A Samsung Galaxy S10 már 32 különböző digitális eszközt támogat, köztük a bitcoint is

-

A Galaxy S10 és a Note 10 telefonokon elérhető Blockchain Keystore a bitcoin mellett már több mint 30 különböző kriptopénzt támogat. Az alkalmazáson számos decentralizált alkalmazás (dApp) is elérhető.
Pár hónappal korábban, márciusban a Samsung piacra dobta új Galaxy S10 telefonját, a „Blockchain Keystore” tárcával, amely számos dAppot, az ethert és egyéb ERC20-alapú tokeneket is támogatott.

A techóriás most a bitcoint is hozzáadta tárcához – ezzel 32-re bővült az elérhető digitális eszközök száma.
A jelentések szerint az S10 tárcája automatikusan készít nekünk egy bitcoin és egy ether címet is. Emellett 31 egyéb kriptopénzt is támogatnak, a felhasználók pedig annyi címet csinálhatnak a több pénzhez amennyit csak szeretnének.
A BTC és az ETH mellett olyan eszközöket is kezel, mint a Basic Attention Token (BAT), a Pundi X NPXY tokenje, a Maker (MKR) és egyebek. Egyes megerősítetlen források szerint a TrueUSD (TUSD), a Binance Coin (BNB) és az USD Coin (USDC) is elérhető. Mindezek mellett a Samsung tárcájából hozzáférhető a Klaytn, vagyis a népszerű koreai Kakao üzenetküldő platform digitális eszköze.
A felsorolt kriptopénzek az összes S10 modellen elérhetőek, vagyis az S10 5G, S10+, S10 és S10e készülékeken.
A tárca a Note10 és Note10+ készülékekre is telepíthető. Jelenleg annak ellenére, hogy szinte bárhol kaphatók a felsorolt telefonok, a blokkláncfunkciók csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Dél-Koreában, Németországban, Spanyolországban, Svájcban és Kanadában elérhetőek.

Fő a biztonság

Az alkalmazás rendkívüli biztonsággal rendelkezik. A kriptoipar egyik legnagyobb problémája a lehetséges támadások, melyek több alkalommal is megestek még a legnagyobb és legbiztonságosabb tőzsdéken is.
Az egyik legjobb megoldás erre, ha a felhasználó a saját privát kulcsaival irányítja a tárcáit, és azt nem a tőzsdékre bízza. Ezzel a mobilozók a saját pénzeikért felelnek, és nem ruházzák át senkire a felelősséget.
A Samsung lehetővé teszi, hogy a felhasználók irányítsák kulcsaikat. A cég szerint a Samsung Blockchain Keystore egy nagyon biztonságos módja a vagyontárolásának. Azt ígérik, hogy a kulcsokat „nem mentik el semmilyen saját vagy külsős felhőre.”
A dAppok terén korábban azt írták, hogy legalább négyet fognak támogatni. Ezek az Enjin blokkláncalapú játékplatform, a népszerű CryptoKitties gyűjtögetős játék, a Cosmee szépészeti platform és a CoinDuck blokkláncfizetési szolgáltatás.
A Samsung jelenleg további 13 támogatását tervezi, mellyel összesen 17-re emelkedne a támogatott dAppok száma.
A hozzáadott dAppok között találjuk a DENT-et is. Az alkalmazást mobiladatok kereskedésére használhatjuk a névjegyzék alapján.

Olvastad már? A nagy váltó vs. tőzsde teszt – mi a különbség, és melyiket érdemes választnani

A DENT dappal könnyen vásárolhatunk adatcsomagokat fiattal, a PayPalon keresztül vagy egyéb támogatott digitális eszközökkel.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Fidelity vezető bemutatja az úttörő Bitcoin értékelő modelljét

A Fidelity globális makrogazdasági igazgatója, Jurrien Timmer az X-en (korábban Twitter) nemrégiben közzétett posztsorozatában egy úttörő Bitcoin-értékelési modellt mutatott be, amely potenciálisan újradefiniálhatja a kriptovaluta...

Az elemzők szerint a legjobb kriptok a piaci csökkenése ellenére

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg egy összetett környezetben navigál, mivel a befektetők és a piaci szereplők várják a közelgő Bitcoin Halving eseményt, amely várhatóan 2024. április 22-én,...

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!