A német Comdirect Bank már 11 kriptopénz ETP-t kínál

-

A mintegy hárommillió ügyféllel rendelkező német Comdirect bank mostantól 11 kriptovaluta tőzsdén kereskedett terméket (ETP) kínál.
„A Comdirectnek sikerült integrálnia a kripto befektetéseket a nyugdíjbiztosítási portfóliókba, erre az ügyfeleink már régóta vágytak” – közölte a bank.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A német bank kripto-ETP-ket kínál ügyfeleinek

A német Comdirect AG bank mostantól 11 kriptopénz tőzsdén kereskedett terméket (ETP) kínál a 21shares AG-tól. A bank online bróker-, banki és tanácsadói szolgáltatásokat nyújt Németországban.
A 21shares kedden jelentette be, hogy a Comdirect-tel való exkluzív partnersége életbe lépett.

Ebben az innovatív partnerségben a 21shares maradt a fizikailag fedezett kripto ETP-k kizárólagos szolgáltatója az online bróker megtakarítási programjának (Spar-terv).

A 11 ETP jelenleg Németországban van bejegyezve, és mostantól nulla jutalékkal elérhető a Comdirect platformján – teszi hozzá a közlemény.
Az ETP-k Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Polkadot, Stellar, Cardano, Solana és más kriptoeszközökben kínálnak befektetéseket.
Hany Rashwan, a 21shares vezérigazgatója kifejtette, hogy cége „az első kriptokibocsátó volt, aki egy 100%-ban fizikailag fedezett bitcoin ETP-t jegyzett a legtöbb német tőzsdén még 2019-ben”.

Emellett jelenleg „az egyetlen olyan kibocsátó, aki csak a Xetrán négy kripto ETP-t is bevezetett”.
A vállalat emellett „a világ első fizikailag fedezett kripto ETP-jét is bevezette a SIX Swiss Exchange-re 2018-ban”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Comdirectnek köszönhetően olyan német ügyfeleknek kínálhatunk meggyőző lehetőséget, akik bitcoint és más kriptoeszközöket kívánnak a megtakarítási tervükhöz hozzáadni, és ez a lehetőség eddig egyetlen kriptotermék esetében sem volt elérhető.”

Rene Louis Delrieux, a Comdirect termékmenedzsere és kriptotakarékossági terv kezdeményezője megjegyezte, hogy a Comdirect révén „a befektetők mostantól használhatják a 21shares kripto ETP-it, ami megfelel az ügyfeleink igényeinek és biztosítja a választási lehetőségek széles skáláját. Ez a kiegészítő szolgáltatás rugalmasságot biztosít”.

„Partnerünkkel, a 21shares-szel együtt a Comdirectnek sikerült integrálnia a kripto befektetéseket a nyugdíjbiztosítási portfóliókba, erre az ügyfeleink már régóta vágytak”.

Olvastad már? A Binance már nem árul tokenizált Tesla, Facebook és Google részvényeket

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: quickborn1.info

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!