A nagy kripto-nyereségek megszerzésének stratégiái a közelgő kripto rallyban

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek területén a jelentős nyereségek lehetősége vonzza a lelkes befektetőket, különösen a horizonton lévő bikafutás miatt.

A legjobban teljesítő szereplők azonosítása, mielőtt azok megugranak, értékes készség.

Ebben a cikkben olyan stratégiákat mutatunk be, amelyekkel pontosan meghatározhatók azok a kriptovaluták, amelyek jelentős emelkedést tapasztalhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piaci trendek és a technológiai fejlesztések értékelésével a befektetők jobban kihasználhatják a kriptorally által kínált növekedési lehetőségeket.

Ez az ismeret most különösen fontos, mivel lehetőséget kínál arra, hogy potenciálisan learassák a bikapiac jutalmait.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal emelkedik az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával a kriptoipar egyik fő erejévé válhat.

Ez a Blast úttörő launchpadja már több mint 12.000 aktív felhasználót vonzott.

kripto

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Solana a piaci mozgások közepette megugrik

A Solana erős emelkedést mutat, jelenlegi árfolyama 126,82 és 157,02 dollár között mozog. Az elmúlt héten a SOL 12,33%-kal ugrott meg, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban 11,16%-kal csúszott lefelé.

A hat hónapos nézet hatalmas, 260,74%-os árfolyam-emelkedést mutat. Jelenleg a coin gyorsan mozog, vagy más szóval impulzív mozgásban van, amit a magas, 81,98-as Relative Strength Index is bizonyít, ami arra utal, hogy sokan vásárolnak.

Ha a lendület folytatódik, akkor a SOL tesztelheti a legközelebbi ellenállást 168,17 dollárnál. Visszalépés esetén azonban 107,77 dollárnál találhat támaszt.

A piacfigyelő bikás jeleket mutat, ami arra utal, hogy a Solana árfolyama rövid távon tovább emelkedhet.

Dymension (DYM) árfolyammozgás és előrejelzés

A Dymension (DYM) jelentős mozgást mutatott, a jelenlegi árfolyamsáv 3,04 és 3,67 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 4,10%-kal csökkent, míg a havi változás 33,96%-os csökkenést mutat.

Az elmúlt hat hónapot tekintve azonban a DYM lenyűgözően, 1633%-kal nőtt. Az érme jelenlegi mozgása a 3,40 dolláros 10 napos és a 3,28 dolláros 100 napos átlagár felett van.

A viszonylag magas 66,51-es RSI és a 86,00-as Stochastic értékkel a DYM rövid távon egy korrekciós fázist élhet át, azonban az általános trend továbbra is erősen pozitív.

Az ellenállás és a támasz szintek a 3,97 dollár/ 4,60 dollár, illetve a 2,71 dollár/ 2,08 dollár szinteken vannak meghatározva.

Celestia ár áttekintés és előrejelzés

A közelmúltban a TIA árfolyama 9,16 és 11,06 dollár között mozgott. Az elmúlt héten a TIA pozitív mozgást mutatott, 5,64%-kal emelkedett, míg az elmúlt egy hónapban 10,14%-os csökkenés volt tapasztalható.

Tágabb értelemben véve, az elmúlt hat hónapban a TIA értéke 353,79%-kal ugrott meg.

Az érme jelenleg felfelé irányuló nyomásnak van kitéve a 11,88 dolláros közeli ellenállás felé, de ha nem sikerül áttörnie, akkor a 8,09 dolláros támasz felé eshet.

Az olyan mutatók, mint a 67,67-es RSI és a 86,42-es Stochastic erős vételi lendületre utalnak az utóbbi időben, és a 0,09-es MACD-szint megerősíti a közeljövő emelkedő tendenciáját.

Ezt a lendületet figyelembe véve a TIA impulzív mozgásnak tűnik, ami további nyereség lehetőségét jelzi, ha sikerül áttörni a közvetlen ellenállást.

A Gnosis vegyes rövid távú trendeket és erős féléves nyereséget jelez

A Gnosis (GNO) az elmúlt héten és hónapban csökkenést látott, 4,70%-kal, illetve 6,20%-kal esett. Hat hónapra visszatekintve azonban az érme jelentős, 127,49%-os nyereséget ért el.

A jelenlegi árfolyamsáv 294,06 és 339,96 dollár között mozog. A 65,18-as Relatív Erősség Index (RSI) értékkel a GNO a túlvett állapotok felé tendál, és a 82,91-es Stochastic is alátámasztja ezt a nézetet.

Az érme mozgása hosszú távon impulzívnak, rövid távon azonban korrekciósnak tűnik.

Következtetés

A jelenlegi kriptorally nagy nyerteseinek megtalálásakor a figyelem a különböző potenciállal rendelkező projektek felé fordul.

A SOL, a DYM, a TIA és a GNO vonzó lehet a befektetők számára, de jelenleg úgy tűnik, hogy rövid távon kevésbé ígéretesek.

Helyette a figyelem a BlastUP felé tolódik. E projekt kiemelkedik innovatív koncepciójával és a Blast ökoszisztémába való integrációjával, ami jelentős potenciális növekedési lehetőséget biztosít számára.

A 2024-es bikafutás kibontakozásával a BlastUP úgy tűnik, hogy figyelemre méltó teljesítményre képes a kriptopiacon.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!