A PEPE és a FLOKI árfolyam elemzése! A héten a mémcoinok vissza fognak pattanni?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A kriptopénzek piacán az utóbbi hétvégén jelentős korrekciót tapasztaltak az értékelésben, a top tokenek jelentős korrekciót regisztráltak a portfóliójukban.

A trendet követve a mémcoin kategória is hasonló tendenciát mutatott, és áttörte fontos támaszszintjeit.

Bár a top mémcoinok medvésen kezdték a hetet, az olyan mémcoinok, mint a Pepe és a Floki emelkedő árfolyam-akciót tapasztaltak, ami rávilágít a vegyes hangulatra a kriptoterületen.

Pepe (PEPE) árelemzés:

Habár a múltban körülbelül 4%-os ugrást regisztrált, a mémcoin 17,66%-ot veszített az elmúlt héten, ami azt jelzi, hogy a kriptoterületen a mémcoinnal kapcsolatban növekvő medvés hangulat uralkodik.

Az SMA folyamatosan ellenállásként viselkedik a PEPE árfolyamgrafikonján, ami erős medvés hangulatot sugall az altcoin számára a piacon.

A Relative Strength Index (RSI) továbbra is a középpontja közelében lebeg, ami gyenge árfolyammozgást jelez a mémcoin számára.

Ráadásul az átlag medvés görbét mutat, ami negatív kilátásokat sugall a PEPE coin árfolyamára ezen a héten.

Amennyiben a piac a 0,00001150 dolláros támaszszint felett tartja az árfolyamot, a bikák újra lendületbe jönnek, és a Pepe árfolyama felkészül a 0,00001675 dolláros felső ellenállási szint tesztelésére.

Ellenkezőleg, a medvés ármozgás a memecoint a 0,00000880 dolláros alsó támaszszintje felé húzhatja.

A Floki árfolyam medvés visszafordulást regisztrál a grafikonon:

Miután több mint egy héten keresztül a 0,000252 és 0,00030 dollár közötti zárt sávban kereskedett, a bikák újra lendületet vettek és kitörtek az ellenállási szintről.

A Floki árfolyama azonban nem tudta megtartani az értékét a szint felett, aminek következtében a mémcoin visszalépést tapasztalt a tartományon belül.

A Floki annak ellenére, hogy az elmúlt napon belül körülbelül 3%-os korrekciót regisztrált, az elmúlt héten 4,10%-ot, az elmúlt 30 napban pedig 55,97%-ot tudott hozzáadni. Sőt, 644,24%-os YTD hozammal jutalmazta a befektetőit.

A technikai indikátor, a MACD, emelkedő piros hisztogramot mutat az 1 napos idősávban, ami fokozott eladási-vásárlási nyomásra utal.

Továbbá az átlagok medvés konvergenciát rögzítenek, ami kiemeli, hogy a Floki árfolyama az elkövetkező időben tovább fog veszíteni az értékéből.

Ha ismét lendületbe jönnek a bikák, a Floki ára arra készül, hogy még ebben a hónapban tesztelje a 0,000350 dolláros felső csúcsát.

Ha viszont a medvék továbbra is uralják a piacot, akkor az árfolyam zuhanni fog, és tesztelni fogja a 0,000199 dolláros mélypontját.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!