A Cardano közelebb kerül az okosszerződések elindításához az új teszthálózattal

-

Az Alonzo White testnet egy lépéssel közelebb hozza az NFT-ket és a különböző De-Fi felhasználási módokat a Cardano számára.
Az IOHK, a Cardano mögött álló blokkláncfejlesztő csapat július 15-én jelentette be, hogy a projekt Alonzo tesztnetje hivatalosan is átállt Blue-ról White-ra, ezzel az ökoszisztéma végre bővült bővülése az okosszerződések irányába.


Bár az előző, Alonzo Blue néven ismert teszthálózat kínált néhány okosszerződés funkciót, ezek csak korlátozott számú bennfentes számára voltak elérhetőek.
A tegnapi frissítés lehetővé teszi, hogy a jövőben mintegy 500 validátor, fejlesztő tesztelhesse ezeket a funkciókat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Alonzo White kettő-négy hétig fog futni, mielőtt a jelenlegi fejlesztési fázisának végleges teszthálózatára, az Alonzo Purple-re frissítene.
Annak ellenére, hogy a közelmúltban a blokklánc közösségben mások részéről némi visszhangot kapott, a Cardano alapítója, Charles Hoskinson nemrég egy YouTube-videóban azt mondta, hogy a projekt fejlesztési ütemterve szerint még mindig minden a terv szerint halad.
Elmondása szerint több, mint 10 millió dollárnyi NFT-t adtak el a Cardano hálózaton, valamint „több tízezernyi eszközt”. Amint az Alonzo White felkerül a mainnetre, a fejlesztők dAppokat, NFT-ket és egyebeket indíthatnak majd.
Az Alonzo White bejelentése nyomán a Spores Network nevű NFT és DeFi piactér július 16-án sikeres 2,3 millió dolláros tőkebevonást jelentett be.
A vállalat azt nyilatkozta, hogy reméli, hogy a Cardano alacsonyabb tranzakciós költségeit, kisebb szén-dioxid lábnyomát és nagyobb tranzakciós áteresztőképességét kihasználva el tudja juttatni az NFT-ket a mainstream felhasználókhoz.

Mivel egyre több vállalat és művész csatlakozik a növekvő NFT-piachoz, például a Dolce&Gabbana és egy fantáziafoci platform, a több NFT bevezetése a hálózatba nagy nyereséget hozhat a Cardano és a felhasználók számára.

Olvastad már? Határidős bitcoin-kereskedés a Bank of America ügyfeleinek?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!