A Rich Dad Poor Dad szerzője hatalmas válságra figyelmeztet

-

A Rich Dad Poor Dad című bestseller híres szerzője, Robert Kiyosaki arra figyelmeztetett, hogy a jelenlegi infláció „nagyobb depresszióhoz” vezethet. Hozzátette, hogy az ingatlanpiacra összeomlás vár, és az ingatlanok elárverezésének mértéke 700%-kal nőtt tavalyi évhez képest.
A Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője, Robert Kiyosaki szerdán újabb aggodalmaknak adott hangot az amerikai gazdasággal kapcsolatban. A Rich Dad Poor Dad egy 1997-es könyv, amelyet Kiyosaki és Sharon Lechter közösen írtak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Több mint hat éven át szerepelt a New York Times bestsellerlistáján. A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el több mint 51 nyelven, több mint 109 országban.
Twitter-bejegyzésében ezt írta: „Figyelem! Az infláció nagyobb depresszióhoz vezethet”. A híres szerző hozzátette, hogy az ingatlanpiacra összeomlás vár, az ingatlanok elárverezési mértéke 700%-kal nőtt tavalyhoz képest, valamint megkezdődtek az elbocsátások.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Kiyosaki egy közelgő Nagy Depresszióra figyelmeztetett. „Minden 90 évben van egy óriási tőzsdei összeomlás, amit depresszió követ. 90 évvel ezelőtt 1929 volt, amit egy 25 évig, 1954-ig tartó [nagy] gazdasági világválság követett” – tweetelte 2020 augusztusában, majd hozzátette:

„Vajon a történelem megismétlődik? Azt hiszem, igen.”

Kiyosaki áprilisban hiperinflációra és depresszióra figyelmeztetett, és azt jósolta, hogy az amerikai dollár hamarosan összeomlik.
Májusban megismételte: „Rossz hírek. Depresszió jön.” Egy másik tweetben arra figyelmeztetett, hogy a részvények és a kötvények összeomlanak, hangsúlyozva, hogy depresszió és polgári zavargások jönnek.
A Rich Dad Poor Dad szerzője a múlt héten azt mondta, hogy készpénzes pozícióban várja, hogy ingatlanokat és bitcoint vásároljon, hangsúlyozva, hogy az eszközárak összeomlanak.
A bitcoint illetően megvárja, hogy elérje a mélypontját, mielőtt többet vásárolna belőle.

Olvastad már?  675 dollárig is eshet az ETH?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!