A Notcoin ára jó hírekkel, a Toncoin és a CYBRO a következő, amelyik megugrik

-


Vendégbejegyzés


Az altcoin szezon már a küszöbön áll, bármelyik nap megjelenhetnek a bikafutás jelei.

A teljes kriptopénz piac jelenleg nyugodt, sok altcoin a legalacsonyabb szinteken ül, és készen áll az emelkedésre.

Közülük a Notcoin a pozitív termékhírek miatt hívja fel magára a figyelmet. Mindeközben a Toncoin és a CYBRO is egy potenciális fellendülés küszöbén áll. A rajongók és a befektetők türelmetlenül várják, hogy ezek az érmék kitörjenek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a várható növekedés mögött álló tényezőket vizsgálja, kiemelve, hogy mely érmék állnak készen a fellendülésre.

Az intrika abban rejlik, hogy megértsük, mi az, ami a Notcoint, a Toncoint és a CYBRO-t kiemeli ebből az ígéretes piaci forgatókönyvből.

A CYBRO felkerül a kriptobálna radarjára, mivel a token előértékesítése eléri az 1 millió dollárt.

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásokhoz képest jobb hozamokat kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinokon.

A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

Jelenleg a CYBRO előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár.

Ez 140%-os potenciális megtérülést kínál. Július 15-ig tovább lehet növelni a jövedelmet a CYBRO ajánlóprogramján keresztül, amely akár 12%-os jutalékot kínál az ajánlott tokenek vásárlásából, heti USDT kifizetésekkel.

Ahogy a CYBRO előértékesítése magával ragadja a piacot, és 1 millió dollár fölé szökik, arról beszélnek, hogy egy kriptobálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat.

A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió darabot már eladtak.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a stakingre, speciális airdropokat, cashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

Ezek a stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek.

A platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot által támogatott befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!<<<<

A Notcoin (NOT) előre tör: A bikák szemében minden idők legmagasabb értékei

A Notcoin (NOT) jelenleg 0,0116 és 0,0191 dollár között kereskedik, de erős bikás jeleket mutat.

Az 1 hetes és 1 hónapos nyereség több mint 3%, illetve közel 200%. Folyamatos felfelé tolódással több mint 60%-os növekedési potenciállal rendelkezik a 0,0236 dollárnál lévő első ellenállásig.

Az érme RSI értéke 64,49-nél és a 90,98-as Stochastic értéke további rallyra utal. Ha a lendület folytatódik, a NOT átlépheti a második ellenállást 0,0311 dollárnál, ami egy figyelemre méltó, 160% körüli emelkedést jelentene.

Az elmúlt hat hónap több mint 700%-os növekedése bullish altcoin szezonra utal.

A Toncoin (TON) a kitörés küszöbén: Itt van, mire számíthatunk

A Toncoin egyre nagyobb teret nyer, jelenleg 6,84 és 8,10 dollár közötti árfolyamon jegyzik.

Annak ellenére, hogy a legközelebbi ellenállása, a 8,70 dolláros érték alatt van, a közelmúltbeli árfolyamváltozások bikás lendületre utalnak.

Az érme egy hét alatt több mint 5%-ot, egy hónap alatt pedig közel 19%-ot emelkedett. Az RSI 49 közelében lévő RSI-vel és a stabil mozgóátlaggal a TON készen áll a következő hullámzásra.

Ha áttöri a 8,70 dolláros ellenállást, akkor a 9,97 dolláros szintet célozhatja meg, ami több mint 20%-os potenciális növekedést jelent.

A következő kulcsfontosságú szintek a 6,17 dolláros támasz az alsó határon, és esetlegesen a 4,90 dolláros szint elérése egy csökkenő forgatókönyv esetén.

Következtetés

A NOT, a TON és a CYBRO rövid távon kevesebb potenciált mutat. A CYBRO azonban kiemelkedik, mint a decentralizált pénzügyek következő nagy dobása.

A 2024 második negyedévére tervezett első megjelenésével a CYBRO vonzó lehetőséget kínál.

A korai befektetők a CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozással most részesülhetnek előnyökből. Ez egy stratégiai lépés lehet azok számára, akik kedvező feltételekkel szeretnének belépni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!