Folytatódik-e az árfolyamrally a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) számára?

-


Vendégbejegyzés


2023 novemberétől a kriptopénzek piaca jelentős fellendülésben van. Ez a pozitív tendencia nagyrészt az Egyesült Államok javuló gazdasági kilátásainak tulajdonítható, ami erősítette a befektetők bizalmát.

Különösen a Bitcoinba áramlott jelentős mennyiségű befektetés, ami a szélesebb körű piaci optimizmust tükrözi.

A kriptopiacon ez az újjáéledés kulcsfontosságú pillanat, különösen a piac elmúlt évi teljesítményét figyelembe véve.

Ebben a megfiatalodott piacon a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) kiemelkedik az érdeklődésre számot tartó kriptovaluták közül.

A figyelemre méltó kriptovaluták sorába csatlakozik a ScapesMania, egy új és gyorsan növekvő figyelem a kriptoszférában.

A ScapesMania innovatív megközelítésével és sikeres előértékesítésével tűnik ki, és arra készül, hogy jelentős hatást gyakoroljon a piacon.

Folytatódik-e tehát a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) árfolyam-rallye, vagy ez csak egy átmeneti fellendülés?

Vajon a ScapesMania, egy ígéretes versenyző, ott fogja hagyni prominens versenytársait a porban? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Összefoglaló:
  •  ScapesMania: Új belépőként a ScapesMania egyedi megközelítésével és sikeres előértékesítésével gyorsan felhívja magára a figyelmet a kriptopiacon, ami a jelentős növekedés és piaci hatás lehetőségét jelzi.
  • Solana (SOL): A jelentős rallyt megélő Solana (SOL) erős piaci ellenállóképességet és befektetői bizalmat mutat, még az FTX eladás közepette is, árfolyamsávja pedig emelkedő tendenciát és további növekedési potenciált jelez.
  • Cardano (ADA): A Cardano (ADA) erőteljes fellendülésnek lehet tanúja, amelyet a bálnák támogatása és a DeFi növekedése táplál, a láncban lévő adatok és a közelmúltbeli csúcstalálkozói hatások felfelé nyomják az árfolyamát, ami további pozitív pályára utal.

ScapesMania: A kriptopénzek feltörekvő csillaga

Míg a nagyobb kriptovaluták volatilitással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os hozamot kínál.

Az innovatív projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosokat jól megfizethetik a várakozásért.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 75%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra. Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

solana

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod az ajánlatot.

Nincs hátránya és rengeteg potenciális nyereség a ScapesMania-hoz való csatlakozásnak, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit felhasználhatnál.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét fenntartja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vegyenek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150 000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig fontolgatják, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

További listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában érkezik, amelyet még nem fogadtak el kriptokörökben.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet áldást.

A ScapesMania azon a ponton van, ahol a korábbi vásárlók már azt feltételezhetik, hogy nagyszerű döntést hoztak, és most eljött az idő azok számára is, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szálljon be most, hogy elérje a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez 75%-os kedvezménnyel <<<

Solana (SOL): Az FTX újjáélesztési tárgyalások

A Solana (SOL) nemrégiben egy nap alatt lenyűgöző, 11%-os rallynak volt tanúja, egy olyan hullámzásnak, amely igazodik a kriptopénzpiac szélesebb bullish hangulatához.

Ez a rally nem csak a piaci dinamikát tükrözi, hanem a Solana egyik korai befektetője, a csődbe ment FTX tőzsde lehetséges újjáélesztését övező optimizmusból is ered.

Érdekes módon, annak ellenére, hogy az FTX folyamatosan eladja a Solana (SOL) állományait, a piac felszívta ezt a likviditást, ami a Solana (SOL) iránti erős befektetői bizalmat jelzi.

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyamsávja 26,8 és 44,4 dollár között ingadozik. A 42,5 dolláron álló 10 napos mozgóátlag rövid távon bikás trendre utal, míg a 24,7 dolláros 100 napos mozgóátlag hosszabb távon stabil növekedési mintát jelez.

A 15,1 dollárnál lévő támaszszint alapot biztosít az árfolyam számára. Ezzel szemben az 50,3 és 67,9 dolláros ellenállási szintek potenciális felső határokat jelentenek, amelyeket a Solana tesztelhet a felfelé ívelő pályáján.

A közelmúltbeli árfolyam-emelkedés, valamint az FTX eladásának erős piaci abszorpciója a 67,9 dolláros magasabb ellenállási szint felé történő potenciális emelkedés irányába mutat.

Ezt az optimista kilátást azonban mérsékli a kriptopiac inherens volatilitása és a külső gazdasági tényezők.

Cardano (ADA): Bálnák és a DeFi növekedése által táplált bikás trend

A Cardano (ADA) novemberben erőteljes fellendülésen ment keresztül, az árfolyam november 5-én elérte a 0,34 dollárt, ami körülbelül négy hónapja a legmagasabb szintet jelenti.

Ez az emelkedés nagyrészt a Cardano (ADA) bálnák támogatásának tulajdonítható, ahogyan azt a láncon belüli adatok jelzik.

A közelmúltban, november 2-4. között megrendezett Cardano Summit 2023 szintén jelentős szerepet játszott a Cardano (ADA) árfolyamának fellendítésében, hozzájárulva a közel 17%-os heti teljesítménynövekedéshez.

A Cardano (ADA) jelenlegi árfolyamsávja 0,25 és 0,32 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 0,34 dolláron áll, ami rövidtávú bikás tendenciára utal, míg a 100 napos mozgóátlag 0,27 dolláron áll, ami hosszabb távon tartós növekedést jelez.

A támaszszintek 0,15 és 0,21 dollárnál vannak megállapítva, ami biztonsági hálót nyújt az esetleges árcsökkenés ellen.

Ezzel szemben a 0,34 és 0,41 dollárnál lévő ellenállási szintek az árfolyam felfelé irányuló mozgásának küszöbeként működnek.

Előre tekintve, a Cardano (ADA) úgy tűnik, hogy a jelentős bálnatranzakciók és a virágzó DeFi ökoszisztéma által támogatott folyamatos növekedésre van felkészülve.

Az 1 millió dollárt meghaladó tranzakciók száma 2022 januárja óta a legmagasabbra emelkedett, ami erős vásárlási kedvet jelez a Cardano (ADA) nagybefektetői körében.

Továbbá a Cardano (ADA) DeFi protokollokban zárolt teljes érték rekordot ért el, ami egy egészséges likviditási medencét tükröz, amely vonzza a nagyobb ösztönzőket és jutalmakat kereső befektetőket.

A tényezők ezen kombinációja, valamint a csökkenő ék alakzatból való technikai kitörés a Cardano (ADA) árfolyamát egy potenciális rallyra pozícionálja a novemberi 0,36 dolláros szint felé.

Következtetés

Ahogy a kriptopénzpiac 2023 novemberében fejlődik, a Solana (SOL), a Cardano (ADA) és a előértékesítési figyelemre méltó szereplők. Mindegyikük egyedi tulajdonságokkal és potenciállal rendelkezik, a Solana és a Cardano már befutott a piacon, a ScapesMania pedig feltörekvő versenyző.

Bár a jövő bizonytalanságokat rejt magában, a jelenlegi trendek és adatok betekintést nyújtanak e digitális eszközök lehetséges útjaiba.

A befektetőknek és a rajongóknak érdemes figyelemmel kísérniük ezeket a kriptovalutákat, mivel továbbra is befolyásolják a digitális pénzügyi tájképet.

Az egyedi, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok és más pozitív szempontok azt jelzik, hogy a ScapesMania folytatni fogja győztes útját. Így van értelme minél hamarabb beszállni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!