A Robinhood listázhatja az ApeCoin-t

-

Az ApeCoin piaci értékelése közel 250%-kal nőhet 2022 második negyedévében, mivel kitört egy széles körben követett, klasszikus technikai mintából.
Április 13-án az APE árfolyama áttört a felső trendvonal fölé, amely egy bikás mozgás előszelének tűnik.
Ez akkor jelenik meg, amikor az árfolyam egy erős emelkedő tendenciát követő háromszögszerű struktúrán belül konszolidálódik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Sok hagyományos elemző folytatási mintának tekinti őket, mivel jellemzően azt eredményezik, hogy az árfolyam a korábbi trend irányába tör ki.
A kereskedők általában úgy becsülik meg az ugrás felfelé irányuló célpontját, hogy megmérik az előző emelkedő trend méretét, amelyet t „flagpole”-nak neveznek, és hozzáadják a kitörési ponthoz.
Ha ugyanezt alkalmazzuk az ApeCoin folyamatban lévő kitörési mozgására, az mutatja a hatalmas felfelé irányuló potenciált.
Forrás: TradingView

Ezért, ha a struktúra a szándéknak megfelelően alakul, az APE közel 40 dollárra emelkedhet 2022 második negyedévére.

Robinhood tőzsdei jegyzés?

Az ApeCoin bikás beállítása úgy tűnik, hogy két nap alatt közel 17%-kal 12,50 dollár fölé pattant vissza, azon spekulációk közepette, hogy a Robinhood, egy népszerű brókercég, bevezetné az APE-t a kereskedési platformjára.
A pletykák azután kaptak lendületet, hogy a Robinhood április 12-én három másik altcoin – Polygon (MATIC), Solana (SOL) és Compound (COMP) – mellett a Shiba Inu (SHIB), egy Dogecoin ihlette mém kriptopénzt is felvett a kereskedésbe, ami minden eszközön napközbeni nyereséghez vezetett.


A Robinhood azonban nem erősítette meg, hogy tervezi az ApeCoin integrálását a szolgáltatásaiba, utalva arra, hogy az APE április 1. óta tartó árfolyam-növekedése pusztán spekulációból eredhetett.
Emellett a bikafutamból való kitörési mozgása alacsonyabb volumeneket kísért, ami arra utal, hogy a piacon nincs meggyőződés az emelkedésről.
Ennek eredményeképpen nem zárható ki, hogy az ApeCoin rácáfol a várakozásokra, amennyiben az alábbi grafikonon látható ellenállási szintek sorozata fölé tör, a volumenek folyamatos emelkedése mellett.

Forrás: TradingView

Az APE például most a 13 dollárt tekinti következő felfelé irányuló célpontnak, miközben a 11,50 dollárt tartja ideiglenes támaszként.

Mindazonáltal, az említett árszint alá való betörés esetén az ApeCoin a 10,25 dolláros árfolyamot tekintené a következő lefelé irányuló célpontnak.

Olvastad már? A Ripple azt állítja, hogy „nagyon nagy” győzelmet aratott az SEC ügyében

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: okuizleuygula

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!