A BNB birtokosainak óvatossága javallott

-

A BNB tulajdonosai óvatosságra intenek a kriptopénzzel kapcsolatban a SEC és a Binance US között folyó patthelyzet közepette. Ráadásul a kriptotőzsde nemrég több vezetőjét is elveszítette.

A Binance US vezérigazgatója, jogi vezetője és kockázati vezetője is a nemrég lemondott vezetők között volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezeket a lemondásokat egy olyan időszakban jelentették be, amikor a Binance US viharos időszak elé nézett. A SEC nyomása és vizsgálata tovább súlyosbította a helyzetet.

A BNB kereskedői most attól tartanak, hogy a fent említett bajok visszavethetik a kriptopénz teljesítményét.

Az on-chain adatai máris megerősítik, hogy a BNB-tulajdonosok bizalma a szeptember 12-i csúcs óta csökken. A súlyozott hangulatmutató a cikk írásakor a legalacsonyabb heti ponton állt.

BNB
Forrás: Santiment

A csökkenő hangulat ellenére a BNB-nek még mindig sikerült elérnie a legmagasabb heti forgalmát az elmúlt 24 órában.

Ez magyarázat lehet arra, hogy az árfolyam miért folytatta a rallyt, bár a lelkesedés hiánya arra utal, hogy a BNB-bikák visszafogják az erejüket.

Úgy tűnik, hogy ez a Binance legutóbbi problémái körüli FUD-ot és aggodalmat tükrözi.

Forrás: TradingView

A BNB árfolyammozgása rögösebb út felé tart?

A BNB árfolyama a Binance jelenlegi problémái miatt alacsonyabb piaci bizalmat mutatott.

Az igazi kérdés azonban az, hogy a BNB-tulajdonosok és a kereskedők ki vannak-e téve a kockázatnak, hogy még több medvés tevékenységet folytassanak.

A rövid válasz az, hogy valóban a negatív publicitás az, ami összezúzhatja az uralkodó keresletet.

A BNB jelenlegi forgatókönyve arra emlékeztet, ahogy az XRP a bírósági döntés előtt alacsony kereslettel küzdött.

Talán a legnagyobb kihívás jelenleg az, hogy a Binance küzdelmei az amerikai piacról való kivonulásához vezethetnek, ha nem sikerül teljesíteni a SEC követelményeit.

A Binance US és a SEC közötti hosszadalmas küzdelem máris negatív hatással volt a működésére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőzsde kereskedési volumene például meghaladta a 10 milliárd dollárt, azóta pedig 20 millió dollár alá esett vissza.

Ez azt a változást tükrözi, amely most következett be, hogy a legtöbb amerikai felhasználó visszavonult a Binance használatától.

Ha a Binance US-t kilövik, még mindig ott van a tőzsde globális verziója.

A hatás azonban valószínűleg súlyos lenne. Klasszikus példa erre az a több ezer munkahely, amely a hírek szerint megszűnik, ha ez megtörténik.

Bár ez egy valós lehetőség, még mindig ott van a mérleg másik oldala, ahol a Binance talán túljut a jelenlegi helyzetén.


Olvastad már? A nagy Bitcoin vita: szüksége van-e a gazdaságnak rá?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!