A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

-


Vendégbejegyzés


A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását célzó zero-knowledge rollup-ok elfogadásában.

A visszalépések ellenére a jelek a korábbi rallykhoz hasonlóan jelentős árnövekedés lehetőségére utalnak, amit a konszolidációs minták és az elfogadás és a láncok közötti átjárhatóság fokozására irányuló folyamatos erőfeszítések támogatnak.

A kihívásokat a lassú fejlesztések és a csapattagok kilépései jelentik, azonban a Polygon (MATIC) technológiai ereje és a DeFi és NFT piacokon betöltött stratégiai szerepe ígéretes fellendülési potenciálra utal, mivel piaci tőkeértéke olyan versenytársakkal vetekszik, mint a Polkadot (DOT).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopiaci dinamika, valamint a közelgő Ethereum-frissítések mellett a Polygon (MATIC) hatékony tranzakciós struktúrája előnyös lehet, ami a költséghatékony megoldásokat kereső dApp-fejlesztők számára vonzó lehet.

A Polygon (MATIC) kilátása, hogy visszanyeri a befektetők népszerűségét, valamint a megkülönböztető jellemzői és a második negyedéves termékmegjelenései jelzik a visszatérés lehetőségét a közelmúltbeli alulteljesítés ellenére.

A Polygon (MATIC) megtérülési potenciálja iránti megújult érdeklődéssel a 2021-es boomhoz hasonló fellendülés 1 dollárra tolhatja, új viszonyítási alapot teremtve más altcoinok számára.

A mai napon egy ilyen ígéretes versenyzőt fogunk megvizsgálni, amelynek minden lehetősége megvan arra, hogy elérje a 10 dolláros árfolyamhatárt.

ScapesMania: Fogadd el a felemelkedést!

Jövőképes fejlődési megközelítés

Az előértékesítés sikerével a ScapesMania felkészül a következő fázisra: a teljes körű fejlesztésre. A strukturált tokenkezelés biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedést.

A stratégiai átruházási ütemterv megakadályozza a token dömpinget, fenntartva az egyensúlyt. E stratégia a $MANIA token robusztus ökoszisztémáját táplálja.

A játékstudióval kötött partnerségek és a saját csapat célja, hogy uralja a fellendülő alkalmi játékpiacot, amely évente 9%-kal fog növekedni.

A vezérigazgató stratégiája magában foglalja a hipotézisek tesztelését és az életképes ötletek megtartását a megvalósításhoz.

polygon

A közösség izgalma

A ScapesMania közössége, amely mostanra meghaladja a 60.000 főt, izgatottan várja az eseményeket. A kriptobálnák a következő nagy lehetőségként tekintenek rá, több mint 20.000 dollárt helyezve letétbe.

A tokenek korlátozott forgalma folyamatos értéknövekedésre utal. A BlockSafu sikeres auditja erősíti a biztonság iránti bizalmat.

A kripto influencerek és globális bloggerek által tett jóváhagyások kiemelik a projekt hitelességét és potenciálját.

Csatlakozzon a szenzációhoz

Kíváncsi vagy, hogy miért érdemes csatlakozni a ScapesManiához a tőzsdei bevezetés után?

Íme néhány meggyőző érv:

  • Attraktív tokenárak előértékesítési korlátozások nélkül.
  • TGE a kedvezményes piaci feltételek mellett a maximális hozam érdekében.
  • Diverzifikálási lehetőségek új projektekkel.
  • A token-visszavásárlás, az égetés és a staking megtartja a tulajdonosok elkötelezettségét.
  • A kivételes tokenhasznosság megkülönbözteti a trendvezérelt mém érméktől.

Ne maradj le – maradj naprakész

Maradj az élvonalban, ha feliratkozol a tőzsdei értesítésekre. Ne maradj le a tőzsdei bevezetés utáni jövedelmező lehetőségekről.

Csatlakozzon most a ScapesMania dinamikus felemelkedéséhez!

>>> Kapja meg a listázási értesítéseket – ragadd meg a lehetőséget! <<<

A Polygon (MATIC) a StarkWare-rel együttműködve forradalmasítja a ZK-Rollupokat: Egy ugrás a soha nem látott tranzakciós sebesség és alacsonyabb díjak felé

A Polygon (MATIC) egy úttörő fejlesztés keretében egyesítette erőit a StarkWare-rel, a zero-knowledge proof technológia vezetőjével, hogy egy új zero-knowledge bizonyítási rendszert vezessenek be, amely új szabványt állíthat fel a blokklánc területén a sebesség és a hatékonyság tekintetében.

Az együttműködés jelentős mérföldkövet jelent a Polygon (MATIC) 2024-re szóló ambiciózus útitervében, amely a ZK-rollupok skálázhatóságának és teljesítményének növelését ígéri, ami az Ethereum skálázási megoldásainak kritikus technológiája.

Az új, az együttműködés részeként kifejlesztett bizonyítási rendszer a StarkWare fejlesztői szerint várhatóan a világ leggyorsabbja lesz.

A Circle STARK névre keresztelt újítás célja, hogy a ZK-rollupokon a tranzakciók érvényesítéséhez elengedhetetlenül szükséges kriptográfiai bizonylatok generálásával kapcsolatos számítási intenzitást és hatékonysági hiányosságokat a tranzakció részleteinek veszélyeztetése nélkül kezelje.

E fejlesztés következményei mélyrehatóak, mivel jelentősen alacsonyabb tranzakciós díjakat és gyorsabb feldolgozási időt kínál a felhasználók számára.

A Polygon (MATIC) és StarkWare stratégiai partnersége és a Circle STARK fejlesztése egy szélesebb körű kezdeményezés része, amely a Polygon (MATIC) ökoszisztémájának megerősítésére irányul, és várhatóan 2024-ben egy sor bevezetést tesz lehetővé.

Ide tartozik a várva várt Plonky 3, a Polygon (MATIC) saját fejlesztésű Plonky 2 proverének frissítése, amely integrálja az új proving rendszert.

Noha hivatalos indulási dátumot még nem jelentettek be, a Circle STARK Plonky 3-ba való integrálását az év későbbi szakaszában a kriptoközösség már nagyon várja.

Az együttműködés és a vele járó technológiai fejlesztések várhatóan jelentős hatással lesznek a Polygon (MATIC) kereskedési értékére és a piaci hangulatra.

A szakemberek azt jósolják, hogy a Circle STARK bevezetése és a Polygon (MATIC) ZK-rollupokkal való integrációja jelentős árfolyam-emelkedést katalizálhat a Polygon (MATIC) számára.

A fokozott tranzakciós sebesség és a csökkentett költségek ígérete valószínűleg nagyobb elfogadottságot és befektetéseket vonz, ami a Polygon (MATIC) árát új csúcsokra emelheti.

Miközben a kriptopiac tovább fejlődik, a Polygon (MATIC) innovatív megközelítése és a StarkWare-rel való együttműködése aláhúzza a projekt elkötelezettségét a skálázhatóság és a hatékonyság javításában való vezető szerepvállalás mellett.

Ezek a hírek erősítik a befektetők bizalmát, és a Polygon (MATIC) a következő hónapokban emelkedő tendenciát mutathat. A piaci megfigyelők és a befektetők egyaránt élénken figyelik a Polygon (MATIC) fejlődését, és várják a partnerségnek a szélesebb blokklánc-ökoszisztémára gyakorolt hullámhatásait.

A Polygon (MATIC) árfolyama, mely jelenleg konszolidációban van, jelentős kitörés előtt állhat, melyet a technológiai fejlesztések és stratégiai partnerségek táplálnak, melyek meghatározzák a 2024-re szóló útitervet.

Ahogy a projekt továbbra is feszegeti a blokklánc skálázhatóság és hatékonyság határait, a kriptoközösség továbbra is optimista a Polygon (MATIC) növekedési potenciáljával kapcsolatban mind az érték, mind az elfogadás tekintetében.

Következtetés

A Polygon (MATIC) a stratégiai változások és a közelgő Ethereum-frissítések által táplált, a skálázási késésekhez és a vezetői változásokhoz hasonló kihívások ellenére újjáéledésre számít.

A DeFi és NFT szektorokban pozícionálva egy potenciális árnövekedést vár, amely potenciálisan elérheti az 1 dollárt, és precedenst teremthet más altcoinok számára.

Figyelemre méltó, hogy a ScapesMania ígéretes versenyzőként tűnik fel, amely megkérdőjelezheti a Polygon (MATIC) piaci pozícióját.

A közösségi figyelmet innovatív alapötletével, jól megtervezett tokenomikájával és robusztus tokenkezelési tervével keltette fel. A tőzsdei jegyzés időpontjának közeledtével érdemes a tőzsdei értesítések feliratkozásával naprakésznek maradni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!