A radaron túli kriptók, melyek képesek lehetnek az egekbe szökni

-


Vendégbejegyzés


A közelmúlt történései során a Bitcoin árfolyamának visszaszorulása heves kriptoliquidációhoz vezetett, megingatva számos nagy presztízsű digitális valuta stabilitását.

E változékony környezet közepette bizonyos underradar kriptovaluták jelentős növekedésre lehetnek felkészülve.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen kevésbé ismert kriptók jelentősége egyre nyilvánvalóbbá válik, ami a főszereplő digitális valutákról való elmozdulást ösztönzi.

Step App (FITFI): A fitness és pénzügyek fúziója

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nemcsak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is erősíti.

A Step App alkalmazással a rendszeres kocogásod 5 dollártól akár 50 dollárig terjedő összeget is hozhat neked edzésenként!

kripto

A FitFi területén úttörőként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget a pénzügyi ismeretekkel, az egészség és a kripto rajongók számára egyaránt.

A Web3-al kapcsolatos tapasztalataitól függetlenül, a bevételeinek kezelése könnyedén megoldható.

Akik pedig növelni szeretnék a bevételüket, azok számára az előfizetésekkel felerősíthetik a jutalmakat és személyre szabhatják az alkalmazáson belüli élményt.

Lépéseidet kézzelfogható jutalmakká alakíthatod a Step App alkalmazással

A Step-ben a varázslat a FITFI és a KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versenyekkel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek.

Akár az edzőfelszerelésed frissítéséről van szó a KCAL segítségével, akár exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy fokozzák a fitneszutadat.

A Step 2024-ben arra készül, hogy még több izgalmas funkciót és airdrop-ot mutasson be, biztosítva, hogy mind a közösség, mind a tokenek értéke folyamatosan virágozzon.

Lépj magasabb szintre – csatlakozz most!

A Cardano (ADA) 0,52 dollár körül támogatja, a kriptopiaci ingadozások ellenére 0,75 dollárt célozhat meg

A Cardano (ADA) úgy tűnik, hogy erős támogatást kap 0,52 dollár körül, a 100 napos mozgóátlag jelenleg 0,59 dolláron áll, ami hosszú távú vételi jeleket tükröz.

A Grayscale alapból való kizárás ellenére a Cardano belső technológiájának és a közösség támogatásának ereje felfelé irányuló ármozgást eredményezhet a legközelebbi ellenállás felé, a 0,75 dollár felé, és potenciálisan még a második ellenállási szint felé is, 0,85 dollárnál, pozitív piaci trendek esetén.

Ugyanakkor a 0,74 dolláron ülő 10 napos mozgóátlag és a semleges akciót jelző Stochastic, valamint az eladásra utaló MACD lehetséges rövid távú ingadozásokra utalhat.

A jelenlegi 0,72 dolláros árfolyam, amely kissé a legközelebbi ellenállás és a 10 napos mozgóátlag alatt van, a bikára való törekvés során nehézségekbe ütközhet, és potenciálisan a 0,38 dolláros második támaszszint felé eshet.

Az XRP áringadozását befolyásolhatja a Tranglo partnersége a Ripple-vel

A Ripple új partnere, a Tranglo, az XRP-t fogja használni az On-Demand Liquidity (ODL) rendszerben, ami némi vitát váltott ki. Ez a kötelék minden bizonnyal pozitívan befolyásolhatja az XRP árát, különösen, ha az ODL-használat eszkalálódik.

Rövidebb távon egy tesztelési fázis következhet, ami volatilis kilengésekhez vezethet. Az XRP jelenleg 0,63 dolláron áll, és elérheti a legközelebbi ellenállási szintet 0,64 dollárnál, vagy akár a második ellenállási szintet 0,70 dollárnál.

A másik oldalon a partnerség körüli vita bizonytalan hangulatot kelthet. Ha a piac negativitása felduzzad, az XRP potenciális csúszással nézhet szembe a jelenlegi árfolyama alá.

A legközelebbi támasza az érmének 0,51 dollárnál van, és ha ez alá esik, akkor a második támaszszintet 0,43 dollárnál érheti el. Hosszú távon sok múlna azon, hogyan alakul az új együttműködés.

Következtetés

A Bitcoin legutóbbi esése nyomán a reflektorfény az olyan, a radar alatt lévő kriptovaluták felé fordul, mint a Step App (FITFI), a Cardano (ADA) és a Ripple (XRP), mint a jelentős növekedés potenciális jelöltjei.

A Step App egyedülálló „move to earn” modelljével tűnik ki, amely a fitnesz és a pénzügyek ígéretes keverékét kínálja.

Az ADA a 0,52 dolláros erős támaszával és a 0,75 dollár felé való potenciális emelkedéssel a piaci ingadozások ellenére is rugalmasságot mutat.

Az XRP, amelyet a Ripple és a Tranglo közötti likviditási megoldásokat célzó partnersége támogat, az árfolyam-ingadozással szembesülhet, de a növekedésnek is van helye.

Ezek a kriptók, amelyek mindegyike egyedi ajánlatokkal és közösségi támogatással rendelkezik, izgalmas lehetőségeket jelentenek a fejlődő digitális valuták terén.

Webhelyhttps://step.app/

Discordhttps://discord.com/invite/stepappdc

Telegram: https://t.me/stepappchat

Twitterhttps://twitter.com/stepapp_

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!