A német Comdirect Bank már 11 kriptopénz ETP-t kínál

-

A mintegy hárommillió ügyféllel rendelkező német Comdirect bank mostantól 11 kriptovaluta tőzsdén kereskedett terméket (ETP) kínál.
„A Comdirectnek sikerült integrálnia a kripto befektetéseket a nyugdíjbiztosítási portfóliókba, erre az ügyfeleink már régóta vágytak” – közölte a bank.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A német bank kripto-ETP-ket kínál ügyfeleinek

A német Comdirect AG bank mostantól 11 kriptopénz tőzsdén kereskedett terméket (ETP) kínál a 21shares AG-tól. A bank online bróker-, banki és tanácsadói szolgáltatásokat nyújt Németországban.
A 21shares kedden jelentette be, hogy a Comdirect-tel való exkluzív partnersége életbe lépett.

Ebben az innovatív partnerségben a 21shares maradt a fizikailag fedezett kripto ETP-k kizárólagos szolgáltatója az online bróker megtakarítási programjának (Spar-terv).

A 11 ETP jelenleg Németországban van bejegyezve, és mostantól nulla jutalékkal elérhető a Comdirect platformján – teszi hozzá a közlemény.
Az ETP-k Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Polkadot, Stellar, Cardano, Solana és más kriptoeszközökben kínálnak befektetéseket.
Hany Rashwan, a 21shares vezérigazgatója kifejtette, hogy cége „az első kriptokibocsátó volt, aki egy 100%-ban fizikailag fedezett bitcoin ETP-t jegyzett a legtöbb német tőzsdén még 2019-ben”.

Emellett jelenleg „az egyetlen olyan kibocsátó, aki csak a Xetrán négy kripto ETP-t is bevezetett”.
A vállalat emellett „a világ első fizikailag fedezett kripto ETP-jét is bevezette a SIX Swiss Exchange-re 2018-ban”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Comdirectnek köszönhetően olyan német ügyfeleknek kínálhatunk meggyőző lehetőséget, akik bitcoint és más kriptoeszközöket kívánnak a megtakarítási tervükhöz hozzáadni, és ez a lehetőség eddig egyetlen kriptotermék esetében sem volt elérhető.”

Rene Louis Delrieux, a Comdirect termékmenedzsere és kriptotakarékossági terv kezdeményezője megjegyezte, hogy a Comdirect révén „a befektetők mostantól használhatják a 21shares kripto ETP-it, ami megfelel az ügyfeleink igényeinek és biztosítja a választási lehetőségek széles skáláját. Ez a kiegészítő szolgáltatás rugalmasságot biztosít”.

„Partnerünkkel, a 21shares-szel együtt a Comdirectnek sikerült integrálnia a kripto befektetéseket a nyugdíjbiztosítási portfóliókba, erre az ügyfeleink már régóta vágytak”.

Olvastad már? A Binance már nem árul tokenizált Tesla, Facebook és Google részvényeket

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: quickborn1.info

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!