A PEPE-nek van esélye a helyreállásra?

-

A Pepe (PEPE) az elmúlt hetekben jelentős visszaeséseknek volt szemtanúja, mivel piaci kapitalizációjának hatalmas részét elveszítette.

Az epizód azt is eredményezte, hogy a PEPE elvesztette helyét a top 100-as listán.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azonban a mémcoin Galaxy Score-ja, amely a LunarCrush által biztosított mutató, nemrégiben bikára váltott.

A PEPE továbbra is alulteljesít

A mémcoin, amely néhány hónappal ezelőtt erdőtűzként megragadta a kriptopiac figyelmét, elkezdett veszíteni a pozíciójából.

A mémcoin máris sokat veszített értékéből, hiszen a cikkírás idején a 105. helyen állt a piaci kapitalizáció szerinti top kriptók listáján.

Nemrégiben a PEPE felkerült a Galaxy Score szerinti top 15 kriptó listájára. Kezdetnek a Galaxy Score egy kriptó általános egészségi állapotát értékeli olyan változók alapján, mint a piaci aktivitás, a közösségi média jelenlét stb.

Ezért a mérőszám javulása bikás jel, ami arra utal, hogy a PEPE hamarosan zöldre festheti a chartját.

Tény, hogy a mémcoin árfolyama szeptember 17-én emelkedett. A trend azonban nem tartott sokáig, mivel a coin árfolyama ismét lefelé indult.

A CoinMarketCap szerint a coin értéke az elmúlt 24 órában több mint 3%-ot esett.

A cikk megjelenésének időpontjában 0,0000006649 dolláron kereskedtek vele, több mint 260 millió dolláros piaci értékkel.

Az áresés miatt a mémcoin társadalmi mérőszámai is csökkentek. A LunarCrush szerint a PEPE közösségi elkötelezettsége több mint 70%-kal csökkent az elmúlt 24 órában.

Nem csak ez, de a bikás hangulat is több mint 35%-kal zuhant a coin körül, ami aggasztónak tűnt.

A PEPE hamarosan felépülhet?

Érdekes módon a PEPE kínálatának eloszlását vizsgálva kiderült, hogy a befektetők még mindig bíznak a mémcoinban.

Az 1000 és 1 millió PEPE közötti címek a múlt héten emelkedést regisztráltak, ami a bálnák bizalmát tükrözi.

Forrás: Santiment

Néhány más mérőszám is bikának tűnt a mémcoinra nézve. Az MVRV arány például javult az elmúlt héten.

A tőzsdei kiáramlás jó néhányszor megugrott, ami azt jelenti, hogy a mémcoin nem volt eladási nyomás alatt.

Ráadásul a hálózat növekedése is felfelé ment, ami azt jelezte, hogy több új cím jött létre a token átvitelére.

Pepe
Forrás: Santiment

A másik jelentős bikás mérőszám a mémcoin határidős piacának ellenőrzésekor derült ki. A Coinglass szerint a coin nyílt érdeklődése az árfolyamával együtt csökkent.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A metrika csökkenése általában trendfordulót jelez, ami növeli annak az esélyét, hogy a PEPE zöldre festi a chartját az elkövetkező napokban.


Olvastad már? Kriptopénzes szolgáltatásokat indít a Deutsche Bank

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!