A PEPE-nek van esélye a helyreállásra?

-

A Pepe (PEPE) az elmúlt hetekben jelentős visszaeséseknek volt szemtanúja, mivel piaci kapitalizációjának hatalmas részét elveszítette.

Az epizód azt is eredményezte, hogy a PEPE elvesztette helyét a top 100-as listán.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azonban a mémcoin Galaxy Score-ja, amely a LunarCrush által biztosított mutató, nemrégiben bikára váltott.

A PEPE továbbra is alulteljesít

A mémcoin, amely néhány hónappal ezelőtt erdőtűzként megragadta a kriptopiac figyelmét, elkezdett veszíteni a pozíciójából.

A mémcoin máris sokat veszített értékéből, hiszen a cikkírás idején a 105. helyen állt a piaci kapitalizáció szerinti top kriptók listáján.

Nemrégiben a PEPE felkerült a Galaxy Score szerinti top 15 kriptó listájára. Kezdetnek a Galaxy Score egy kriptó általános egészségi állapotát értékeli olyan változók alapján, mint a piaci aktivitás, a közösségi média jelenlét stb.

Ezért a mérőszám javulása bikás jel, ami arra utal, hogy a PEPE hamarosan zöldre festheti a chartját.

Tény, hogy a mémcoin árfolyama szeptember 17-én emelkedett. A trend azonban nem tartott sokáig, mivel a coin árfolyama ismét lefelé indult.

A CoinMarketCap szerint a coin értéke az elmúlt 24 órában több mint 3%-ot esett.

A cikk megjelenésének időpontjában 0,0000006649 dolláron kereskedtek vele, több mint 260 millió dolláros piaci értékkel.

Az áresés miatt a mémcoin társadalmi mérőszámai is csökkentek. A LunarCrush szerint a PEPE közösségi elkötelezettsége több mint 70%-kal csökkent az elmúlt 24 órában.

Nem csak ez, de a bikás hangulat is több mint 35%-kal zuhant a coin körül, ami aggasztónak tűnt.

A PEPE hamarosan felépülhet?

Érdekes módon a PEPE kínálatának eloszlását vizsgálva kiderült, hogy a befektetők még mindig bíznak a mémcoinban.

Az 1000 és 1 millió PEPE közötti címek a múlt héten emelkedést regisztráltak, ami a bálnák bizalmát tükrözi.

Forrás: Santiment

Néhány más mérőszám is bikának tűnt a mémcoinra nézve. Az MVRV arány például javult az elmúlt héten.

A tőzsdei kiáramlás jó néhányszor megugrott, ami azt jelenti, hogy a mémcoin nem volt eladási nyomás alatt.

Ráadásul a hálózat növekedése is felfelé ment, ami azt jelezte, hogy több új cím jött létre a token átvitelére.

Pepe
Forrás: Santiment

A másik jelentős bikás mérőszám a mémcoin határidős piacának ellenőrzésekor derült ki. A Coinglass szerint a coin nyílt érdeklődése az árfolyamával együtt csökkent.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A metrika csökkenése általában trendfordulót jelez, ami növeli annak az esélyét, hogy a PEPE zöldre festi a chartját az elkövetkező napokban.


Olvastad már? Kriptopénzes szolgáltatásokat indít a Deutsche Bank

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!