GemTRX – Hogyan tökéletesítette egy hatalmas technológiai vállalat a felhőbányászatot?

-


Vendégbejegyzés


GEM-TRX elérhetőségek:

Hivatalos honlap: https://gemtrx.net/
Hivatalos regisztrációs link: https://gem-trx.com/share?code=344635
Facebook oldal: https://www.facebook.com/gemtrxofficial
Twitter: https://twitter.com/Gem_TRX
Cég bemutatkozása: https://www.youtube.com/watch?v=IOTBIUsWicA
Telegram: https://t.me/gemtrxchannel
Telegram csoport ügyfélszolgálat: https://t.me/gemtrxofficial https://t.me/gemtrxofficial2
WhatsApp ügyfélszolgálat: +1(650)272-9738
Google App letöltése: https://play.google.com/store/apps/details?id=trx.gemrubyio.app
Fehér könyv: https://tron.network/static/doc/white_paper_v_2_0.pdf
A TRON egy kiemelkedő kriptopénzprojekt a jelenlegi digitális ökoszisztémában. Ez a projekt számos felhasználási lehetőséget biztosít a felhasználóinak.
Kezdetben a felhasználók számára egy valóban decentralizált internetes lehetőség megteremtését, valamint azok marginalizálására és demokratizálására épülő infrastruktúra létrehozását tűzte ki célul.
A TRON protokollt, a világ legnagyobb blokkláncalapú operációs rendszerét szintén a TRON hozta létre.
Az ilyen nagyszabású innovációk és a TRON-hálózaton belüli fejlesztések eredményeképpen számos érdekelt fél igényeit és szükségleteit kell folyamatosan kielégíteni.
A TRON bevezette a „Delegated Proof of Stake” (DPoS) módszert, de az első Proof of Work mechanizmus fontos elemeit is felhasználta.
A bányászat a Proof of Work (PoW) célzott gyakorlati megközelítésének tűnt. Nem sokkal később, 2018-ban a GemTRX kidolgozta a TRON hálózaton keresztül egy Cloud Mining rendszer létrehozásának koncepcióját, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy jutalmat kapjanak a részvételért.

A GemTRX bemutatása

A GemTrx felhőbányászati megoldása egy potenciálisan olcsó módszert kínált a TRX és más kriptovaluták bányászatára.
Ezzel egyidejűleg a kvantitatív kereskedés és a defi-technológia lehetővé teszi, hogy kis tőkével könnyen részt vehessünk a blokklánctranzakciókban, és stabil jövedelemhez jussunk, akárcsak egy biztosítás esetén.
A GemTRX úgy mutatkozott be mint felhőbányászati megoldás a TRON-hálózat felhasználói számára.
A bányászhardverek technikai fenntartásával járó alapvető szükségleteit a GemTRX megszüntette, amely egy sor különálló koncepciót ígért.
Mivel a bányászat olyan folyamatnak tűnt, amely kézzelfogható befektetéssel járó, magas szintű hardverrendszerek létrehozásával járt, a felhőalapú bányászati szolgáltatás volt a következő generációs megoldás a meglévő bányászati kihívásokra, különösen a környezetvédelemmel kapcsolatos kihívásokra.
A GemTRX, a számos felhőalapú bányászati szolgáltatás egyike, a TRON protokoll felhasználásával biztosítja ügyfelei biztonságát, kényelmét és működésének hatékonyságát.
A nagymértékű felhasználói részvétel hatékony beépítésével reméli, hogy precedenst teremt a digitális közösség bányászati műveletei számára. A TRX bányászata ugyanis még soha nem volt ilyen egyszerű.
A TRX bányászatának költséghatékony módszerével egy alacsony költségű felhőszolgáltatáson keresztül, a GemTRX blokklánctalálmánya megváltoztatta a digitális környezetet. Úgy került be a köztudatba mint egy egyablakos rendszer a felhasználók összes passzív jövedelemigényének kielégítésére.

Milyen változásokat hoz a felhőbányászat?

Miért olyan jövedelmező és dinamikus a kriptopénz-felhőbányászat a felhasználók számára? A kriptovaluta-bányászat ezen típusa a bérelt felhőalapú számítási kapacitás használatával és a bányászati technikai jellemzők előzetes ismerete nélkül fejlődött ki.
Ez egyszerű, de nyereséges módszer és egyszerűen alkalmazható az olyan felhőbányászati szolgáltatókon keresztül, mint amilyen a GemTRX.
A felhasználók anélkül juthatnak passzív jövedelemhez, hogy konkrét hálózati műveleteket kellene végrehajtaniuk. Egy általános fiók létrehozásával a felhasználók távolról is részt vehetnek ebben a kriptobányászatban.
Ennek eredményeképpen a bányászat tovább egyszerűsödött és elérhetőbbé vált minden képzettségi szint felhasználója számára.
A felhőalapú bányászati szolgáltatások feleslegessé tették a többszintű tevékenységeket a hagyományos bányászati rendszerekben.
A GemTRX egy olyan platform, amely az összes olyan kérdéssel foglalkozik, amely ennek az innovációnak a következtében merült fel, és arra törekszik, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a felhasználók számára.
Olyan környezetet támogat, amelyben a bányászoknak megélhetést biztosítanak. Működése olyan egyszerű, akárcsak felregisztrálni egy akármilyen szolgáltatásra, és azonnal elkezdeni a jutalmak gyűjtését.

Miért a GemTRX a legjobb lehetőség a felhőbányászatban?

A GemTRX jól ismert arról, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak a mennyiségi kereskedés és a defi-technológia között.
A szolgáltatás használatával mindenféle típusú felhasználó részt vehet a forradalomban. Az egész eljárás egyszerű és pillanatok alatt megtanulható. A bányászat megkezdéséhez a felhasználónak először regisztrálnia kell a szolgáltatásban.
Az ügyfeleknek a fiók létrehozása után pénzeszközöket kell elkülöníteniük a TRX bányászatához szükséges felhőbányászati teljesítmény megvásárlásához.
Az alkalmazás indításakor a bányászott TRX automatikusan hozzáadódik a pénztárcához. A projekt elkötelezett célja, hogy jobbá és kényelmesebbé tegye a világot, és ennek érdekében is dolgozik.

Lehetséges jövedelem a GemTRX-en keresztül

A GemTRX többféle módon is használható pénzkeresésre. Az alapszámla a leginkább kezdetleges technika erre a célra. Bányászgépként a befizetett TRX mennyiségétől függően naponta a bevételeid 5-10%-a kereshető meg.
A GemTRX egy további jövedelemforrást is kínál a platformján keresztül, amely a promóciós számlán keresztül érhető el. A promóciós számla a bányászati ciklusba való befektetésre szolgál.
A TRX bányászati ciklusba történő befektetése után napi 1,3-5 százalékos hozam érhető el az eredeti befektetéséből.  A napi nyereség a befektetési érték maximális összegéig adódik össze.
A bányászati ciklus befejezését követően a teljes összeg, beleértve a napi árfolyamot és a bányászati ciklusba befektetett tőkét is, azonnal visszakerül a promóciós számlára, és teljes egészében kivehető.
Vess egy pillantást az alábbi táblázatra az egyes bányászati ciklusok és hozamaik bontásáért:

  • 7 nap 1,3% – min. 100TRX
  • 15 nap 1,6% – min. 100TRX
  • 30 nap 2,5% – min. 100TRX
  • 45 nap 3,0% – min 100TRX
  • 60 nap 3,5% – min 100TRX
  • 90 nap 4,0% – min 100TRX
  • 120 nap 4,5% – min 100TRX
  • 150 nap 5,0% – min 100TRX

A GemTRX a felhőbányászati szolgáltatás által nyújtott közvetlen előnyök mellett egy dedikált partnerprogramként is működik, amely további jutalmakat kínál a különböző visszatérítéseken keresztül.
Ennek eredményeképpen a GemTRX megjutalmaz téged azért, ha barátaidnak és családtagjaidnak is ajánlod a szolgáltatásait.
Ez nem csak bátorítóan hat, de az erőfeszítéseket egy erősebb közösség létrehozására irányítja, jobb szolgáltatásokkal.
A GemTRX szintjei és visszatérítései a feltételes meghívásokon és befizetéseken alapulnak. Ha részt veszel ebben az innovációban, tájékozódnod kell a ezekről az ajánlatokról és bontásokról, hogy teljes mértékben profitálhassatok belőlük.

Meghívási visszatérítés:
Az 1. szintű felhasználó meghívásából, a teljes regisztrációt követően, 30TRX ösztönző szerezhető..
Egy 1. szintű felhasználó meghívása egy 2. szintű felhasználónak, a teljes regisztrációt követően, 20TRX ösztönzőt ad.
Egy 2. szintű felhasználó meghívása egy 3. szintű felhasználónak a teljes regisztrációt követően 10TRX ösztönzőt ad.
Befizetési visszatérítés:
Az ösztönző ténylegesen a downline befizetés összegén alapul.
1. szint: Egy 10.000TRX összegű befizetés 1200TRX ösztönzőt ad, ami az összeg 12%-át jelenti.
2. szint: 10.000TRX befizetés 200TRX ösztönzőt ad, ami az összeg 2%-a.
3. szint: 10.000TRX befizetése 100TRX ösztönzőt ad, ami az összeg 1%-a.
Kereskedési visszatérítés:
Az ösztönző ezen értéke potenciálisan azon alapul, hogy a meghívott személyek bányásznak-e a számlájukon keresztül.
Az 1. szintű felhasználó által végzett bányászat 10%-os ösztönzőt ad.
A 2. szintű felhasználó által végzett bányászat 5%-os ösztönzőt ad Önnek.
A 3. szintű felhasználó által végzett bányászat 3%-os ösztönzőt ad.

Zárszó

A GemTRX a TRX-bányászok számára lényegében hatékony lehetőségek gyűjteménye a digitális ökoszisztémán belül.
Erősen ajánlott azonban áttekinteni a platformot, és megtalálni azt a passzívjövedelem-forrást, ami a leginkább kézenfekvő a számotokra.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!