A Ripple részesedést szerez a Bitstampban?

-

A Ripple a hírek szerint kisebbségi részesedést szerzett a Bitstampban, az egyik legrégebbi kriptotőzsdében a Pantera Capital, egy kriptopénzekre specializálódott fedezeti alaptól.

A tranzakciót a Galaxy Digital kripto-befektetés-kezelő cég május elején közzétett első negyedéves jelentésében hozták nyilvánosságra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A jelentés szerint a Galaxy Digital azt állította, hogy az első negyedévben tanácsot adott a Panterának a Bitstampban lévő részesedésének eladásában a Ripple Labsnek.

Ez az ügylet a Galaxy Digital befektetési banking csapata tavaly rekord sikereket ért el, megszilárdítva ezzel pozícióját a digitális eszközök vezető befektetési bankjaként.

Bitstamp, Ripple és XRP

Az felvásárlás különösen érdekes az XRP közösség tagjai számára, akik néhány érdekes részletet fedeztek fel az üzletről.
Rámutattak, hogy a Pantera Capitalnak korai befektetései voltak mind a Ripple-ben, mind a Bitstampben.

Ráadásul a Bitstamp korábban a Ripple átjáróként szolgált, megkönnyítve a belépést a RippleNetbe. Ennek következtében az XRP a Bitstamp kereskedési volumenének 30%-át teszi ki, az XRP/Euro páros a legjelentősebb.

A Bitstamp az XRP második legnagyobb piacának státuszát is birtokolja, csak a Binance mögött marad le.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A mai napig sem a Ripple, sem a Bitstamp nem adott hivatalos kommentárt az eseményről. Bár a luxemburgi tőzsdén jegyzett tőzsdei részesedés vásárlása ésszerűnek tűnik, a Ripple befektetésének pontos indítékai továbbra sem világosak.

A feltételezések szerint a Ripple szolgáltatásai, mint például a Liquidity Hub vagy az ODL, szorosan kapcsolódhatnak ehhez a stratégiai lépéshez.

A felvásárlás pontos részleteire és következményeire azonban valószínűleg csak később derül fény.


Olvastad már? Engedély nélküli bitcoin-váltót működtetett a Bitcoin of America

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!