A SHIB a legnépszerűbb kriptó az Egyesült Királyságban

-

22 nappal ezelőtt a Bitcoin.com News írt a Coin Insider trendekről szóló tanulmányáról, amely a Google Trends adatait fésülte át az Egyesült Államokban.
A jelentés szerint a dogecoin volt a legtöbbet guglizott kriptopénz az országban. Egy másik tanulmány – amelyet az askgamblers.com tett közzé – hasonló adatokkal foglalkozott, de az Egyesült Királyság és Európa Google-kereséseire koncentrált.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelentés szerint míg Európában a bitcoin a legnépszerűbb kriptoeszköz, addig a trendeket vizsgáló tanulmány szerint az Egyesült Királyságban a shiba inu mémtoken a legpopulárisabb.
A Trends-tanulmány kiemeli a legnépszerűbb kriptoeszközöket Európában és az Egyesült Királyságban – Európában a Bitcoin uralkodik, míg az Egyesült Királyságban a shiba inu viszi a prímet.
A Bitcoin.com News ezen a héten kapott egy jelentést az askgamblers.com-tól, amely a Google Trends (GT) tavalyi adatait elemzi annak érdekében, hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb kriptoeszközök az Egyesült Királyságban és Európában.
Az eredmények szerint a bitcoin (BTC) a legnépszerűbb digitális valuta Európában, mivel 21 országban ez volt a legtöbbet keresett kriptovaluta.
Az askgamblers.com tanulmányában a BTC megelőzte a versenytársakat, mivel a vezető kriptoeszköz olyan országokban uralkodik, mint Németország, Finnország, Norvégia, Lengyelország, Románia és Belgium.

Az askgamblers.com térképe a legtöbbet guglizott kriptovalutákról minden európai országban.

Míg Európa-szerte a bitcoin (BTC) volt a legnépszerűbb kriptovaluta, addig az Egyesült Királyságban a shiba Inu (SHIB) a legnépszerűbb kriptovaluta a kutató által összegyűjtött Google-keresések szerint. A SHIB mémtoken népszerűsége jelentősen megnőtt az elmúlt 12 hónapban.
A tanulmány eredményei szerint a SHIB hat különböző országot és az Egyesült Királyságot uralja. Valójában a SHIB óriási Oroszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Ukrajnában, Olaszországban, Magyarországon és Svájcban a GT-keresések tekintetében.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Emellett az ethereum (ETH) volt a harmadik legnépszerűbb a tanulmányban, amely Svédország, Csehország, Lettország és Szlovénia érdeklődését is magával ragadta.
Ezután a cardano (ADA) tartotta a negyedik helyet a GT keresési adatok tekintetében, mivel Andorra, Hollandia és Bulgária nagy érdeklődést mutatott az ADA iránt.
A dogecoin (DOGE) az Egyesült Államokban a legnépszerűbb, Európában pedig az ötödik helyen áll, mivel a mémkriptó Albániában és Görögországban is népszerű.

„Mivel Európában 38 millió kriptofelhasználó van, és több ezer kriptovaluta közül lehet választani a piacon, lenyűgöző látni, hogy az emberek melyikbe fektetnek be a leginkább”  mondta az askgamblers.com szóvivője a Bitcoin.com hírportálnak.

„Bár összességében a bitcoin a legnépszerűbb, a shiba inu iránti érdeklődés olyan nagy országokban, mint Oroszország és az Egyesült Királyság, már megelőzte a bitcoint.”
A Coin Insider által közzétett amerikai kutatásban a shiba inu (SHIB) csak hét államot foglalt el az országban.

A tanulmányban a dogecoin lett a vezető, mivel a DOGE volt a legnépszerűbb az USA 23 államában a GT-keresések tekintetében.
A SHIB népszerűsége az Egyesült Államokban az adott jelentés adatai szerint a negyedik legnépszerűbb kriptó volt az országban.

Olvastad már? GemTRX – Hogyan tökéletesítette egy hatalmas technológiai vállalat a felhőbányászatot?

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Greg Ryan

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!