A Polkadot birtokosok izgatottan várják a 100x áttörés mém érme előértékesítését. Vajon a Pepe tudja tartani a lépést?

-


Vendégbejegyzés


A Raboo ($RABT), annak ellenére, hogy egy előértékesítési token, nem hagyta abba, hogy lenyűgözze a legtöbb kripto befektetőt a hihetetlen növekedési potenciál és a robusztus ökoszisztéma miatt, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy passzívan keressenek, miközben részt vesznek a platformon belüli különböző aktivitásokban.

Ezért sok Polkadot befektető egyre nagyobb számban fordul a Raboo felé.

A szakértők is megmozdultak, hogy összehasonlítsák a PEPE-t az elővásárlási tokenekkel, és megkérdőjelezik, hogy a PEPE képes-e tartani a lépést a jelenlegi rallyval.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Raboo valóban a következő nagy dolog a piacon? Derítsük ki!

A Polkadot (DOT) 9%-os heti csökkenés, ahogy a piaci visszahúzódás az altcoinokat is érinti

Számos más top altcoinhoz hasonlóan a Polkadot is jelentős visszaesést tapasztalt az elmúlt héten, ahogy azt a napi grafikonok is mutatják. Június 15. és 21. között a DOT 9%-ot esett.

A cikk írásakor a CoinMarketCap adatai szerint a DOT 5,70 dolláron kereskedett, 8,1 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A többi altcoinhoz hasonlóan a DOT is küzdött az általános piaci visszaeséssel, amelyet elsősorban a Bitcoin (BTC) árfolyamának jelenlegi esése okozott.

Míg sok kriptoelemző továbbra is optimista abban, hogy a Polkadot meg fogja fordítani a jelenlegi csökkenő tendenciát, néhány befektető úgy döntött, hogy más alternatívákat keres, különösen azokat, amelyek jelentős növekedést ígérnek.

Egy rövid életű ugrás? A PEPE megugrik, de a szakértők óvatosak a teljes helyreállással kapcsolatban

Ahogy a szélesebb kriptopénzpiac júniusban visszalépésbe kezdett, a PEPE, a népszerű béka témájú mém token 34%-kal esett, annak ellenére, hogy májusban 0,00001718 dolláros történelmi csúcsra rallyzott.

Azonban úgy tűnik, hogy a PEPE a trend megfordulásának küszöbén áll, miután június 18. és 20. között 14%-os emelkedést könyvelhetett el, 0,000009865 dollárról 0,00001125 dollárra emelkedve, azonban az elmúlt 24 órában az árfolyam jelentősen csökkent.

Ennek ellenére a kripto szakértők körében felmerült az a feltételezés, hogy a PEPE késleltetheti a fellendülést, vagy egyáltalán nem fog teljesen visszapattanni, mivel a Bitcoin (BTC) ingadozásai továbbra is fennállnak.

Ezért azt javasolják mindenkinek, aki hajlandó befektetni a PEPE-be, hogy várja ki a Bitcoin, valamint a teljes piac fellendülését.

A Raboo előértékesítése felpörög: Ez a mém érme lekörözheti a PEPE-t a mesterséges intelligenciával?

Mivel a Polkadot-közösség izgatottan figyeli a Raboo előértékesítését, mindenkit az a kérdés foglalkoztat, hogy a hatalmas PEPE képes-e lépést tartani ezzel az AI-alapú tokennel.

polkadot

A Raboo innovatív tokenomikájával, robusztus felhasználási eseteivel és ambiciózus növekedési terveivel készen áll arra, hogy újradefiniálja a mémérmék világát, és otthagyja versenytársait a egy helyben.

A Raboo ambíciói adják a potenciált, hogy a bevezetés után 100-szorosára nőjön.

A projekt a teljes RABT-kínálatának jelentős, 17%-át különítette el marketingkezdeményezésekre, jelezve ezzel a széles körű elfogadás és tudatosság érdekében tett összehangolt erőfeszítéseket.

A platform emellett 2,5%-ot tervez égetési eseményekre fordítani, hogy segítsen fenntartani a $RABT ritkaságát és értékét, fenntartható alapot biztosítva a hosszú távú növekedéshez.

A $RABT tokeneket a jelenlegi előértékesítési szakaszban tokenenként 0,0048 dollárért lehet megvásárolni.

Érdekesség, hogy ahogy a $RABT előértékesítése magasabb szakaszokba lép, a Raboo-hoz hűséges korai befektetők jelentős, akár 233%-os nyereségre számíthatnak, amikor az előértékesítés véget ér.

Következtetés

Míg a szélesebb kriptopénzpiac visszalépéssel szembesült, ami az olyan top altcoinok árfolyamának csökkenéséhez vezetett, mint a Polkadot (DOT) és a népszerű mém érme a Pepe (PEPE), egy új AI-alapú mém érme, a Raboo ($RABT) jelentős izgalmat generál a Polkadot befektetők körében.

A $RABT token kínálatának jelentős részét marketing és égető eseményekre fordítják, a Raboo úgy tűnik, hogy a bevezetés után 100-szorosára fog emelkedni, jelentős nyereséget kínálva a korai befektetőknek.

Sőt, ahogy a Raboo előértékesítése felpörög, a kriptoközösség szorosan figyelni fogja, hogy ez az új mém érme valóban képes-e lépést tartani, sőt, felülmúlni a PEPE-hez hasonlókat.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!