A Ripple 200 millió dolláros kiadása ostobaság

-

Lark Davis kriptoinfluencer kifejtette véleményét a Ripple 200 millió dolláros kiadásáról a SEC-el folytatott jogi csatájáról.

Davis szerint a Ripple döntése, hogy ekkora összeget költ a perre, „ostobaság”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Később azonban tisztázta, hogy támogatja a Ripple-t, és azt szeretné, ha megnyerné az eljárást.

A Ripple döntése, hogy 200 millió dollárt költ a perre, vegyes reakciókat váltott ki a kriptoközösségből.

Míg egyesek úgy vélik, hogy ez erőforrás-pazarlás, mások azzal érvelnek, hogy a vállalatnak szüksége van rá, hogy megvédje magát és megvédje az érdekeit.

Így Jason Calacanis szilícium-völgyi vállalkozó kijelentette, hogy a Ripple csapatának egyszerű feladata lett volna a valutát értékpapírként bejegyeztetni és az iparági szabályozások keretein belül működni, mint más vállalatoknak.

Annak a véleményének is hangot adott, hogy az XRP kétségtelenül értékpapír.

A 200 millió dolláros impozáns összeget tegnap hozta nyilvánosságra a Ripple vezérigazgatója.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Dubai Fintech Summiton Brad Garlinghouse elmondta, hogy a kriptovállalat már több százmillió dollárt költött az amerikai tőzsdefelügyelettel folytatott perre.

Garlinghouse továbbá a csúcstalálkozón kijelentette, hogy a Ripple Dubaiban kívánja megkezdeni működését.

Azt állította, hogy az Egyesült Államok lemaradásban van a digitális eszközök szabályozása terén az Egyesült Arab Emírségekhez és az Európai Unióhoz képest. Ezért jelenleg logikátlan ott mindenfajta kriptoüzletet folytatni.

A vállalkozó azt is kijelentette, hogy a Ripple már egy hatalmas kapcsolati hálót épített ki a Közel-Keleten és Észak-Afrikában.


Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint is, a globális bankrendszer összeomlik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!