Hivatalos: A Samsung bemutatta a Galaxy S10 kriptopartnereit valamint a bitcoin és ethereum támogatást.

-

A Samsung új Galaxy S10-es okostelefonja támogatni fogja az ethereumot (ETH), a bitcoint (BTC) és két egyéb kriptopénzt. A Samsung hivatalosan is bemutatta a telefon új funkcióit a Barcelonában tartott Mobile World Kongresszuson.

Olvastad már? Már 50 coin és token a CoinCashnél – most 0,99% a váltási díj!

Az előadáson a Samsung bemutatta a különböző kripto és blokkláncprojekteket, melyek elérhetőek lesznek a telefonon. A telefon támogatni fogja a bitcoint, az ethereumot, a cosmee tokent (COSM) és az enjin tokent (ENJ).

A Cosmee egy blokklánc alapú decentralizált szépségiparral foglalkozó alkalmazás, amin cosmee tokent kaphatnak és költhetnek el a felhasználók. Az Enjin egy kriptotárca, ami telepítve jön a Galaxy S10-esen.
A Cosmee az első decentralizált alkalmas, amit támogatni fog a Samsung okostelefonja, Az Enjin tárcával képesek leszünk ERC-20 tokeneket és ERC-1155 kripto játékeszközöket küldeni és fogadni.
Számos ellentmondó hír született az S10-es kriptotámogatásáról. 2018 decemberében a Samsung tagadta, hogy bármilyen integrált kriptotárca lenne a telefonon és minden ilyen hír „pletyka és találgatás”.

Januárban kiszivárgott számos kép, amin látható volt, hogy az S10 támogatni fog egy ethereum tárcát.
A mai nap bejelentette a blokkláncközpontú Exodus telefongyártó, melyet a HTC fejlesztett, hogy társulni fog az Opera böngészővel és számos decentralizált alkalmazást fognak támogatni.
A támogatott alkalmazások közt van az Ethermon és a Decentraland, ezen kívül a tajvani Numbers alkalmazást is támogatni fogják.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!