A Samsung után további partnerségeknek örülhet a kriptocég

-

A Google Cloud, a Binance, a Blockchain Ventures és a Gumi Cryptos is bejelentette, hogy csatlakozik a Theta hálózat 2.0-s mainnetjének vállalati hitelesítőihez.
Az esportot és kriptokonferenciákat streamelő Theta alkalmazás megerősítette a Google-lel való együttműködésről szóló pletykákat: bejelentették, hogy a Google Cloud vállalati hitelesítője és elindításban segítő partnere lesz a Theta mainnet 2.0-nak.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az Enterprise Validator nevet viselő program olyan cégeket foglal magában, mint a Binance vezető kriptováltó, a japán Gumi Cryptos partnercég és a Blockchain Ventures kockázatitőke-cég.
A vállalati hitelesítők feladata a Theta hálózatán zajló tranzakciók hitelesítése. A bejelentés egybeesik a Theta mainnet 2.0 kigördülésével, amelyet szintén május 27-re terveztek.

A Google adja a felhőplatform motorját

A Google arról is beszámolt, hogy ők lesznek a Theta elsődleges felhőszolgáltatói, amely lehetővé teszi a Theta-felhasználóknak, hogy május 27-től közvetlenül a Google Cloud Marketplace-en keresztül futtathassanak és használhassanak ki csomópontokat.
Allen Day, a Google Cloud egyik fejlesztői támogatója szerint az elosztott főkönyvi technológia (DLT) „olyan új üzleti modelleket tesz lehetővé, amelyek potenciálisan megváltoztathatják a globális digitális gazdaságot, beleértve a média- és szórakoztatóipart.

„Nagyon várjuk, hogy vállalati hitelesítőként részt vehetünk, és a Google Cloud infrastruktúrájával támogathatjuk a Theta hosszú távú küldetését és jövőbeni növekedését” – tette hozzá Day.

A Google Cloud szintén a Theta.tv videóplatform mögöttes felhőinfrastruktúrájaként fog szolgálni.
Mitch Liu, a Theta Labs társalapító-vezérigazgatója kijelentette, miszerint:

„Izgatottak vagyunk a Google Clouddal való kapcsolatunk többféle kulcsstratégiát érintő elmélyítésével kapcsolatosan, amelyek segítenek majd a Theta ágazatok közötti elfogadottságában.

10-szeres növekedés

A Theta.tv egy olyan kriptoalapú, 24/7 működésű streamingszolgáltató, amely esportot, pókerjátszmákat és nagyobb blokklánc- és kriptokonferenciákat közvetít (Consensus és a Crypto Asia Summit).
A platform felhasználóit a Theta natív kriptopénzével, a „G. Fuel”-lel jutalmazzák.
A Theta mainnetjének 2.0-s verziója egy sor nagy színvonalú együttműködést követ: ilyen volt például a Samsunggal történt megállapodás, amelynek keretén belül a Theta alkalmazása világszerte 75 millió okostelefonra kerülhet feltelepítésre.
A mindenféle pozitív hír együttállásának eredményeként a Theta tokenje elképesztő mértékű, négy számjegyű százaléknyi felértékelődést kapott a március közepén bekövetkezett, „fekete csütörtök”-ként emlegetett piaci összeomlások óta.

Olvastad már?

Az arany és a bitcoin piaci manipuláció miatt nem emelkedik

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!