A Robinhood alkalmazás felhasználói hűek a platform nevéhez

-

Max Keiser beszólt Warren Buffettnek a légi közlekedési ágazatban nemrégiben bekövetkezett veszteségei miatt.
Azzal érvelt, hogy a Robinhood alkalmazás felhasználói ellopták a pénzét, ezáltal vagyont és jólétet teremtve a Z generáció számára.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Max Keiser, a híres bitcoinbika június 8-án egy tweetben fejtette ki véleményét Warren Buffett tapasztalt befektetőről.
Keiser azt állította, hogy a népszerű részvény- és kriptovaluta-kereskedő alkalmazás, a Robinhood felhasználói ellopták Buffett pénzét.
Úgy véli, ezt azáltal tették, hogy kihasználták a légi közlekedési ágazatban nemrégiben bekövetkezett veszteségeit.
Továbbá azt sugallta, hogy a Buffett részvényeinek rosszul időzített értékesítéséből származó nyereséget bitcoinba fektették.

Buffett meglopása

Május elején Buffett bejelentette a Berkshire Hathaway részvényeseinek, hogy óriási veszteséggel értékesítette a társaság légi közlekedési ágazatba befektetett részvényeit. Ezt a döntést azért hozta meg, mert attól tartott, hogy az ágazat nem fog felépülni a koronavírus világjárvány következményeiből.
Az Y generációk nagy kedvence, a díjak nélkül működő Robinhood kereskedési alkalmazás felhasználói azonban hamar lecsaptak, és kihasználták a szokatlanul alacsony árakat.
A Business Insider szerint a Delta és az American Airlines részvényeit is elkapkodták.
Miután azonban a légitársaságok részvényei ismét megerősödtek, Keiser bírálni kezdte régi ellenségét, mondván, hogy a Robinhood felhasználói „ellopták” a pénzét abból a célból, hogy „vagyont és jólétet teremtsenek a Z generáció szegény tagjainak”.
Továbbá hozzátette:

„A felhasználók Warren Buffett karrierjének halálát használták ki; hatalmasat profitáltak a részvényei rosszul időzített értékesítéséből, majd ezt a pénzt bitcoinba fektették.”

Régóta tartó ellenségeskedés

Keiser ellenségeskedése Buffett iránt már egy ideje köztudott – Buffettnak a múltban vált híressé azon kijelentése, miszerint a bitcoin „patkányméreg a négyzeten”.
A múlt hónapban Keiser azt állította, hogy Buffett álláspontja a bitcoint illetően „tönkretette hírnevét”.
Ugyanakkor Donald Trump amerikai elnök is felszólította Buffettet a légi közlekedési részvények kezelésével kapcsolatban, mondván, hibát követett el.
Mindeközben a Robinhood alkalmazás továbbra is sikeresen fejlődik. Egy legutóbbi finanszírozási ciklusban 280 millió dollárt gyűjtött össze, amely felülmúlta finanszírozási céljait.

Olvastad már? Megtörtént az első német-török pénzügyi tranzakció a blokkláncon

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Így haladta meg a Solana NFT piaca az Ethereum piacát

A Solana (SOL) az elmúlt hónapban ismét felülmúlta versenytársait, például az Ethereumot (ETH) az NFT területen. Nos, bár ez első pillantásra optimistának tűnik, lehet, hogy...

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!