Melyek a legjobb brókerek napi kereskedésre?

-


Vendégbejegyzés


Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a kriptopénzek piaca volatilis. A digitális eszközök értéke folyamatosan változik, és akkor hozhatod ki belőle a legtöbb profitot, ha folyamatosan figyeled és tanulmányozod a piacot, és mindig tudod, mikor jön el az idő a kilépésre.
Ha kezdő vagy és bitcoinhoz hasonló kriptopénzek kereskedéséből szeretnél némi pénzre szert tenni, a napi kereskedés lehet az általad befektetett összeg gyarapításának egy módja.

A 2 legjobb, napi kereskedést nyújtó kriptobróker

1. XTB – Teljes, magyar nyelvű támogatás, kezdőknek és profiknak is felhasználóbarát
Az XTB-vélemények szerint Magyarországon az XTB a legnagyobb brókere a kriptopénzek napi kereskedésének. Jól ismertek a náluk kezdeményezett tranzakciók végrehajtásának gyorsaságáról és az átláthatóságról.
Az XTB három fő funkcióban különbözik a többi napi brókertől:

  • Az XTB mind a kezdők, mind pedig a profik számára felhasználóbarát platformmal rendelkezik (xStation 5 és MT4),
  • Az XTB számos elemzési és oktatási anyaggal rendelkezik mindenféle kereskedő számára – kezdők, amatőrök és szakértők is megtaláljak a számukra fontos információkat,
  • Teljes támogatás a magyar kereskedők számára (magyar nyelvű ügyfélszolgálat, forintban történő kereskedés, magyar nyelvű kereskedőplatform.

A kriptopénzek szerelmesei napi szinten kereskedhetnek egyebek mellett bitcoinnal, XRP-vel, etherrel, litecoinnal és dashsel. A kriptopénzeken túl más kereskedhető eszközök közé tartoznak a fiat valuták, részvények, indexek, árucikkek és ETF-ek.
Az új kereskedők könnyen és hatékonyan hozhatnak létre fiókot egy biztonságos űrlap kitöltésével. Az XTB a Pénzügyi Szolgáltatások Hatósága (FCA) által védett és szabályozott, és minden brókernek keresztül kell mennie az ügyfél-azonosítási űrlap kitöltésének folyamatán.
Ez megvédi a felhasználókat pénzmosó tevékenységektől, és lehetővé teszi a még biztonságosabb kereskedést. Az XTB platform egy másik nagy előnye az a tény, hogy a minimális pénzbehelyezési összeg 0 HUF, ami azt jelenti, hogy annyi pénzt utalsz be kereskedésre, amennyit csak megfelelőnek érzel.
Minden összevetve, az XTB egy igencsak megbízható platform, amely számtalan előnnyel, és mindössze néhány hátránnyal rendelkezik.

IQ Option – Egyedi, házon belül épített platform

Sok napi kriptopénzkereskedő választásaként az IQ Option már biztosan megszilárdította a helyét ezen a feltörekvő piacon.
A Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szabályozása alatt működő IQ Option elsősorban egyedi megközelítése révén vonta magára az érdeklődő kereskedők és ügyfelek figyelmét.
A minimális pénzbehelyezési összeg 10 dollár, és számos első osztályú kereskedési funkciót és versenyképes funkciót kínál.
Mielőtt belépnél a kriptopénzek napi kereskedésének világába, azonnal kripróbálhatsz egy demó fiókot, hozzáférhetsz a kiterjedt oktatási anyagokhoz, és anélkül folytathatsz kereskedést, hogy veszteségeket kellene elkönyvelned, vagy egy fillért is ráköltenél tevékenységedre.
Az IQ Option kiterjedt ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely többek között angol, spanyol, francia, német és hindi nyelven is kínál támogatást, a magyar viszont sajnos nem szerepel ezek között.

Összegzés

A napi kereskedés egy jó lehetőség a piacra való belépésre, de mindig saját kutatásokat kell folytatnod, mielőtt kiválasztanád, melyik platformnak fogsz bizalmat szavazni.
AZ XRB és az IQ Option is két nagyszerű lehetőség. Míg az XTB már régi piaci szereplő és a magyar kereskedőket is támogatja, addig az IQ Option egyedi kereskedési platformmal és elképesztő oktatási anyagokkal rendelkezik.
A döntéshez pedig a legfontosabb tanácsunk, hogy válassz okosan.
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!