A Cardano közelebb kerül az okosszerződések elindításához az új teszthálózattal

-

Az Alonzo White testnet egy lépéssel közelebb hozza az NFT-ket és a különböző De-Fi felhasználási módokat a Cardano számára.
Az IOHK, a Cardano mögött álló blokkláncfejlesztő csapat július 15-én jelentette be, hogy a projekt Alonzo tesztnetje hivatalosan is átállt Blue-ról White-ra, ezzel az ökoszisztéma végre bővült bővülése az okosszerződések irányába.


Bár az előző, Alonzo Blue néven ismert teszthálózat kínált néhány okosszerződés funkciót, ezek csak korlátozott számú bennfentes számára voltak elérhetőek.
A tegnapi frissítés lehetővé teszi, hogy a jövőben mintegy 500 validátor, fejlesztő tesztelhesse ezeket a funkciókat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Alonzo White kettő-négy hétig fog futni, mielőtt a jelenlegi fejlesztési fázisának végleges teszthálózatára, az Alonzo Purple-re frissítene.
Annak ellenére, hogy a közelmúltban a blokklánc közösségben mások részéről némi visszhangot kapott, a Cardano alapítója, Charles Hoskinson nemrég egy YouTube-videóban azt mondta, hogy a projekt fejlesztési ütemterve szerint még mindig minden a terv szerint halad.
Elmondása szerint több, mint 10 millió dollárnyi NFT-t adtak el a Cardano hálózaton, valamint „több tízezernyi eszközt”. Amint az Alonzo White felkerül a mainnetre, a fejlesztők dAppokat, NFT-ket és egyebeket indíthatnak majd.
Az Alonzo White bejelentése nyomán a Spores Network nevű NFT és DeFi piactér július 16-án sikeres 2,3 millió dolláros tőkebevonást jelentett be.
A vállalat azt nyilatkozta, hogy reméli, hogy a Cardano alacsonyabb tranzakciós költségeit, kisebb szén-dioxid lábnyomát és nagyobb tranzakciós áteresztőképességét kihasználva el tudja juttatni az NFT-ket a mainstream felhasználókhoz.

Mivel egyre több vállalat és művész csatlakozik a növekvő NFT-piachoz, például a Dolce&Gabbana és egy fantáziafoci platform, a több NFT bevezetése a hálózatba nagy nyereséget hozhat a Cardano és a felhasználók számára.

Olvastad már? Határidős bitcoin-kereskedés a Bank of America ügyfeleinek?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!