A Polygon új vezérigazgatót kapott, az elnök Ryan Wyatt lemondott

-

A Polygon Labs, a legnagyobb EVM blokklánc Polygon (MATIC) mögött álló szervezet C-szintű vezetése a működésének megkezdése óta a legnagyobb átszervezésen ment keresztül tegnap elött.

A vezetőségben bekövetkezett változásokat a Polygon 2.0-s víziójára való áttérés közepette jelentették be.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Marc Boiron lesz a Polygon Labs vezérigazgatója, és Rebecca Rettig veszi át a CLO szerepkört

A Polygon Labs hivatalos bejelentése szerint a korábbi jogi igazgatót, Marc Boiron-t léptetik elő vezérigazgatói pozícióba. A Polygon alapítóinak (MATIC) fog beszámolni – osztotta meg egy tweetben.

A Polygon Labshez való csatlakozása előtt Boiron a veterán DeFi protokoll Aave-nél dolgozott.

Emellett tanácsadója a Variant nevű korai fázisú blokkláncbefektetési alapnak és igazgatósági tagja a DeFi Education Fundnak.

Emellett Rebecca Rettig-et nevezték ki a Polygon Labs jogi és politikai vezetőjének.

Rettig írta azt a nyílt levelet az uniós hatóságoknak, amelyben arra kéri őket, hogy ne próbálják a DeFi alkalmazásokat a központosított szolgáltatásokhoz hasonló módon szabályozni.

Ezzel egyidejűleg a Forbes 30 év alatti 30-as listáján képviselő Ryan Wyatt lemond a Polygon Labs elnöki posztjáról. A Polygont (MATIC) 2023 júliusától tanácsadóként fogja támogatni.

A Polygon (MATIC) munkatársai nagyra értékelték az igazgatótanácsban történt változásokat.

A Polygon CISO-ja, Mudit Gupta Boiront „a legnemesebb degeneráltabb ügyvédnek” nevezte, akivel valaha találkozott, míg a Polygon alelnöke, James Hudson szerint Rebecca Rettig „az egyik legjobb kripto jogi elme, akit le lehet szerződni”.

A vezetők új generációja a Polygon 2.0 útjára lépett

A Polygon (MATIC) alapítója és a Polygon Labs ügyvezető elnöke, Sandeep Nailwal kiemelte, hogy az új kinevezések a Polygon 2.0 ökoszisztéma fejlődésének részét képezik.

Amint arról korábban beszámoltunk, az altcoinokra vonatkozó példátlan szabályozási szigorítás közepette a Polygon Labs kiadta a 2.0 ütemtervét.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez magában foglalja az egyetemes DeFi réteg státusz felé való átmenetet.

Emellett tartalmaz kormányzási, technológiai architektúrát és token-frissítéseket is, amelyeket az elkövetkező három hétben részletesen nyilvánosságra hoznak.

Olvastad már? Az Ordinals új színt hozott a kriptoközösségbe

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!