A Ripple vezérigazgatója nagyon optimista

-

A Ripple vezérigazgatója az X közösségi médiaplatformon osztotta meg véleményét arról, hogy mennyire jól sikerült az idei, Ripple által szervezett éves Swell konferencia, és miért Dubai-t választották helyszínül.

Brad Garlinghouse twitteren közölte, hogy a Swell 2017 óta minden évben megrendezésre kerül, és a legelső konferenciára a kanadai Torontóban került sor.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Idén november 8-án és 9-én Dubaiban rendezték meg a konferenciát.

A Ripple-főnök dicséretben részesítette a Ripple csapatát, akik minden évben, de konkrétan 2023-ban is megszervezik ezt a kriptoszféra számára fontos eseményt.

„Nagyon büszke vagyok a Ripple csapatára, akik lehetővé tették a Swellt – ehhez tényleg egy falu szükséges” – tweetelte.

Garlinghouse kifejtette, hogy a 2023-as Swell helyszínének kiválasztása Dubajra esett, „kifejezetten azért, mert a város globális vezető szerepet tölt be, és a vállalkozói szférát vonzza a világos szabályozási keretekkel, innovációbarát politikával és hasonlókkal”.

Dubaj egykor a helyszínjelöltek között volt, ahová a Ripple a San Franciscó-i székhelyét tervezte áthelyezni, amikor a vállalat a kriptoreguláció hiánya és a kormányzati hatóságok barátságtalan hozzáállása miatt a technológiai innovációt hozó kriptovállalkozásokkal szemben fontolgatta, hogy elhagyja az Egyesült Államokat.

A Swell alatt Garlinghouse interjút készített a CNBC egyik műsorvezetőjével, Dan Murphyvel a színpadon, amelyet a közönség élőben követett.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ott Garlinghouse többek között kijelentette, hogy összességében a siker érdekében a kriptoiparnak megfelelő szabályozási előírásokra, sok hasznosságra van szüksége (a kripto cégeknek „méretarányos problémákat kellene megoldaniuk” ahelyett, hogy csak kísérletezgetnének).

Pozitívan beszélt a tokenizáció jövőjéről is, mondván, hogy nagyon optimista a kriptoipar ezen részének következő öt évét illetően.

Ezen kívül Garlinghouse kijelentette, hogy szerinte vannak „makro-exponenciális erők, amelyek továbbra is katapultálni fogják ezt az iparágat”, a kriptoterületről általánosságban beszélve.

Olvastad már? Folytatódik-e az árfolyamrally a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

A szakértők szerint ez a kriptó hozhatja el számodra a következő 100-szoros megtérülést. A 5thScape a virtuális szórakoztatás világának egyik legjobb újdonsága. Ez a szokatlan kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!