A Ripple (XRP) bikás metrikákat mutat

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple

A cikk írásakor a Ripple 0.425 dollár és 5.8%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Sorsdöntő közelségbe került az XRP vs SEC vizsgálatának végső döntése, amit a befektetők, kereskedők pozitív piaci hangulatban várhatnak.

A Ripple a 0.3296-0.3609 dolláros alsó zónából (piros) kitörve, gyönyörűen építkezik folytonosan magasabb magasságokat (Higher High) építve, megérkezett egy igen erőteljes szinhez, melyet 0.4184 dollár ellennállás (sárg) szint képez kiegészítve a 200 EMA-val (sárga).

Jelen pillanatban áttörni készül a szinte egybeolvadó meghatározó szinteket, így kellő indikátorként funkcionál számunkra ezen szintekhez viszonyított további árfolyam terjeszkedés.

A dollár egy csökkenő struktúrát épít egy ideje, ráadásul kialakult a „Death Cross” (Halálkereszt), így a dollár részleges gyengyülése elősegíti a kriptoszektort a további emelkedésben.

Amennyiben az ár a 200 EMA , és az ellenállás fölött tud zárni, egészséges szép gyertyákkal, célba veheti a fölötte található ellenállás szintet 0.4496 dolláros szinten.

Ami az előző struktúrában még támaszként vette ki a szerepét, ellenkező esetben az XRP újra tesztelheti a 200 EMA-t, majd a 0.3888 dolláros szintet.

ripple

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!