A Raydium 2,3 millió dolláros „bug bounty” programja

-

A Solana-alapú decentralizált tőzsde, a Raydium csapatának tagjai 10 millió RAY token (kb. 2,3 millió dollár) értékű bug bounty programot javasolnak a platform alapvető okosszerződéseiben található hibák azonosítására és megoldására.

A projekt Discord-csatornáján szerdán tett bejelentésben InfraRAY – a protokoll partnerségekért felelős vezetője – kijelentette, hogy ez a program elsősorban a Raydium Concentrated Liquidity Market Maker (CLMM) okosszerződéseire fog összpontosítani.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezek a kódrészletek határozzák meg, hogy a Raydium hogyan könnyíti meg a kriptopénzek kereskedelmét a Solana blokkláncon.

A cikk irásakor a Raydium likviditási pooljai több mint 37 millió dollárnyi Total Value Locked (TVL) értéket tartottak, ami az Orca – Solana vezető decentralizált tőzsdéje – által tartott TVL nagyjából háromnegyedét teszi ki – a DefiLlama szerint.

A natív RAY token árfolyama csütörtökön 23 cent volt a CoinGecko szerint, miután az elmúlt 24 órában 2%-ot esett.

A közösség részvételének megerősítése érdekében a Raydium nemrégiben javasolt bug bounty programja az Immunefi platformon keresztül akár 505.000 dollárig vagy akár 5000 dollárig jutalmazza a fehér kalapos hackereket RAY tokenekben, az észlelt hiba súlyosságától függően.

Ezt a javaslatot a Raydium Discord szerverén egy külön erre a célra létrehozott „fórumon” jelentették be.

Megjegyezte, hogy a Solana közösségi szerepvállalása még korai stádiumban van, így eltarthat egy ideig, amíg eléri a többi platformmal azonos szintet.

Ennek ellenére optimizmusát és nagy reményeit fejezte ki a projekt jövőjével kapcsolatban.

zeta

Olvastad már? Az Aptos (APT) legújabb együttműködése lendíthet az árfolyamán?

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!