A Revolut szerint 68%-kal emelkedett a kriptohasználók száma

-

A Revolut adatai azt mutatják, hogy az Egyesült Királyságból származó kriptokereskedés nagyjából felére csökkent a március közepei csúcs óta, de azóta helyreállt.
A Revolut adatai szerint a koronavírus miatti lezárások jelentősen megváltoztatták a felhasználók kriptokereskedési szokásait.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Revolut tízmillió felhasználójának közel harmada kereskedett kriptopénzekkel az alkalmazáson keresztül, amely főleg a kisebb, hagyományos kriptokereskedőkre van kihegyezve.
A márciusi lezárásokkal az egyesült királyságbeli átlagosan vásárolt kriptopénz mennyisége 58%-ot esett 663 dollárról 281 dollárra.

Áprilisban visszatért a kereskedők önbizalma

Azonban április végére ez visszaállt, miután megint 57%-ot emelkedett, a kriptofelhasználók száma pedig 68%-kal nőtt az alkalmazáson belül
Márciusban 52%-ot csökkent egy átlagos tranzakció mérete, majd áprilisban 63%-ot emelkedett.
A Revolut szerint az eladások mértéke is megnőtt április 20 és május 4 között: miközben az eladók száma 38%-ot, az átlagos eladás mértéke 13%-ot emelkedett.

Az XRP meghaladja az ether forgalmát.

Márciusban és áprilisban a bitcoin volt a legnépszerűbb kriptovaluta az alkalmazáson belül, az ügyletek 51%-áért felelt.
Az XRP állt a második helyen 20%-kal, ezt követte az ether 14%-kal, majd a bitecoin és a bitcoin cash 8-8%-kal.
Mindemelett a Revolutnak az is feltűnt, hogy jelentős összefüggés van a felhasználók kora és vásárlásaik mértéke között, az 55-64 éves korosztály átlagosan 423 dollárt, míg a 18-24 éves korosztály átlagosan 134 dollárért vásárolt.

Olvastad már? A Samsung után további partnerségeknek örülhet a kriptocég

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!