A mintegy hárommillió ügyféllel rendelkező német Comdirect bank mostantól 11 kriptovaluta tőzsdén kereskedett terméket (ETP) kínál.

“A Comdirectnek sikerült integrálnia a kripto befektetéseket a nyugdíjbiztosítási portfóliókba, erre az ügyfeleink már régóta vágytak” – közölte a bank.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A német bank kripto-ETP-ket kínál ügyfeleinek

A német Comdirect AG bank mostantól 11 kriptopénz tőzsdén kereskedett terméket (ETP) kínál a 21shares AG-tól. A bank online bróker-, banki és tanácsadói szolgáltatásokat nyújt Németországban.

A 21shares kedden jelentette be, hogy a Comdirect-tel való exkluzív partnersége életbe lépett.

Ebben az innovatív partnerségben a 21shares maradt a fizikailag fedezett kripto ETP-k kizárólagos szolgáltatója az online bróker megtakarítási programjának (Spar-terv).

A 11 ETP jelenleg Németországban van bejegyezve, és mostantól nulla jutalékkal elérhető a Comdirect platformján – teszi hozzá a közlemény.

Az ETP-k Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Polkadot, Stellar, Cardano, Solana és más kriptoeszközökben kínálnak befektetéseket.

Hany Rashwan, a 21shares vezérigazgatója kifejtette, hogy cége “az első kriptokibocsátó volt, aki egy 100%-ban fizikailag fedezett bitcoin ETP-t jegyzett a legtöbb német tőzsdén még 2019-ben”.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Emellett jelenleg “az egyetlen olyan kibocsátó, aki csak a Xetrán négy kripto ETP-t is bevezetett”.

A vállalat emellett “a világ első fizikailag fedezett kripto ETP-jét is bevezette a SIX Swiss Exchange-re 2018-ban”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Comdirectnek köszönhetően olyan német ügyfeleknek kínálhatunk meggyőző lehetőséget, akik bitcoint és más kriptoeszközöket kívánnak a megtakarítási tervükhöz hozzáadni, és ez a lehetőség eddig egyetlen kriptotermék esetében sem volt elérhető.”

Rene Louis Delrieux, a Comdirect termékmenedzsere és kriptotakarékossági terv kezdeményezője megjegyezte, hogy a Comdirect révén “a befektetők mostantól használhatják a 21shares kripto ETP-it, ami megfelel az ügyfeleink igényeinek és biztosítja a választási lehetőségek széles skáláját. Ez a kiegészítő szolgáltatás rugalmasságot biztosít”.

„Partnerünkkel, a 21shares-szel együtt a Comdirectnek sikerült integrálnia a kripto befektetéseket a nyugdíjbiztosítási portfóliókba, erre az ügyfeleink már régóta vágytak”.

Olvastad már? A Binance már nem árul tokenizált Tesla, Facebook és Google részvényeket

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: quickborn1.info

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!