkal foglalkozott, de az Egyesült Királyság és Európa Google-kereséseire koncentrált.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelentés szerint míg Európában a bitcoin a legnépszerűbb kriptoeszköz, addig a trendeket vizsgáló tanulmány szerint az Egyesült Királyságban a shiba inu mémtoken a legpopulárisabb.
A Trends-tanulmány kiemeli a legnépszerűbb kriptoeszközöket Európában és az Egyesült Királyságban – Európában a Bitcoin uralkodik, míg az Egyesült Királyságban a shiba inu viszi a prímet.
A Bitcoin.com News ezen a héten kapott egy jelentést az askgamblers.com-tól, amely a Google Trends (GT) tavalyi adatait elemzi annak érdekében, hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb kriptoeszközök az Egyesült Királyságban és Európában.
Az eredmények szerint a bitcoin (BTC) a legnépszerűbb digitális valuta Európában, mivel 21 országban ez volt a legtöbbet keresett kriptovaluta.
Az askgamblers.com tanulmányában a BTC megelőzte a versenytársakat, mivel a vezető kriptoeszköz olyan országokban uralkodik, mint Németország, Finnország, Norvégia, Lengyelország, Románia és Belgium.

Az askgamblers.com térképe a legtöbbet guglizott kriptovalutákról minden európai országban.

Míg Európa-szerte a bitcoin (BTC) volt a legnépszerűbb kriptovaluta, addig az Egyesült Királyságban a shiba Inu (SHIB) a legnépszerűbb kriptovaluta a kutató által összegyűjtött Google-keresések szerint. A SHIB mémtoken népszerűsége jelentősen megnőtt az elmúlt 12 hónapban.
A tanulmány eredményei szerint a SHIB hat különböző országot és az Egyesült Királyságot uralja. Valójában a SHIB óriási Oroszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Ukrajnában, Olaszországban, Magyarországon és Svájcban a GT-keresések tekintetében.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Emellett az ethereum (ETH) volt a harmadik legnépszerűbb a tanulmányban, amely Svédország, Csehország, Lettország és Szlovénia érdeklődését is magával ragadta.
Ezután a cardano (ADA) tartotta a negyedik helyet a GT keresési adatok tekintetében, mivel Andorra, Hollandia és Bulgária nagy érdeklődést mutatott az ADA iránt.
A dogecoin (DOGE) az Egyesült Államokban a legnépszerűbb, Európában pedig az ötödik helyen áll, mivel a mémkriptó Albániában és Görögországban is népszerű.

„Mivel Európában 38 millió kriptofelhasználó van, és több ezer kriptovaluta közül lehet választani a piacon, lenyűgöző látni, hogy az emberek melyikbe fektetnek be a leginkább”  mondta az askgamblers.com szóvivője a Bitcoin.com hírportálnak.

„Bár összességében a bitcoin a legnépszerűbb, a shiba inu iránti érdeklődés olyan nagy országokban, mint Oroszország és az Egyesült Királyság, már megelőzte a bitcoint.”
A Coin Insider által közzétett amerikai kutatásban a shiba inu (SHIB) csak hét államot foglalt el az országban.

A tanulmányban a dogecoin lett a vezető, mivel a DOGE volt a legnépszerűbb az USA 23 államában a GT-keresések tekintetében.
A SHIB népszerűsége az Egyesült Államokban az adott jelentés adatai szerint a negyedik legnépszerűbb kriptó volt az országban.

Olvastad már? GemTRX – Hogyan tökéletesítette egy hatalmas technológiai vállalat a felhőbányászatot?

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Greg Ryan

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!