A Ripple 200 millió dolláros kiadása ostobaság

-

Lark Davis kriptoinfluencer kifejtette véleményét a Ripple 200 millió dolláros kiadásáról a SEC-el folytatott jogi csatájáról.

Davis szerint a Ripple döntése, hogy ekkora összeget költ a perre, „ostobaság”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Később azonban tisztázta, hogy támogatja a Ripple-t, és azt szeretné, ha megnyerné az eljárást.

A Ripple döntése, hogy 200 millió dollárt költ a perre, vegyes reakciókat váltott ki a kriptoközösségből.

Míg egyesek úgy vélik, hogy ez erőforrás-pazarlás, mások azzal érvelnek, hogy a vállalatnak szüksége van rá, hogy megvédje magát és megvédje az érdekeit.

Így Jason Calacanis szilícium-völgyi vállalkozó kijelentette, hogy a Ripple csapatának egyszerű feladata lett volna a valutát értékpapírként bejegyeztetni és az iparági szabályozások keretein belül működni, mint más vállalatoknak.

Annak a véleményének is hangot adott, hogy az XRP kétségtelenül értékpapír.

A 200 millió dolláros impozáns összeget tegnap hozta nyilvánosságra a Ripple vezérigazgatója.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Dubai Fintech Summiton Brad Garlinghouse elmondta, hogy a kriptovállalat már több százmillió dollárt költött az amerikai tőzsdefelügyelettel folytatott perre.

Garlinghouse továbbá a csúcstalálkozón kijelentette, hogy a Ripple Dubaiban kívánja megkezdeni működését.

Azt állította, hogy az Egyesült Államok lemaradásban van a digitális eszközök szabályozása terén az Egyesült Arab Emírségekhez és az Európai Unióhoz képest. Ezért jelenleg logikátlan ott mindenfajta kriptoüzletet folytatni.

A vállalkozó azt is kijelentette, hogy a Ripple már egy hatalmas kapcsolati hálót épített ki a Közel-Keleten és Észak-Afrikában.


Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint is, a globális bankrendszer összeomlik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!