Vendégbejegyzés


GEM-TRX elérhetőségek:

Hivatalos honlap: https://gemtrx.net/

Hivatalos regisztrációs link: https://gem-trx.com/share?code=344635

Facebook oldal: https://www.facebook.com/gemtrxofficial

Twitter: https://twitter.com/Gem_TRX

Cég bemutatkozása: https://www.youtube.com/watch?v=IOTBIUsWicA

Telegram: https://t.me/gemtrxchannel

Telegram csoport ügyfélszolgálat: https://t.me/gemtrxofficial https://t.me/gemtrxofficial2

WhatsApp ügyfélszolgálat: +1(650)272-9738

Google App letöltése: https://play.google.com/store/apps/details?id=trx.gemrubyio.app

Fehér könyv: https://tron.network/static/doc/white_paper_v_2_0.pdf

A TRON egy kiemelkedő kriptopénzprojekt a jelenlegi digitális ökoszisztémában. Ez a projekt számos felhasználási lehetőséget biztosít a felhasználóinak.

Kezdetben a felhasználók számára egy valóban decentralizált internetes lehetőség megteremtését, valamint azok marginalizálására és demokratizálására épülő infrastruktúra létrehozását tűzte ki célul.

A TRON protokollt, a világ legnagyobb blokkláncalapú operációs rendszerét szintén a TRON hozta létre.

Az ilyen nagyszabású innovációk és a TRON-hálózaton belüli fejlesztések eredményeképpen számos érdekelt fél igényeit és szükségleteit kell folyamatosan kielégíteni.

A TRON bevezette a „Delegated Proof of Stake” (DPoS) módszert, de az első Proof of Work mechanizmus fontos elemeit is felhasználta.

A bányászat a Proof of Work (PoW) célzott gyakorlati megközelítésének tűnt. Nem sokkal később, 2018-ban a GemTRX kidolgozta a TRON hálózaton keresztül egy Cloud Mining rendszer létrehozásának koncepcióját, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy jutalmat kapjanak a részvételért.

A GemTRX bemutatása

A GemTrx felhőbányászati megoldása egy potenciálisan olcsó módszert kínált a TRX és más kriptovaluták bányászatára.

Ezzel egyidejűleg a kvantitatív kereskedés és a defi-technológia lehetővé teszi, hogy kis tőkével könnyen részt vehessünk a blokklánctranzakciókban, és stabil jövedelemhez jussunk, akárcsak egy biztosítás esetén.

A GemTRX úgy mutatkozott be mint felhőbányászati megoldás a TRON-hálózat felhasználói számára.

A bányászhardverek technikai fenntartásával járó alapvető szükségleteit a GemTRX megszüntette, amely egy sor különálló koncepciót ígért.

Mivel a bányászat olyan folyamatnak tűnt, amely kézzelfogható befektetéssel járó, magas szintű hardverrendszerek létrehozásával járt, a felhőalapú bányászati szolgáltatás volt a következő generációs megoldás a meglévő bányászati kihívásokra, különösen a környezetvédelemmel kapcsolatos kihívásokra.

A GemTRX, a számos felhőalapú bányászati szolgáltatás egyike, a TRON protokoll felhasználásával biztosítja ügyfelei biztonságát, kényelmét és működésének hatékonyságát.

A nagymértékű felhasználói részvétel hatékony beépítésével reméli, hogy precedenst teremt a digitális közösség bányászati műveletei számára. A TRX bányászata ugyanis még soha nem volt ilyen egyszerű.

A TRX bányászatának költséghatékony módszerével egy alacsony költségű felhőszolgáltatáson keresztül, a GemTRX blokklánctalálmánya megváltoztatta a digitális környezetet. Úgy került be a köztudatba mint egy egyablakos rendszer a felhasználók összes passzív jövedelemigényének kielégítésére.

Milyen változásokat hoz a felhőbányászat?

Miért olyan jövedelmező és dinamikus a kriptopénz-felhőbányászat a felhasználók számára? A kriptovaluta-bányászat ezen típusa a bérelt felhőalapú számítási kapacitás használatával és a bányászati technikai jellemzők előzetes ismerete nélkül fejlődött ki.

Ez egyszerű, de nyereséges módszer és egyszerűen alkalmazható az olyan felhőbányászati szolgáltatókon keresztül, mint amilyen a GemTRX.

A felhasználók anélkül juthatnak passzív jövedelemhez, hogy konkrét hálózati műveleteket kellene végrehajtaniuk. Egy általános fiók létrehozásával a felhasználók távolról is részt vehetnek ebben a kriptobányászatban.

Ennek eredményeképpen a bányászat tovább egyszerűsödött és elérhetőbbé vált minden képzettségi szint felhasználója számára.

A felhőalapú bányászati szolgáltatások feleslegessé tették a többszintű tevékenységeket a hagyományos bányászati rendszerekben.

A GemTRX egy olyan platform, amely az összes olyan kérdéssel foglalkozik, amely ennek az innovációnak a következtében merült fel, és arra törekszik, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a felhasználók számára.

Olyan környezetet támogat, amelyben a bányászoknak megélhetést biztosítanak. Működése olyan egyszerű, akárcsak felregisztrálni egy akármilyen szolgáltatásra, és azonnal elkezdeni a jutalmak gyűjtését.

Miért a GemTRX a legjobb lehetőség a felhőbányászatban?

A GemTRX jól ismert arról, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak a mennyiségi kereskedés és a defi-technológia között.

A szolgáltatás használatával mindenféle típusú felhasználó részt vehet a forradalomban. Az egész eljárás egyszerű és pillanatok alatt megtanulható. A bányászat megkezdéséhez a felhasználónak először regisztrálnia kell a szolgáltatásban.

Az ügyfeleknek a fiók létrehozása után pénzeszközöket kell elkülöníteniük a TRX bányászatához szükséges felhőbányászati teljesítmény megvásárlásához.

Az alkalmazás indításakor a bányászott TRX automatikusan hozzáadódik a pénztárcához. A projekt elkötelezett célja, hogy jobbá és kényelmesebbé tegye a világot, és ennek érdekében is dolgozik.

Lehetséges jövedelem a GemTRX-en keresztül

A GemTRX többféle módon is használható pénzkeresésre. Az alapszámla a leginkább kezdetleges technika erre a célra. Bányászgépként a befizetett TRX mennyiségétől függően naponta a bevételeid 5-10%-a kereshető meg.

A GemTRX egy további jövedelemforrást is kínál a platformján keresztül, amely a promóciós számlán keresztül érhető el. A promóciós számla a bányászati ciklusba való befektetésre szolgál.

A TRX bányászati ciklusba történő befektetése után napi 1,3-5 százalékos hozam érhető el az eredeti befektetéséből.  A napi nyereség a befektetési érték maximális összegéig adódik össze.

A bányászati ciklus befejezését követően a teljes összeg, beleértve a napi árfolyamot és a bányászati ciklusba befektetett tőkét is, azonnal visszakerül a promóciós számlára, és teljes egészében kivehető.

Vess egy pillantást az alábbi táblázatra az egyes bányászati ciklusok és hozamaik bontásáért:

  • 7 nap 1,3% – min. 100TRX
  • 15 nap 1,6% – min. 100TRX
  • 30 nap 2,5% – min. 100TRX
  • 45 nap 3,0% – min 100TRX
  • 60 nap 3,5% – min 100TRX
  • 90 nap 4,0% – min 100TRX
  • 120 nap 4,5% – min 100TRX
  • 150 nap 5,0% – min 100TRX

A GemTRX a felhőbányászati szolgáltatás által nyújtott közvetlen előnyök mellett egy dedikált partnerprogramként is működik, amely további jutalmakat kínál a különböző visszatérítéseken keresztül.

Ennek eredményeképpen a GemTRX megjutalmaz téged azért, ha barátaidnak és családtagjaidnak is ajánlod a szolgáltatásait.

Ez nem csak bátorítóan hat, de az erőfeszítéseket egy erősebb közösség létrehozására irányítja, jobb szolgáltatásokkal.

A GemTRX szintjei és visszatérítései a feltételes meghívásokon és befizetéseken alapulnak. Ha részt veszel ebben az innovációban, tájékozódnod kell a ezekről az ajánlatokról és bontásokról, hogy teljes mértékben profitálhassatok belőlük.

Meghívási visszatérítés:

Az 1. szintű felhasználó meghívásából, a teljes regisztrációt követően, 30TRX ösztönző szerezhető..
Egy 1. szintű felhasználó meghívása egy 2. szintű felhasználónak, a teljes regisztrációt követően, 20TRX ösztönzőt ad.
Egy 2. szintű felhasználó meghívása egy 3. szintű felhasználónak a teljes regisztrációt követően 10TRX ösztönzőt ad.

Befizetési visszatérítés:

Az ösztönző ténylegesen a downline befizetés összegén alapul.

1. szint: Egy 10.000TRX összegű befizetés 1200TRX ösztönzőt ad, ami az összeg 12%-át jelenti.
2. szint: 10.000TRX befizetés 200TRX ösztönzőt ad, ami az összeg 2%-a.
3. szint: 10.000TRX befizetése 100TRX ösztönzőt ad, ami az összeg 1%-a.

Kereskedési visszatérítés:

Az ösztönző ezen értéke potenciálisan azon alapul, hogy a meghívott személyek bányásznak-e a számlájukon keresztül.

Az 1. szintű felhasználó által végzett bányászat 10%-os ösztönzőt ad.
A 2. szintű felhasználó által végzett bányászat 5%-os ösztönzőt ad Önnek.
A 3. szintű felhasználó által végzett bányászat 3%-os ösztönzőt ad.

Zárszó

A GemTRX a TRX-bányászok számára lényegében hatékony lehetőségek gyűjteménye a digitális ökoszisztémán belül.

Erősen ajánlott azonban áttekinteni a platformot, és megtalálni azt a passzívjövedelem-forrást, ami a leginkább kézenfekvő a számotokra.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.